Aukioloajat: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20

LÄNSIKESKUS JA SKANSSI

Treenaa ilmastoiduissa tiloissa laadukkailla laitteilla! Yli 1 200 m2 kuntosaleilla Turussa käytössäsi ovat mm. huippumerkkien parhaimmistoa olevat aerobiset- ja painopakkalaitteet, harjoituspisteitä löytyy yhteensä yli 150 kpl molemmilta kuntosaleilta. Lisäksi voit treenata laajalla vapaapainoalueella ja tutustua uutuuksiin, kuten toiminnalliseen TRX-köysiharjoitteluun. Kuntosalillamme on myös aina henkilökuntaa paikalla. Pihassa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

GOGO Express Länsikeskuksen kuntosali Turku on perustettu vuonna 2016. Sieltä löydät mm. Davidin vipuvarsilaitteet ja Davidin ja Star Track -pakkapainolaitteet, porraskoneen, 2 kpl Hack -kyykkyjä, 3kpl maastavetopaikkoja sekä paljon tilaa ja välineitä toiminnalliseen treeniin ja venyttelyalue.

GOGO Express Skanssin kuntosalilta Turusta löytyy tekonurmialustalla varustettu toiminnallinen alue, jossa pääsee mm. työntämään kelkkaa! Lisäksi uudet Star Trackin vipuvarsilaitteet, Wrangen ja Jordanin käsipainot, Star Trackin painopaikkalaitteet sekä porraskone.

Edullisella 18 €/kk saat käyttöösi sekä GOGO Express Länsikeskuksen ja Skanssin palvelut.

Ei sitovat kk-sopimukset 27€/kk.

GOGO EXPRESS LÄNSIKESKUS

Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  • Modernit ja viihtyisät tilat vain 4 km päässä keskustasta
  • Monipoliset aerobiset laitteet
  • Tilaa toiminnalliselle treenille
  • Pihalla paljon ilmaista parkkitilaa
  • Lähellä muita palveluja - hoida vaikka ruokaostokset kätevästi treenireissulla!

GOGO EXPRESS SKANSSI

Biolinja 20, 20750 Turku

  • Kätevä sijainti Skanssissa palvelujen äärellä
  • Monipoliset aerobiset laitteet
  • Tilaa toiminnalliselle treenille
  • Paljon vapaita painoja

VALITSE JÄSENYYTESI

 

18 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen Liittymismaksu 18€ Kuukausimaksu 18 €/kk Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Säännöllinen liikunta on elämäntapa, siksi kannustamme sitoutumaan omiin päämääriin ja salijäsenyyteen! Edullinen 18 € /kk -jäsenyytemme sisältää oikeuden harjoitella vapaasti kaikilla Suomen GOGO Express -saleilla. 12 kk sopimusjakson jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jos haluat säästää: maksa koko vuosi kerralla, saat 12 kk 11 kk hinnalla!

27 €/kk jäsenyys

 

Ei sitoutumista Liittymismaksu 27€ Kuukausimaksu 27 €/kk 1kk irtisanomisaika

Elämäntilanteet vaihtelevat, joten meiltä löytyy vaihtoehto myös Sinulle, joka et halua sitoutua. Tässä jäsenyydessä maksat kuukausi kerrallaan ja voit irtisanoutua yhden kalenterikuukauden varoitusajalla. Käytössäsi ovat kaikki Suomen GOGO Express -salit.