Aukioloajat: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20

TREENAA VIKKO ILMAISEKSI

Täytä alla oleva lomake niin saat tutustua GOGO Express Mukkulaan viikon ajan - rekisteröityminen ei sitouta sinua mihinkään.

Tietosuojaseloste

ISO JA LAADUKAS KUNTOSALI KÄTEVÄLLÄ SIJAINNILLA

GOGO Express Mukkula sijaitsee upeassa ISKU Centerin ja LAMK:in kiinteistössä osoitteessa: Mukkulankatu 19, 15210 Lahti.

 

OPISKELIJAJÄSENYYS GOGO EXPRESS MUKKULASSA

Opiskelijana nautit GOGO Expressissä opiskelijaetua ja saat liittymismaksun 0 € kaikkiin jäsenyystyyppeihin. Tule GOGO Express Mukkulaan ja ota opiskelijakortti mukaan!

 • 18 €/ kk (12kk jäsenyys)
 • 27€ /kk (ei sitoutumista)
 • Vuosijäsenyys kertamaksuna 198 € (maksat 11 kk, saat 12 kk) + liittymismaksu 0 €
 • Sisältää oikeuden harjoitella vapaasti kaikilla Suomen GOGO Express -saleilla (Lahdessa sijaitsee GOGO Express Laune!)

 

18 €/KK saat kaikki puitteet hyvään treeniin

Katutasossa sijaitsevissa tyylikkäissä 1050m² tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoiset kuntosalilaitteet ja loistavat tilat vapaaharjoitteluun sekä venyttelyyn.

Olemme avoinna arkisin klo 6.30-22 ja viikonloppuisin klo 8-20. Aukioloaikoina GOGO Express Mukkulassa on aina henkilökuntaa paikalla eli saat aina apua ja vastauksia kysymyksiisi! Pihassa on maksutonta pysäköintitilaa ja bussit kulkevat suoraan rakennuksen edestä. Pyörälläkin pääsee helposti sään salliessa paikalle! Lahden toisen keskuksen, GOGO Express Launeen palvelut ovat käytössäsi samalla huippuedullisella 18 euron kuukausihinnalla.

Kuntosalilla tehokasta ja turvallista harjoittelua

GOGO Express Mukkulasta löydät sekä perinteisen korkealaatuisen laitekannan painopakka- ja vipuvarsilaitteineen sekä runsaasti vapaita painoja. Näiden lisäksi juuri nyt suosiossa olevaan toiminnallisen harjoittelun alueeseen on panostettu erityisesti!

Kuntosalin varustelusta on tehty mahdollisimman monipuolinen, jotta se palvelee erilaisia kuntoilijoita ja tarjoaa innostavat puitteet pitkäjänteiseen harjoitteluun. Meillä pääset harjoittelemaan maailman tunnetuimpien kuntosalilaitevalmistajien, kuten Life Fitness, Hammer Strength ja Octanen uusimmilla laitteilla. Valitsemme salillemme vain helppokäyttöisiä, kestäviä ja turvallisia laitteita. Laitteidemme helppokäyttöisyyden ansiosta aloittelija pääsee nopeasti kunnon kohotuksen makuun. Jos tarvitset laitteiden käytössä apua, asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua mielellään. Henkilökuntamme avulla varmistat, että kuntosaliharjoittelu on alusta asti turvallista ja tehokasta.

huikea hinta-laatusuhde!

Meillä korkeatasoinen ei tarkoita korkeaa hintaa. Vain 18 euron hinnalla kuussa saat uskomattoman määrän tilaa, laitteita, painoja ja palvelua! Me takaamme sinulle laadukkaat, nykyaikaiset ja turvalliset puitteet erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tutustu hinnastoomme ja löydä itsellesi sopiva kuntoilutapa.

GOGO Express-kuntosali sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Uuden kuntosalin laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä, olitpa aloittelija tai ammattilainen. Kuntosalilta löytyy vasta-alkajille, aloittelijoiden Express Lane, jolla pääset varmasti kuntosaliharjoittelussa alkuun!

ma–pe 6.30–22
la-su 8–20

Mukkulankatu 19,
15210 Lahti

010 2871 481
mukkula@gogoexpress.fi

 

gogo_mukkula

GOGO EXPRESS MUKKULA TARJOAA:

 • Uudet upeat Life Fitness –juoksumatot 8 kpl
 • Life Fitness -kuntopyörät 6 kpl
 • Octane-cross trainerit 4 kpl
 • Power Mill -porraskone 2 kpl
 • Concept2–soutulaitteet 4 kpl ja Concept2 Ski Ergo –hiihtolaite 1 kpl
 • Hammer Strength -painopakka ja vipuvarsilaitteet
 • Kattava valikoima vapaita painoja, mm. käsipainoja 1-50 kg
 • Kyykkypaikkoja 8 kpl
 • Penkkipunnerruspaikkoja 4 kpl
 • Toiinnallisen harjoittelun alue: Kelkkoja, köysiä, TRX, bosupalloja, kahvakuulia, voimapalloja, nyrkkeilysäkki jne.
 • Express Lane -kiertoharjoittelu aloitteleville

HENKILÖKUNTA

CLUB MANAGER

Erika Heikkilä
erika.heikkila@gogoexpress.fi

VASTAANOTTO

Lari Juonala

Anna Asikainen

Katrin Arharova

mukkula@gogoexpress.fi

KUNTOSALIOHJAAJAT & PT:T

Maija Kilponen
mukkula@gogoexpress.fi

HEI!

 Tervetuloa GOGO Express Mukkulaan liikkumaan ja viihtymään! Meidän salimme on sinun salisi!

gogo_express_mukkula_club_manager

PYSÄKÖINTI GOGO Express Mukkulassa:

pysakointi_gogo_express_mukkula

 

Google -arvostelu 17.10.2018 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5: ”Erinomainen hinta-laatusuhde. Monipuoliset ja toimivat laitteet ja painot. Lisäksi siistit pukuhuoneet, wc:t ja suihkut. Pihalla riittävästi parkkitilaa. Mukava henkilökunta. Helppo asioida.”

 

- Tero, GOGO Expressin asiakas