Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20. Joulunaika: Pe 24.12. klo 6.30–13, La 25.12. (suljettu) Hyvää joulua! Su 26.12. klo 8–20, Pe 31.12. klo 6.30–20, La 1.1. klo 10-18. Ma 6.1. klo 8-20.

Onko personal training tuttua, oletko harjoitellut oman valmentajan kanssa kuntosalilla? Personal trainingin henkilökohtaisen ohjauksen avulla varmistat pääsysi huipputuloksiin ja otat kaiken hyödyn liikunnasta irti. Personal Trainer on kuntoutustakin ymmärtävä ohjauksen ammattilainen, joka opastaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi ottaen huomioon yksilölliset tarpeesi.

HINNASTO

YKSITTÄINEN TREENI

Yksittäinen treeni valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 89€/hlö, parivalmennus 69€/hlö
Sisältää: Yhden tapaamiskerran (55 min) valitsemasi Personal trainerin kanssa.

1 kk KICK START!

Kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 310€/hlö, parivalmennus 250€/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), neljä tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 1 kk Kick startin ajalle 77,50€/hlö, parivalmennus 62,50€/hlö

3 kk ELÄMÄNTAPA-REMONTTI

Kolmen kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 280€/kk/hlö, parivalmennus 240€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 12 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 3 kk Elämäntaparemontin ajalle 70€/hlö, parivalmennus 60€/hlö

6 KK PYSYVÄ MUUTOS

Kuuden kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 240€/kk/hlö, parivalmennus 225€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 24 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 6 kk Pysyvä muutos ajalle 60€/hlö, parivalmennus 56€/hlö

Tutustu personal trainereihimme

Ota yhteyttä:

laune@gogoexpress.fi

Iiro Nenonen

Hei! Olen toiminut personal trainerina noin 10 vuotta ja olen harrastanut liikuntaa kilpaurheilu- ja harrastuspuolella useita vuosia. Vahvuuteni on rasvanpoltto ja lihaskasvatus. Käytän työssäni tutkittuun tieteeseen ja faktaan perustuvia menetelmiä valmennuksesta, fysiologiasta ja anatomiasta. Tehdään yhdessä tuloksia!
  • Personal trainer

Ortopedinen osteopaatti

Iiro

KARITA HEIKKILÄ

Moikka! Olen Karita Heikkilä ja olen valmistunut tammikuussa -21 Personal Traineriksi Varalan Urheiluopistosta. Toiselta ammatiltani olen urheiluhieroja ja niitä hommia olen tehnyt vuodesta 2016 lähtien. Minulta saat uusimmat vinkit treeniin, ruokavalioon ja kokonaisvaltaiseen hyvään oloon sekä tehokkaaseen arkeen. Ohjaustyylini on jämpti, suora sekä kannustava. Minun seurassani sinun ei tarvitse jännittää ja voit olla oma itsesi. Olen valmis tekemään kaikkeni, jotta yhteisiin tavoitteisiin päästään! Tee itsellesi palvelus ja lähde rohkeasti mukaan! Olen käytettävissä GOGO Express Lielahden salilla joustavasti sopimuksen mukaisesti.

Yhteydenottoasi odottaen Karita.

karita heikkila

OTA YHTEYTTÄ:

lielahti@gogoexpress.fi

JANI PATANEN

Kaipaatko lisää energiaa ja voimaa arkeesi?

Treenifilosofiaani kuuluu kehon hyvinvointia edistävät ja asentoa korjaavat liikkeet. Tämän lisäksi riittävä lepo ja ravinto ovat vähintään yhtä tärkeitä. Näillä periaatteilla olen itse treenannut viisi vuotta kehonpainolla sekä kuntosalilla.

Tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva harjoitusohjelma, oli se sitten lihasmassan kasvatus, liikkuvuuden tai voiman lisääminen tai kehonhahmotuksen parantaminen. Erityisesti osaamisalueeni on kehonpainoharjoittelu, aloittelijasta lähtien kehittyneempään treenaajaan asti. Myös ravinnon suhteen voin antaa vinkkejä, mutta lähtökohtaisesti en tee tarkkoja ateriasuunnitelmia. Tietoa ravinnon suhteen löytyy erityisesti kasvisruokavaliosta.

Olen tehnyt kuntosaliohjauksia puoli vuotta GOGO Expressillä ja opiskelen fysioterapeutiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa nyt kolmatta vuotta. Pystyn siis fysioterapeuttikoulutuksen kautta huomioimaan mahdollisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja harjoittelussa.

Tavoitteena on, että hallitset treenaamisen itsenäisesti ohjausten jälkeen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteesta:

patanenjani@gmail.com

pt jani patanen

 

MARISA KAINULAINEN

Erillisestä sopimuksesta myös GOGO Hermia sekä Tampereen GOGO Expressit.

Mistä arjen hyvinvointisi koostuu?

Monipuolinen ravinto, sopivan tehokas liikunta, kehonhuolto ja liikkuvuus sekä lepo? Entäpä jaksaminen, onko voimavaroja arkeen?

Olen toiminut 8 vuotta päätoimisena yrittäjänä liikunta- ja hyvinvointialalla. Laita rohkeasti viestiä, niin suunnitellaan sinulle toimivampi arki liikunnan, ravinnon ja voimien palautumisen suhteen.

Ammattitaitooni kuuluvat painonpudotus, kehonmuokkaus, ravinto-ohjaus, kuntosaliharjoittelu sekä raskausaikainen ja -jälkeinen liikunta mm. pilateksen keinoin. Erityisosaamistani ovat asiakkaan vahvuuksien ja haasteiden tunnistaminen sekä yksilölliset liikunta- ja ravinto-ohjelmat elämäntilanne huomioiden. Teen fysiikkavalmennuksia muutaman lajin parissa, liikkuvuus ja syvien lihasten aktivointi vastuualueinani.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla säännöllisesti, jotta voin antaa asiakkailleni parhaan mahdollisen tuen ja sitä kautta tuloksen. Valmennan yksilöitä, pareja ja pienryhmiä.

Minulla on aito halu ja ilo olla läsnä sekä tukea tavoitteitasi.

Ota yhteyttä ja saadaan sinulle tuloksia!

marisa@pt-marisa.fi 

OTA YHTEYTTÄ:

linnainmaa@gogoexpress.fi tai 010 2871 495

MOHAMMED AL-Mashkur "PT MASHKUR"

Olen 24-vuotias koulutettu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja
ja hyvinvointivalmentaja Turusta. Työssäni keskityn asiakkaiden
kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja teen työtäni suurella intohimolla.
Tarjoan personal trainer palveluita suomeksi ja arabiaksi.

Päätin tehdä työtä joka on minulle tärkeää. Itse toteutin unelmani
noustuani Fitness classic -lavalle keväällä 2016.

Haluan auttaa sinua toteuttamaan omat unelmasi!

 

OTA YHTEYTTÄ:

lansikeskus@gogoexpress.fi tai vastaanotto p. 0102871497

MAIJA KILPONEN

Hei!

Oletko uusi kuntosalilla ja kaipaat apua harjoittelussa, onko sinulla mielessä tavoite, jonka haluat saavuttaa tai tarvitsetko treeneihisi lisäboostia ja kannustusta? Minä olen apunasi ja juuri sinua varten! Teen sinulle yksilölliset ja tavoitteidesi mukaiset ohjelmat ja treenit. Lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi ja onnistumisia!

Liikuntaneuvoja ja personal trainer

Kielet: suomi, englanti

maija

Ota yhteyttä:

mukkula@gogoexpress.fi

Dael jeudy

Hi, am Dael, nice to meet you. Are you ready to train with me? I’m a long time fitness & health enthusiast. I have always had a passion for sports. Sports have been a part of my life since I was a child. Throughout my youth, I have participated in competitive sports for over 8 years. Most

notably, soccer and track & field. In 2004 I got certified as a personal trainer through the American Muscle & Fitness and went on to work at Clubfit for Beyond Fitness in West Palm Beach, Florida, USA. During this time, I have had the joy of helping clients live their best life

through exercise, diet and lifestyle. As a personal trainer, I like to take a fun and educational approach to each workout session. My goal is to inspire and motivate others to exercise consistently so they can enjoy the health benefits and improve the quality of their lives. I personally enjoy running, weight training, various styles of cardiovascular training, core training, interval training and of course stretching. If you see me in the gym feel free to ask me anything; I’m eager to help!

Kielet: englanti, suomi

Koulutus: FAF Gym Instructor, FAF International Diploma in Personal Training, AMFPT American Muscle and Fitness Certification

Ota yhteyttä:

olari@gogoexpress.fi

IIRO NENONEN

Hei! Olen toiminut personal trainerina noin 10 vuotta ja olen harrastanut liikuntaa kilpaurheilu- ja harrastuspuolella useita vuosia. Vahvuuteni on rasvanpoltto ja lihaskasvatus. Käytän työssäni tutkittuun tieteeseen ja faktaan perustuvia menetelmiä valmennuksesta, fysiologiasta ja anatomiasta. Tehdään yhdessä tuloksia!
  • Personal trainer

Ortopedinen osteopaatti

Iiro

OTA YHTEYTTÄ:

partola@gogoexpress.fi tai 0447777347

Tomi Lamminen

Olen 38-vuotias porilainen personal trainer (Trainer4you) ja koulutettu hieroja (Sataedu) sekä voimavalmentaja (Trainer4You). Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja aiemmin olen harrastanut mm. yleisurheilua, jalkapalloa sekä muita pallopelejä ja eri kamppailulajeja. Viime vuodet ovat kuluneet vahvasti salin puolella ja taustalta löytyy myös muutama vahvin mies -kilpailu.

Kanssani tulet treenaamaan kovaa ja tosissaan, tavoitteemme ja suunnitelmamme mukaan huumoria kuitenkaan unohtamatta. Valmennettaviltani vaadin motivaatiota, itsensä haastamista ja ylittämistä, vastalahjana annan täyden tukeni ja osaamiseni sekä kannustan ja opastan sinua kohti tavoitettasi. Teen valmennukset aina yksilön mukaan, olipa tavoitteesi terveellisemmät elämäntavat, painonpudotus tai lihasmassan kasvatus.

Mikä onkaan parempi sijoituskohde kuin oma terveys ja hyvinvointi?

personal trainer tomi gogo express pori

Ota siis rohkeasti yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ:

ptlamminen@gmail.com

 

HENNA KOTKANSALO

Junnaavatko tulokset paikallaan, tai onko mielessäsi tavoite, mihin et ole vielä omin avuin päässyt?
Olen 25-vuotias personal trainer sekä koulutettu hieroja. Kanssani opit treenaamaan kovaa sekä järkevästi ja pääset ylittämään itsesi. Mikäli tavoitteenasi on aloittaa kuntosaliharrastus turvallisin tekniikoin, kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa, olen oikea henkilö auttamaan sinua näissä. Älä polje enää paikallasi, vaan ota askel kohti tavoitteitasi kanssani!
Terveisin,
Henna

Valtteri Parikka

Hei, tarvitsetko apua kuntosaliharrastuksen aloittamisen kanssa tai päivitystä nykyiseen harjoitusohjelmaasi? Voit olla minkä ikäinen tai kuntoinen tahansa. Asetetaan sinulle sopivat tavoitteet yhdessä. 
Harjoittelussa minulle tärkeää ovat puhtaat tekniikat ja turvallinen treenaaminen. Neljä kertaa lonkkaleikkauksessa käyneenä ymmärrän näiden merkityksen terveellisen elämän saavuttamisessa, sekä ylläpitämisessä. Valmentajana olen haastava ja vaadin asiakkailtani motivaatiota tavoitteiden saavuttamista kohti, mutta vastapainoksi annan kaiken osaamiseni ja tsemppaan sinua tavoitteiden saavuttamisessa.  
Ota siis rohkeasti yhteyttä tai nykäise hihasta, kun tarvitset apua tavoitteidesi saavuttamisen tai uusien tavoitteiden asettamisen kanssa. Tehdään yhdessä niistä totta - nähdään salilla! 
My services are also available in english.

OTA YHTEYTTÄ:

savela@gogoexpress.fi

HENNA KOTKANSALO

Junnaavatko tulokset paikallaan, tai onko mielessäsi tavoite, mihin et ole vielä omin avuin päässyt?
Olen 25-vuotias personal trainer sekä koulutettu hieroja. Kanssani opit treenaamaan kovaa sekä järkevästi ja pääset ylittämään itsesi. Mikäli tavoitteenasi on aloittaa kuntosaliharrastus turvallisin tekniikoin, kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa, olen oikea henkilö auttamaan sinua näissä. Älä polje enää paikallasi, vaan ota askel kohti tavoitteitasi kanssani!
Terveisin,
Henna

Valtteri Parikka

Hei, tarvitsetko apua kuntosaliharrastuksen aloittamisen kanssa tai päivitystä nykyiseen harjoitusohjelmaasi? Voit olla minkä ikäinen tai kuntoinen tahansa. Asetetaan sinulle sopivat tavoitteet yhdessä. 
Harjoittelussa minulle tärkeää ovat puhtaat tekniikat ja turvallinen treenaaminen. Neljä kertaa lonkkaleikkauksessa käyneenä ymmärrän näiden merkityksen terveellisen elämän saavuttamisessa, sekä ylläpitämisessä. Valmentajana olen haastava ja vaadin asiakkailtani motivaatiota tavoitteiden saavuttamista kohti, mutta vastapainoksi annan kaiken osaamiseni ja tsemppaan sinua tavoitteiden saavuttamisessa.  
Ota siis rohkeasti yhteyttä tai nykäise hihasta, kun tarvitset apua tavoitteidesi saavuttamisen tai uusien tavoitteiden asettamisen kanssa. Tehdään yhdessä niistä totta - nähdään salilla! 
My services are also available in english.

OTA YHTEYTTÄ:

seppala@gogoexpress.fi

ANNIKA JALAVA

Olen 2021 valmistunut Personal Trainer ja autan sinua pääsemään kohti tavoitettasi.

Oman tieni löysin kuntosalille noin parikymppisenä josta sitten myöhemmin lähti ajatus tehdä siitä ammatti ja auttaa muitakin löytämään liikunnan ilon. Kuntosalilla voi ylittää itsensä, saavuttaa tuloksia ja keskittyä itseensä. Oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai vaikka terveellisen elämäntyylin löytäminen, voimme yhdessä löytää oikean tien muutokseen. Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla.

MOHAMMED AL-Mashkur "PT MASHKUR"

Olen 24-vuotias koulutettu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja
ja hyvinvointivalmentaja Turusta. Työssäni keskityn asiakkaiden
kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja teen työtäni suurella intohimolla.
Tarjoan personal trainer palveluita suomeksi ja arabiaksi.

Päätin tehdä työtä joka on minulle tärkeää. Itse toteutin unelmani
noustuani Fitness classic -lavalle keväällä 2016.

Haluan auttaa sinua toteuttamaan omat unelmasi!

 

OTA YHTEYTTÄ:

skanssi@gogoexpress.fi tai vastaanottoon p. 0102871493