GOGO Express NOKIA avataan vuodenvaihteessa 21/22! Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20.

Hinnasto


Jäsenyystyyppi Yksi GOGO Express käytössäsi: Kaikki GOGO Expressit käytössäsi:
12 kk jäsenyys Kuukausihinta: 18 €

Liittymismaksu: 18 €

Kuukausihinta: 27 €

Liittymismaksu: 27 €

Maksa vuosi kerralla ja säästä! Vuosihinta: 198 €

Liittymismaksu: 18 €

Vuosihinta: 297 €

Liittymismaksu: 27 €

  • UUDET HINNAT OVAT TULLEET VOIMAAN 1.11.2019. Nykyisillä jäsenillä (liittyminen ennen 1.11.2019) hinnat ja ehdot pysyvät ennallaan. He saavat jatkossakin käyttää kaikkia GOGO Express-saleja sovittuun hintaan
  • 12 kk jäsenyys: jäsenyys on määräaikaisesti voimassa 12 kokonaista kuukautta, jonka jälkeen se on voimassa toistaiseksi, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.
  • Maksa vuosi kerralla: Kun maksat vuosijäsenyyden etukäteen, saat 12 kk 11 kk hinnalla!
  • Ei sitoutumista: Meiltä löytyy myös jäsenyys ilman määrä-aikaa! Liittymismaksu tällöin 27 € ja kk-hinta 27 €.  Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva, jonka voit irtisanoa koska tahansa. Irtisanoutumisaika on yksi kalenterikuukausi.
  • Maksuvälineenä käyvät: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä saldokortit, ePassi-palvelun, EazyBreak-liikuntaseteli, Tyky-Online ja Tyky-Kuntoseteli, Virikeseteli, Ticket Mind & Body ja Ticket Duo. Etukäteen maksettuja maksuja ei palauteta.
  • Kertamaksu: 9 €

ALENNUSRYHMÄT

Opiskelijakortilla liittyminen kaikkiin jäsenyyksiin 0 €. (Opiskelijaetua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjajäsenyyksiin.)

JäsenyystyyppiKaikki GOGO Expressit käytössäsi:
12 kk sitoutuminenKuukausihinta: 18 € (norm. 27 €/kk)
Vuosijäsenyys
(12 kk määräaikainen)
Vuosihinta: 198 € (norm. 297 €/kk)

"Halusin pysyvämpää muutosta elämääni, joten palkkasi itselleni Personal Trainerin GoGo Express Linnainmaalta. Tavoitteenani oli pudottaa painoa 20kg kolmessa kuukaudessa. Pääsin painotavoitteeseeni ja lisäksi olen huomannut, että lihaskuntoni ja yleiskuntoni parantunut selvästi. Elämänasenteeni muuttunut positiiviseen suuntaan ja itsetuntoni parantunut. Lopussa tehtiin uudelleen Kehonkoostumusmittaukset ja kuntotesti. Kehon rasvaprosentti oli pudonnut 28,9 yksikköä. Olen tyytyväinen siihen, että aloin tähän elämänmuutokseen ja tästä eteenpäin jatkan myös itseni kehittämistä edelleen. Tuskin olisin tähän pystynyt yksin."

 

- Miija, GOGO Express Linnainmaan asiakas