GOGO Express NOKIA avataan vuodenvaihteessa 21/22! Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20.

Varmista pääsysi huipputuloksiin ja ota kaikki hyöty liikunnasta irti hankkimalla yksilöllistä ohjausta Personal Trainerilta. Personal Trainer on kuntoutustakin ymmärtävä ohjauksen ammattilainen, joka opastaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi ottaen huomioon yksilölliset tarpeesi.

HINNASTO

YKSITTÄINEN TREENI

Yksittäinen treeni valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 89€/hlö, parivalmennus 69€/hlö
Sisältää: Yhden tapaamiskerran (55 min) valitsemasi Personal trainerin kanssa.

1 kk KICK START!

Kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 310€/hlö, parivalmennus 250€/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), neljä tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 1 kk Kick startin ajalle 77,50€/hlö, parivalmennus 62,50€/hlö

3 kk ELÄMÄNTAPA-REMONTTI

Kolmen kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 280€/kk/hlö, parivalmennus 240€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 12 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 3 kk Elämäntaparemontin ajalle 70€/hlö, parivalmennus 60€/hlö

6 KK PYSYVÄ MUUTOS

Kuuden kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 240€/kk/hlö, parivalmennus 225€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 24 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 6 kk Pysyvä muutos ajalle 60€/hlö, parivalmennus 56€/hlö

Tutustu personal trainereihimme

Matti Mäntymäki

Onko sinulla liikunnallinen tavoite, mitä kohti olet valmis tekemään töitä? Jos vastauksesi on kyllä, olen minä juuri sinua varten. Minun kanssani pääset tavoitteisiisi ja jopa asetat uudet, kun vanhat on saavutettu. Oli sinun tavoitteesi sitten mitä tahansa, mitä haluat saavuttaa, teen juuri sinulle soveltuvat ja tavoitteisiisi tähtäävät ohjelmat.

Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!
Varoitus: Treenit ovat rankkoja, niissä tulee hiki ja saat kehitystä!

Kielet: Suomi, Englanti

 

Ota yhteyttä:

laune@gogoexpress.fi

Iiro Nenonen

Hei! Olen toiminut personal trainerina noin 10 vuotta ja olen harrastanut liikuntaa kilpaurheilu- ja harrastuspuolella useita vuosia. Vahvuuteni on rasvanpoltto ja lihaskasvatus. Käytän työssäni tutkittuun tieteeseen ja faktaan perustuvia menetelmiä valmennuksesta, fysiologiasta ja anatomiasta. Tehdään yhdessä tuloksia!
  • Personal trainer

Ortopedinen osteopaatti

Iiro

KARITA HEIKKILÄ

Moikka! Olen Karita Heikkilä ja olen valmistunut tammikuussa -21 Personal Traineriksi Varalan Urheiluopistosta. Toiselta ammatiltani olen urheiluhieroja ja niitä hommia olen tehnyt vuodesta 2016 lähtien. Minulta saat uusimmat vinkit treeniin, ruokavalioon ja kokonaisvaltaiseen hyvään oloon sekä tehokkaaseen arkeen. Ohjaustyylini on jämpti, suora sekä kannustava. Minun seurassani sinun ei tarvitse jännittää ja voit olla oma itsesi. Olen valmis tekemään kaikkeni, jotta yhteisiin tavoitteisiin päästään! Tee itsellesi palvelus ja lähde rohkeasti mukaan! Olen käytettävissä GOGO Express Lielahden salilla joustavasti sopimuksen mukaisesti.

Yhteydenottoasi odottaen Karita.

karita heikkila

OTA YHTEYTTÄ:

lielahti@gogoexpress.fi

MARISA KAINULAINEN

Erillisestä sopimuksesta myös GOGO Hermia sekä Tampereen GOGO Expressit.

Mistä arjen hyvinvointisi koostuu?

Monipuolinen ravinto, sopivan tehokas liikunta, kehonhuolto ja liikkuvuus sekä lepo? Entäpä jaksaminen, onko voimavaroja arkeen?

Olen toiminut 8 vuotta päätoimisena yrittäjänä liikunta- ja hyvinvointialalla. Laita rohkeasti viestiä, niin suunnitellaan sinulle toimivampi arki liikunnan, ravinnon ja voimien palautumisen suhteen.

Ammattitaitooni kuuluvat painonpudotus, kehonmuokkaus, ravinto-ohjaus, kuntosaliharjoittelu sekä raskausaikainen ja -jälkeinen liikunta mm. pilateksen keinoin. Erityisosaamistani ovat asiakkaan vahvuuksien ja haasteiden tunnistaminen sekä yksilölliset liikunta- ja ravinto-ohjelmat elämäntilanne huomioiden. Teen fysiikkavalmennuksia muutaman lajin parissa, liikkuvuus ja syvien lihasten aktivointi vastuualueinani.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla säännöllisesti, jotta voin antaa asiakkailleni parhaan mahdollisen tuen ja sitä kautta tuloksen. Valmennan yksilöitä, pareja ja pienryhmiä.

Minulla on aito halu ja ilo olla läsnä sekä tukea tavoitteitasi.

Ota yhteyttä ja saadaan sinulle tuloksia!

marisa@pt-marisa.fi 

OTA YHTEYTTÄ:

linnainmaa@gogoexpress.fi tai 010 2871 495

MOHAMMED AL-Mashkur "PT MASHKUR"

Olen 24-vuotias koulutettu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja
ja hyvinvointivalmentaja Turusta. Työssäni keskityn asiakkaiden
kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja teen työtäni suurella intohimolla.
Tarjoan personal trainer palveluita suomeksi ja arabiaksi.

Päätin tehdä työtä joka on minulle tärkeää. Itse toteutin unelmani
noustuani Fitness classic -lavalle keväällä 2016.

Haluan auttaa sinua toteuttamaan omat unelmasi!

 

OTA YHTEYTTÄ:

lansikeskus@gogoexpress.fi tai vastaanotto p. 0102871497

MAIJA KILPONEN

Hei!

Oletko uusi kuntosalilla ja kaipaat apua harjoittelussa, onko sinulla mielessä tavoite, jonka haluat saavuttaa tai tarvitsetko treeneihisi lisäboostia ja kannustusta? Minä olen apunasi ja juuri sinua varten! Teen sinulle yksilölliset ja tavoitteidesi mukaiset ohjelmat ja treenit. Lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi ja onnistumisia!

Liikuntaneuvoja ja personal trainer

Kielet: suomi, englanti

maija

Ota yhteyttä:

mukkula@gogoexpress.fi

Dael jeudy

Hi, am Dael, nice to meet you. Are you ready to train with me? I’m a long time fitness & health enthusiast. I have always had a passion for sports. Sports have been a part of my life since I was a child. Throughout my youth, I have participated in competitive sports for over 8 years. Most

notably, soccer and track & field. In 2004 I got certified as a personal trainer through the American Muscle & Fitness and went on to work at Clubfit for Beyond Fitness in West Palm Beach, Florida, USA. During this time, I have had the joy of helping clients live their best life

through exercise, diet and lifestyle. As a personal trainer, I like to take a fun and educational approach to each workout session. My goal is to inspire and motivate others to exercise consistently so they can enjoy the health benefits and improve the quality of their lives. I personally enjoy running, weight training, various styles of cardiovascular training, core training, interval training and of course stretching. If you see me in the gym feel free to ask me anything; I’m eager to help!

Kielet: englanti, suomi

Koulutus: FAF Gym Instructor, FAF International Diploma in Personal Training, AMFPT American Muscle and Fitness Certification

Ota yhteyttä:

olari@gogoexpress.fi

IIRO NENONEN

Hei! Olen toiminut personal trainerina noin 10 vuotta ja olen harrastanut liikuntaa kilpaurheilu- ja harrastuspuolella useita vuosia. Vahvuuteni on rasvanpoltto ja lihaskasvatus. Käytän työssäni tutkittuun tieteeseen ja faktaan perustuvia menetelmiä valmennuksesta, fysiologiasta ja anatomiasta. Tehdään yhdessä tuloksia!
  • Personal trainer

Ortopedinen osteopaatti

Iiro

OTA YHTEYTTÄ:

partola@gogoexpress.fi tai 0447777347

TUOMAS PHPHUSIT

Haluaisitko saavuttaa elämäsi huippukunnon, valmennuksessani pääset tekemään sen mielekkäästi. Haluan opettaa asiakkaani oman terveytensä asiantuntijoiksi huomioiden hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesti. Tein itse elämäntapamuutoksen joutuessani sairauskierteeseen, jonka johdosta rakastuin kuntosaliharjoitteluun. Unelmani on nyt auttaa muita. Olit sitten aloitteleva treenaaja tai haluat lisäpotkua harrastukseesi, niin olet tervetullut valmennukseen. Minusta saat osaavan valmentajan, jonka kanssa tehdään tuloksia.

Taustaa minulta löytyy niin palloilu kuin kamppailulajeista sekä tanssista, kuntosaliharjoittelua unohtamatta. Valmennan kannustavasti sekä opettavaisella tavalla, enkä ole turhan tiukka. Harjoittelun tulisi tukea salin ulkopuolista elämää, olla turvallista ja hauskaa. Pysyvät tulokset saavutetaan hyvän suunnitelman avulla, asettamatta turhia rajoja. Vahvuuteni valmentajana on elämäntapamuutokset, kiinteytyminen ja lihasmassan kasvattaminen.

Kuntosaliohjaaja (Trainer4You, 2020)

Personal Trainer (Trainer4You, 2020)

Nappaa hiasta salilla tai laita rohkeasti yhteydenotto pyyntöä tulemaan.

OTA YHTEYTTÄ:

tuomas.phuphusit@gmail.com

 

HENNA KOTKANSALO

Junnaavatko tulokset paikallaan, tai onko mielessäsi tavoite, mihin et ole vielä omin avuin päässyt?
Olen 25-vuotias personal trainer sekä koulutettu hieroja. Kanssani opit treenaamaan kovaa sekä järkevästi ja pääset ylittämään itsesi. Mikäli tavoitteenasi on aloittaa kuntosaliharrastus turvallisin tekniikoin, kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa, olen oikea henkilö auttamaan sinua näissä. Älä polje enää paikallasi, vaan ota askel kohti tavoitteitasi kanssani!
Terveisin,
Henna

Valtteri Parikka

Hei, tarvitsetko apua kuntosaliharrastuksen aloittamisen kanssa tai päivitystä nykyiseen harjoitusohjelmaasi? Voit olla minkä ikäinen tai kuntoinen tahansa. Asetetaan sinulle sopivat tavoitteet yhdessä. 
Harjoittelussa minulle tärkeää ovat puhtaat tekniikat ja turvallinen treenaaminen. Neljä kertaa lonkkaleikkauksessa käyneenä ymmärrän näiden merkityksen terveellisen elämän saavuttamisessa, sekä ylläpitämisessä. Valmentajana olen haastava ja vaadin asiakkailtani motivaatiota tavoitteiden saavuttamista kohti, mutta vastapainoksi annan kaiken osaamiseni ja tsemppaan sinua tavoitteiden saavuttamisessa.  
Ota siis rohkeasti yhteyttä tai nykäise hihasta, kun tarvitset apua tavoitteidesi saavuttamisen tai uusien tavoitteiden asettamisen kanssa. Tehdään yhdessä niistä totta - nähdään salilla! 
My services are also available in english.

OTA YHTEYTTÄ:

savela@gogoexpress.fi

HENNA KOTKANSALO

Junnaavatko tulokset paikallaan, tai onko mielessäsi tavoite, mihin et ole vielä omin avuin päässyt?
Olen 25-vuotias personal trainer sekä koulutettu hieroja. Kanssani opit treenaamaan kovaa sekä järkevästi ja pääset ylittämään itsesi. Mikäli tavoitteenasi on aloittaa kuntosaliharrastus turvallisin tekniikoin, kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa, olen oikea henkilö auttamaan sinua näissä. Älä polje enää paikallasi, vaan ota askel kohti tavoitteitasi kanssani!
Terveisin,
Henna

Valtteri Parikka

Hei, tarvitsetko apua kuntosaliharrastuksen aloittamisen kanssa tai päivitystä nykyiseen harjoitusohjelmaasi? Voit olla minkä ikäinen tai kuntoinen tahansa. Asetetaan sinulle sopivat tavoitteet yhdessä. 
Harjoittelussa minulle tärkeää ovat puhtaat tekniikat ja turvallinen treenaaminen. Neljä kertaa lonkkaleikkauksessa käyneenä ymmärrän näiden merkityksen terveellisen elämän saavuttamisessa, sekä ylläpitämisessä. Valmentajana olen haastava ja vaadin asiakkailtani motivaatiota tavoitteiden saavuttamista kohti, mutta vastapainoksi annan kaiken osaamiseni ja tsemppaan sinua tavoitteiden saavuttamisessa.  
Ota siis rohkeasti yhteyttä tai nykäise hihasta, kun tarvitset apua tavoitteidesi saavuttamisen tai uusien tavoitteiden asettamisen kanssa. Tehdään yhdessä niistä totta - nähdään salilla! 
My services are also available in english.

OTA YHTEYTTÄ:

seppala@gogoexpress.fi

MOHAMMED AL-Mashkur "PT MASHKUR"

Olen 24-vuotias koulutettu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja
ja hyvinvointivalmentaja Turusta. Työssäni keskityn asiakkaiden
kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja teen työtäni suurella intohimolla.
Tarjoan personal trainer palveluita suomeksi ja arabiaksi.

Päätin tehdä työtä joka on minulle tärkeää. Itse toteutin unelmani
noustuani Fitness classic -lavalle keväällä 2016.

Haluan auttaa sinua toteuttamaan omat unelmasi!

 

OTA YHTEYTTÄ:

skanssi@gogoexpress.fi tai vastaanottoon p. 0102871493