Aukioloajat ma-pe 6.30 - 22.00, la-su 8.00 - 20.00.

Onko personal training tuttua, oletko harjoitellut oman valmentajan kanssa kuntosalilla? Personal trainingin henkilökohtaisen ohjauksen avulla varmistat pääsysi huipputuloksiin ja otat kaiken hyödyn liikunnasta irti. Personal Trainer on kuntoutustakin ymmärtävä ohjauksen ammattilainen, joka opastaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi ottaen huomioon yksilölliset tarpeesi.

 

LOPPUVUODEN KAMPANJA:
KUUKAUDEN PT-PAKETTI 199€

Hinta sisältää alkuhaastattelun, 4 tapaamiskertaa (55 min) sekä tarpeisiisi tehdyn treeniohjelman. Kampanjapaketteja on myynnissä vain 5-10 per keskus, joten toimi nopeasti - viimeistään kuitenkin 15.12.2022 mennessä. Etu koskee vain GOGO Express -jäseniä. Etkö ole jäsen? Tutustu jäsenyyksiimme!

ILMOITA KIINNOSTUKSESTASI PT-PAKETTIIN
Olemme sinuun yhteydessä toivomastasi GOGO Express -kuntosalista mahdollisimman pian. Personal trainer -paketti maksetaan kuntosalin vastaanotossa, ja myös ilmoittautumisen voi halutessaan hoitaa sitä kautta.

TÄYTÄ LOMAKE >

HINNASTO

YKSITTÄINEN TREENI

Yksittäinen treeni valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 89€/hlö, parivalmennus 69€/hlö
Sisältää: Yhden tapaamiskerran (55 min) valitsemasi Personal trainerin kanssa.

1 kk KICK START!

Kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 310€/hlö, parivalmennus 250€/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), neljä tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ohjeellisen ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 1 kk Kick startin ajalle 77,50€/hlö, parivalmennus 62,50€/hlö

3 kk ELÄMÄNTAPA-REMONTTI

Kolmen kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 280€/kk/hlö, parivalmennus 240€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 12 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ohjeellisen ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 3 kk Elämäntaparemontin ajalle 70€/hlö, parivalmennus 60€/hlö

6 KK PYSYVÄ MUUTOS

Kuuden kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa.

Hinta: 240€/kk/hlö, parivalmennus 225€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 24 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ohjeellisen ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 6 kk Pysyvä muutos ajalle 60€/hlö, parivalmennus 56€/hlö

Tutustu personal trainereihimme