Avoinna ma–pe 6.30–22. La-su 8–20. (Keljo ja Hyvinkää 5–24)

ELÄMÄSI TREENIT EDULLISESTI

Kotimainen GOGO Express on syntynyt halusta mahdollistaa kuntosalitreenaus kaikille lompakkoon katsomatta. Yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme, mitä treenaaja salilleen tarvitsee liikkuakseen laadukkaasti. Isoilla, avarilla ja kattavilla kuntosaleillamme treenaat monipuolisesti ja saavutat tavoitteesi – olivatpa ne millaisia tahansa. Mikä parasta – saat kaiken tämän markkinoiden parhaaseen hintaan alkaen vain 18 €/kk!

 

‣ ISOT, 1000–2000 NELIÖN KUNTOSALIT
‣ MONIPUOLINEN VARUSTELU – yli 150 harjoituspistettä laadukkaine laitteineen
‣ ISO VAPAAPAINOALUE
‣ ILMAINEN PYSÄKÖINTI
‣ SUOMEN PARAS HINTA–LAATUSUHDE – jäsenyys alk. 18 €/kk
‣ 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU
‣ AINA KÄTEVÄ SIJAINTI

VALITSE JÄSENYYTESI

 

29,90 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen

Liittymismaksu 29,90 €

Kuukausimaksu 29,90 €/kk

Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Saat treenata kaikilla GOGO Express -kuntosaleilla

 

LIITY NYT ➔

 

Etkö halua sitoutua?

Meiltä löytyy myös kuukausi kerrallaan oleva jäsenyys!

PARASTA VASTINETTA RAHOILLESI

 

Jäsenyysvaihtoehtomme ovat edulliset, jotta kaikilla olisi varaa pitää itsensä kunnossa. Nyt kannattaa siis unohtaa tekosyyt ja tehdä ratkaisu energisemmän arjen puolesta!

Liity helposti netissä tai tule käymään lähimmälle GOGO Express -kuntosalillesi! Verkossa liittyessäsi saat jäsentunnisteesi kuntosalin vastaanotosta, kun tulet ensimmäisen kerran treenaamaan. Mikäli haluat ensin kokeilla GOGO Express -salia, kertamaksumme on 10 €. Ikäraja 14 vuotta.

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

 

Me luotamme onnistumiseesi niin paljon, että annamme salijäsenyydellesi 100 % tyytyväisyystakuun! Jos kuitenkin epäonnistumme etkä viihdy meillä, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen kuukauden aikana ilman irtisanoutumisaikaa. Jo maksettuja jäsenmaksuja ei palauteta.

Maksuvälineinä käyvät myös:

Meillä voit maksaa myös erilaisilla liikunta- ja kulttuurieduilla! Maksuvälineenä meillä käyvät Smartum -liikunta- ja kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Tykyseteli sekä sovellukset Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred. Verkkokaupassamme käyvät vain Smartum ja ePassi.