Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20.

MAHTAVIA UUTISIA:

(20.4.)

GOGO Express Mukkula on taas avoinna ke 21.4. klo 6.30 alkaen. Palvelemme taas normaalisti ilman ajanvarausta ja 10 hengen rajoitusta. Muistutamme kuitenkin edelleen noudattamaan hygieniaohjeistuksiamme, eli saavuthan treenaamaan vain täysin terveenä, pidät turvavälin kanssatreenaajiin, desinfioit laitteet käytön jälkeen ja peset kädet huolellisesti tullessa ja lähtiessä. Näin treeniympäristö säilyy turvallisena ja viihtyisänä.

Olemme lähettäneet jäsenille sähköpostia sulkuajan hyvityksiin liittyen. Mikäli et ole saanut asiasta sähköpostia, eikä viestiä löydy roskaposteista, ota yhteyttä omaan keskukseesi korjataksesi yhteystietosi.

Lisätietoa ja kaikki uusimmat koronaan liittyvät päivitykset löytyvät sivulta: https://gogoexpress.fi/korona/

TILANNEPÄIVITYS:

(31.3.)

Kaikista yhteisistä ponnisteluista huolimatta joudumme Aluehallintoviraston päätöksellä valitettavasti sulkemaan GOGO Express Olarin, Länsikeskuksen, Skanssin, Launeen ja Mukkulan salit to 1.4.21 alkaen. Ennakkotietojen mukaan sulku kestää kaksi viikkoa 1.-14.4.

Mikäli et ole saanut asiasta sähköpostia, eikä viestiä löydy roskaposteista, ota yhteyttä omaan keskukseesi korjataksesi yhteystietosi.

Lisätietoa ja kaikki uusimmat koronaan liittyvät päivitykset löytyvät sivulta: https://gogoexpress.fi/korona/

 

ISO JA LAADUKAS KUNTOSALI KÄTEVÄLLÄ SIJAINNILLA

GOGO Express Mukkula sijaitsee upeassa ISKU Centerin ja LAMK:in kiinteistössä osoitteessa: Mukkulankatu 19, 15210 Lahti. Katutasossa sijaitsevissa tyylikkäissä 1050m² tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoiset kuntosalilaitteet ja loistavat tilat vapaaharjoitteluun sekä venyttelyyn.

Olemme avoinna arkisin klo 6.30-22 ja viikonloppuisin klo 8-20. Aukioloaikoina GOGO Express Mukkulassa on aina henkilökuntaa paikalla eli saat aina apua ja vastauksia kysymyksiisi! Pihassa on maksutonta pysäköintitilaa ja bussit kulkevat suoraan rakennuksen edestä. Pyörälläkin pääsee helposti sään salliessa paikalle!

ma–pe 6.30–22
la-su 8–20

Mukkulankatu 19,
15210 Lahti

010 2871 481
mukkula@gogoexpress.fi

 

gogo_mukkula

GOGO EXPRESS MUKKULA TARJOAA:

 • Uudet upeat Life Fitness –juoksumatot 8 kpl
 • Life Fitness -kuntopyörät 6 kpl
 • Octane-cross trainerit 4 kpl
 • Power Mill -porraskone 2 kpl
 • Concept2–soutulaitteet 4 kpl ja Concept2 Ski Ergo –hiihtolaite 1 kpl
 • Hammer Strength -painopakka ja vipuvarsilaitteet
 • Kattava valikoima vapaita painoja, mm. käsipainoja 1-50 kg
 • Kyykkypaikkoja 8 kpl
 • Penkkipunnerruspaikkoja 4 kpl
 • Toiminnallisen harjoittelun alue: Kelkkoja, köysiä, TRX, bosupalloja, kahvakuulia, voimapalloja, nyrkkeilysäkki jne.
 • Express Lane -kiertoharjoittelu aloitteleville

HENKILÖKUNTA

CLUB MANAGER

Erika Heikkilä
erika.heikkila@gogoexpress.fi

Minna Kousa (opintovapaalla)
minna.kousa@gogoexpress.fi

VASTAANOTTO

Jenni
Maija
Micke
Henna

mukkula@gogoexpress.fi

KUNTOSALIOHJAAJAT & PT:T

Vilma Haapala
Maija Kilponen
mukkula@gogoexpress.fi

HEI!

 Tervetuloa GOGO Express Mukkulaan liikkumaan ja viihtymään! Meidän salimme on sinun salisi!

erika_heikkila_gogo_express_mukkula

Pysäköinti Mukkulassa

 

GOGO Express Mukkulan asiakkaat saavat pysäköidä 2 h ilmaiseksi Isku Centerin vapaille paikoille pysäköintialueella P1.

Huom: Ethän pysäköi, jos paikka on merkattu varatuksi. Väärästä pysäköinnistä sakotetaan.

Saapuessasi treenaamaan toimi näin:

1. Pysäköi autosi P1-pysäköintialueella oleville vapaille paikoille (älä pysäköi, jos paikka on merkattu varatuksi)

2. Pyydä että GOGO Expressin vastaanotossa pysäköintiisi liittyvät tiedot kirjataan koneelle (rekisterinumero ja saapumisaika). Pysäköinninvalvonta sakottaa kirjaamattomista pysäköinneistä.

vaihtoehtoinen

Google -arvostelu ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5: ”Erinomainen hinta-laatusuhde. Monipuoliset ja toimivat laitteet ja painot. Lisäksi siistit pukuhuoneet, wc:t ja suihkut. Pihalla riittävästi parkkitilaa. Mukava henkilökunta. Helppo asioida.”

 

- Tero, GOGO Expressin asiakas

Kuntosalilla tehokasta ja turvallista harjoittelua

GOGO Express Mukkulasta löydät sekä perinteisen korkealaatuisen laitekannan painopakka- ja vipuvarsilaitteineen sekä runsaasti vapaita painoja. Näiden lisäksi juuri nyt suosiossa olevaan toiminnallisen harjoittelun alueeseen on panostettu erityisesti! Kuntosalin varustelusta on tehty mahdollisimman monipuolinen, jotta se palvelee erilaisia kuntoilijoita ja tarjoaa innostavat puitteet pitkäjänteiseen harjoitteluun. Meillä pääset harjoittelemaan maailman tunnetuimpien kuntosalilaitevalmistajien, kuten Life Fitness, Hammer Strength ja Octanen uusimmilla laitteilla. Valitsemme salillemme vain helppokäyttöisiä, kestäviä ja turvallisia laitteita. Laitteidemme helppokäyttöisyyden ansiosta aloittelija pääsee nopeasti kunnon kohotuksen makuun. Jos tarvitset laitteiden käytössä apua, asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua mielellään. Henkilökuntamme avulla varmistat, että kuntosaliharjoittelu on alusta asti turvallista ja tehokasta.

GOGO Express-kuntosali sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Uuden kuntosalin laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä, olitpa aloittelija tai ammattilainen. Kuntosalilta löytyy vasta-alkajille, aloittelijoiden Express Lane, jolla pääset varmasti kuntosaliharjoittelussa alkuun!

Opiskelijajäsenyys GOGO Express Mukkulassa

Opiskelijana nautit GOGO Expressissä opiskelijaetua ja saat liittymismaksun 0 € kaikkiin jäsenyystyyppeihin. Tule GOGO Express Mukkulaan ja ota opiskelijakortti mukaan!