Aukioloajat ma-pe 6.30 - 22.00, la-su 8.00 - 20.00.

LATAA ILMAISIA TREENIOHJELMIA

Haluamme tarjota Sinulle treenivinkkejä ja ideoita kuntosaliharjoitteluusi – täysin veloituksetta, olit sitten GOGO Expressin jäsen tai et. Yläkropan supersarjat -treeniohjelmalla vahvistat ylävartalosi lihaksia ja saat näkyviä tuloksia. BOOTYBUILDER -treeniohjelmaan on valikoitu alakropan lihaksia monipuolisesti kehittäviä liikkeitä. HIIT IT UP -ohjelma puolestaan keskittyy kovan intensiteetin ja suorituskyvyn harjoitteluun.

Harjoitusohjelmien sisältö:

• Harjoittelun ohjelmointi 5 viikkoa (HIIT IT UP 8 viikkoa)

• Saat valitsemasi harjoitusohjelman pdf -tiedostona sekä liikkeet ohjevideolla

• Tarvitset vähemmän pohdintaa, mitä tehdä salilla: Ohjelmat on tutkittu ja pohdittu sinulle valmiiksi!

• Ohjelmat perustuvat kokonaisvaltaiseen tutkimusnäyttöön ja ne on suunnitellut voimaharjoitteluun erikoistunut fysioterapeutti ja PT "Fysiparoni" Tatu Levänen sekä HIIT-harjoitteluun erikoistunut fysioterapeutti Konsta Kossi.

Lataa treeniohjelma sivulta klikkaamalla kohtaa. Saat ohjelman PDF-tiedostona sähköpostiisi välittömästi tämän jälkeen.

BOOTY
BUILDER

Ohjelmalla treenaat alavartalon lihaksia monipuolisesti ja nousujohteisesti. Ohjelmassa on selkeä painotus pakaranseudun lihasryhmiin, mutta mukana on myös ylävartalon harjoittelua – enimmäkseen ylläpitävänä, mutta etenkin aloittelijaa kehittäen.

Lataa BOOTYBUILDER -treeniohjelma >

YLÄKROPAN SUPERSARJAT

Yläkropan lihasmassaa treenatessa kehityksen esteenä on usein harjoittelun järkevä kuormitus. Valmiiksi suunniteltu ja sinulle mietitty nousujohteinen ohjelma varmistaa, että saat ylävartaloosi näkyviä tuloksia!

Lataa ilmainen treeniohjelma täältä > 

yläkropan supersarjat kansikuva

HIIT IT UP 

 

8-viikkoisen ohjelman avulla kehität maksimaalista hapenottokykyä, lihasvoimaa ja rasituksensietoa. Nousujohteinen ohjelma takaa kehityksen! Kaikki ohjelman liikkeet on myös kuvattu videolla, joten ei haittaa, jos liikkeet eivät ole Sinulle tuttuja.

Lataa HIIT-ohjelma tästä >