Aukioloajat ma-pe 6.30 - 22.00, la-su 8.00 - 20.00.

ELÄMÄSI KUNTOON EDULLISESTI

 

Nykypäivän arki on rankkaa: meitä revitään joka suuntaan ja itsestä huolehtiminen on entistä tärkeämpää. Portaissa hengästyy, uni ei meinaa tulla ja illalla sohva houkuttelee väsyttävän työpäivän jälkeen. Liikunnan hyödyt hyvinvointiimme ovat kiistattomat, mutta ensimmäisen askeleen ottaminen voi olla yllättävän vaikeaa.

Kotimainen perheyritys GOGO Express on syntynyt halusta tuoda harjoittelu mahdollisimman helpoksi kaikille. Jo 30 vuoden kokemuksella olemme liikuttaneet suomalaisia jaksamaan paremmin arjen haasteita. Haluamme, että sinäkin panostat itseesi ja oman hyvinvointiisi. Meillä on aina henkilökuntaa paikalla, jotta saat kaiken mahdollisen avun tavoitteidesi saavuttamisessa. Mikä parasta, kaikki tämä markkinoiden parhaaseen hintaan: alk. 18 e/kk! Täällä onnistut varmasti!

VALITSE JÄSENYYTESI

 

29,90 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen

Liittymismaksu 29,90 €

Kuukausimaksu 29,90 €/kk

Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Saat treenata kaikilla GOGO Express -kuntosaleilla

 

LIITY NYT ➔

 

Etkö halua sitoutua?

Meiltä löytyy myös kuukausi kerrallaan oleva jäsenyys!

ammattilaiset apunasi

 

Tule tutustumaan tiloihimme tai kysy lisätietoa jäsenyyksistä koska vain: meillä on henkilökuntaa AINA paikalla sinua varten.  Jos jokin askarruttaa, kysy rohkeasti! Vastaanottomme auttaa mielellään laitteiden käytössä, antaa lisätietoa saliohjelman teosta ja PT-palveluista. Meillä moikataan jokaista niin tullessa kuin lähtiessäkin.

gogo_express_kuntosali
gogo_express

PARASTA VASTINETTA RAHOILLESI

 

Jäsenyysvaihtoehtomme ovat edulliset, jotta kaikilla on varaa kohottaa kuntoaan. Nyt kannattaa siis unohtaa tekosyyt ja tehdä ratkaisu energisemmän arjen puolesta!

Liity netissä helposti tai tule lähimpään GOGO Express -kuntosaliin! Jäsenkorttisi saat nimelläsi kuntosalin vastaanotosta, kun tulet ensimmäisen kerran treenaamaan. Mikäli haluat ensin kokeilla GOGO Express -salia, kertamaksumme on 10 €. Ikäraja 15 vuotta.

TEE JÄSENYYS VERKKOKAUPASSA

100 % TAKUU

 

Me luotamme onnistumiseesi niin paljon, että annamme salijäsenyydellesi 100 % tyytyväisyystakuun! Aloittamien ei ole koskaan ollut näin turvallista. Miksi siis vielä epäröit? Jos epäonnistumme etkä viihdy meillä, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen kuukauden aikana ilman irtisanoutumsaikaa.

älä odota, vaan aloita!

Ensimmäinen askel on otettava joskus, miksi se ei olisi nyt? Mieti omaa ja läheistesi hyvinvointia: arjen jaksamista, vahvaa vartaloa ja iloista olemusta. Sinun ei tarvitse alkuun tehdä mitään muuta kuin päättää, että pystyt siihen. Me autamme sinua pysymään päätöksessäsi.

Vain GOGO Express tarjoaa monipuoliset puitteet kotimaisella kokemuksella, uskomattoman edullisesti. Meille on helppo ja mukava tulla: täällä ei kytätä toisia, vaan keskitytään omaan onnistumiseen. Ota hyvinvointi omiin käsiisi ja aloita nyt!

tyttö tekee kuntoilutaistelupotkun

Maksuvälineinä käyvät myös:

 

  • Maksuvälineenä käyvät: Smartum -liikunta-ja kulttuuriseteli, Virikeseteli ja Tykyseteli sekä sovellukset Smartum, Epassi, Eazybreak ja Edenred.