Aukioloajat: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20 (Pääsiäinen: pe 19.4. klo 10-18, ma 22.4. klo 8-20. Vappu 1.5. klo 12-20.)

AVAJAISET LÄHESTYVÄT. ENNAKKOTARJOUS VOIMASSA 31.3.2019 SAAKKA!

 

ISO LAADUKAS KUNTOSALI VAIN 18 €/KK

GOGO Express Mukkula sijaitsee upeassa ISKU Centerin ja LAMK:in kiinteistössä osoitteessa: Mukkulankatu 19, 15210 Lahti. Katutasossa sijaitsevissa tyylikkäissä 1050m² tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoiset kuntosalilaitteet ja loistavat tilat vapaaharjoitteluun sekä venyttelyyn.

Olemme avoinna arkisin klo 6.30-22 ja viikonloppuisin klo 8-20. Aukioloaikoina GOGO Express Mukkulassa on aina henkilökuntaa paikalla eli saat aina apua ja vastauksia kysymyksiisi! Pihassa on maksutonta pysäköintitilaa ja bussit kulkevat suoraan rakennuksen edestä. Pyörälläkin pääsee helposti sään salliessa paikalle! Lahden toisen keskuksen, GOGO Express Launeen palvelut ovat käytössäsi samalla huippuedullisella 18 euron kuukausihinnalla.

 

Hyödynnä UPEA ENNAKKOtarjous JA SÄÄSTÄ:

liittyminen 0 €, avajaiskuukauden treenit 0 € + ensimmäinen kokonainen treenikuukausi 0 €

Kannattaa huomioida, että ennakkotarjous päättyy ennen avajaisia eli salin avauduttua tarjous ei ole enää niin hyvä kuin nyt! Jatkoimme ennakkotarjousta asiakkaiden pyynnöstä vielä maaliskuun loppuun! Varmistaaksesi, että saat tämän huipputarjouksen, liity su 31.3.2019 mennessä!

Ilmoitamme avajaispäivästä näillä sivuilla ja ennakkoliittyjille myös sähköpostilla lähiaikoina!

VUOSIJÄSENYYDELLÄ 198 € ILMAISTA TREENIÄ

Hyödynnä avajaistarjous: liittyminen 0 €, avajaiskuukauden treenit 0 € + ensimmäinen kokonainen treenikuukausi 0 €, ja vuosijäsenen edut: Maksa kerralla vuosijäsenyytesi 198 € (norm 216 €). Vuosijäsenyydellä treenaat 12kk, mutta maksat vain 11 kk. Vuosijäsenyyden sopimuskausi alkaa tarjousjakson jälkeen. Avajaisiin saakka treenaat maksutta GOGO Express Launeella!

12 kk sitoutuminen Liittymismaksu 0€ (norm. 18€) Kuukausimaksu 18 €/kk Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

 

TREENAA VAIN 18 €/KK

Liity ennakkoon edullisesti ja aloita avajaisista. Liittyminen 0 €, avajaiskuukauden treenit 0 € + ensimmäinen kokonainen treenikuukausi 0 €. Tämän jälkeen treenaat vain 18 €/kk! Maksat nyt verkkokaupassa 18 € ja 12 kk jäsenyytesi alkaa heti GOGO Express Mukkulan avauksesta. Avajaisiin saakka treenaat maksutta GOGO Express Launeella!

12 kk sitoutuminen Liittymismaksu 0€ (norm. 18€) Kuukausimaksu 18 €/kk

Kuntosalilla tehokasta ja turvallista harjoittelua

GOGO Express Mukkulasta löydät sekä perinteisen korkealaatuisen laitekannan painopakka- ja vipuvarsilaitteineen sekä runsaasti vapaita painoja. Näiden lisäksi juuri nyt suosiossa olevaan toiminnallisen harjoittelun alueeseen on panostettu erityisesti!

Kuntosalin varustelusta on tehty mahdollisimman monipuolinen, jotta se palvelee erilaisia kuntoilijoita ja tarjoaa innostavat puitteet pitkäjänteiseen harjoitteluun. Meillä pääset harjoittelemaan maailman tunnetuimpien kuntosalilaitevalmistajien, kuten Life Fitness, Hammer Strength ja Octanen uusimmilla laitteilla. Valitsemme salillemme vain helppokäyttöisiä, kestäviä ja turvallisia laitteita. Laitteidemme helppokäyttöisyyden ansiosta aloittelija pääsee nopeasti kunnon kohotuksen makuun. Jos tarvitset laitteiden käytössä apua, asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua mielellään. Henkilökuntamme avulla varmistat, että kuntosaliharjoittelu on alusta asti turvallista ja tehokasta.

 

huikea hinta-laatusuhde!

Meillä korkeatasoinen ei tarkoita korkeaa hintaa. Vain 18 euron hinnalla kuussa saat uskomattoman määrän tilaa, laitteita, painoja ja palvelua! Me takaamme sinulle laadukkaat, nykyaikaiset ja turvalliset puitteet erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tutustu hinnastoomme ja löydä itsellesi sopiva kuntoilutapa.

GOGO Express-kuntosali sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Uuden kuntosalin laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä, olitpa aloittelija tai ammattilainen. Kuntosalilta löytyy vasta-alkajille, aloittelijoiden Express Lane, jolla pääset varmasti kuntosaliharjoittelussa alkuun!

MIKSI

GOGO

EXPRESS?

Vain 18 euron hinnalla saat uskomattoman määrän tilaa, laitteita, painoja ja palvelua! Me takaamme sinulle laadukkaat, nykyaikaiset ja turvalliset puitteet - parhaalla hinta-laatusuhteella. Jäsenyyden ostaminen on meillä aina turvallista! Voit aina purkaa jäsenyytesi ensimmäisen kuukauden aikana ilman irtisanomisaikaa.

Kotimaisuus takaa ketjun luotettavuuden, laadukkaan kehittämisen ja lähellä pysymisen. Jo 30-vuotiaaseen GOGO-perheeseen kuuluu myös kolme täyden palvelun GOGO Liikuntakeskusta Tampereella. Meillä on aukioloaikana aina työntekijä paikalla, jotta treenaaminen on turvallista ja saat apua tarvittaessa. Kysy vastaanotosta mitä vain jäsenyyteesi tai laitteisiin liittyen - me autamme!

30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Annamme salijäsenyydellesi tyytyväisyystakuun! 30 päivän tyytyväisyystakuu alkaa heti uuden kuntosalin avautuessa. Voit siis huoletta liittyä jäseneksi ennakkotarjouksella ja aloittaa treenit uudella salilla. Jos et jostakin syystä haluakaan jatkaa, voit lopettaa jäsenyytesi ensimmäisten 30 päivän sisällä. Ks. sopimusehdot.

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeilytila Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

Kotimainen GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun markkinoiden parhailla laitteilla. Me uskomme iloa tuottavien tapojen toistamiseen – hyvinvoiva elämä ei ole sprintti vaan maraton. Siksi tarjoamme jäsenyyden uskomattoman edullisesti: jotta jokaisella meistä olisi mahdollisuus hyvinvoivaan arkeen.

Voit käyttää joko kaikkia salejamme tai vain sitä yhtä kotisi tai vaikka työpaikkasi lähellä olevaa. Tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei kuntosaliharjoittelu voi tulla.

Google -arvostelu 17.10.2018 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5: ”Erinomainen hinta-laatusuhde. Monipuoliset ja toimivat laitteet ja painot. Lisäksi siistit pukuhuoneet, wc:t ja suihkut. Pihalla riittävästi parkkitilaa. Mukava henkilökunta. Helppo asioida.”

 

- Tero, GOGO Expressin asiakas

gogo_express

PARASTA VASTINETTA RAHOILLESI

Jäsenyysvaihtoehtomme ovat edulliset, jotta kaikilla on varaa kohottaa kuntoaan. Nyt kannattaa siis unohtaa tekosyyt ja tehdä ratkaisu energisemmän arjen puolesta!

Liity netissä helposti tai tule lähimpään GOGO Express -kuntosaliin! Jäsenkorttisi saat nimelläsi kuntosalin vastaanotosta, kun tulet ensimmäisen kerran treenaamaan. Mikäli haluat ensin kokeilla GOGO Express -salia, kertamaksumme on 9 €. Ikäraja 16 vuotta.

TEE JÄSENYYS VERKKOKAUPASSA

Maksuvälineinä käyvät myös:

 

Jäsenyyttä voi maksaa kerrallaan vaikka vuodeksi eteenpäin.