Aukioloajat ma–pe 6.30–22.00, la–su 8.00–20.00.

HUIPPUVARUSTELTU GOGO EXPRESS PORVOO

Isolla kuntosalilla on muun muassa kattava laitevalikoima, iso vapaapainotila, ja maastavetopaikkoja. Sijaitsemme ent. Bookwellin talossa, Tarmola Padelin seinänaapurissa. Olemme paikalla ma-pe klo 6.30-22 ja la-su klo 8-20, tule katsomaan upeita tilojamme, tekemään onnistunut treeni ja liittymään jäseneksi!  

avajaisTARJOUS PÄÄTTYY 28.2. - TOIMI HETI!

Tervetuloa liikkumaan kanssamme! GOGO Express on kotimainen perheyritys, jossa uskotaan liikunnan lisäävän iloa. Siksi kuntosalimme ovat varusteiltaan viimeisen päälle - kaikille sopivaan hintaan.
Jäseneksi liittyminen on turvallista. Jos et jostakin syystä haluakaan jatkaa treenejä kanssamme, voit lopettaa jäsenyytesi ensimmäisen kuukauden aikana. 
 • Ei liittymismaksua
 • Käytössäsi kaikki GOGO Express -salit
 • Hinta jatkossa vain 18 €/kk tai vuosijäsenyys 198 €/vuosi
 • Iso 1200 m² kuntosali
 • Henkilökunta aina paikalla
 • Ilmainen pysäköinti

AVAJAISTARJOUKSELLA SÄÄSTÄT ENITEN!

 

Liittyminen ja ensimmäinen kk 0 €!

Ei sitoutumista

Vain 18 €/kk

Käytössäsi kaikki salit

Avajaistarjouksella saat ilmaista treeniaikaa ja käyttöösi kaikki Suomen GOGO Express -salit.

Valitse sinulle sopivin:

1. Kuukausijäsenyys- ei sitoutumista: Liittyminen 0 € (norm. 27 €). Pääset alkuun maksamalla verkkokaupassa helmikuun lopun + maaliskuun treenimaksun. Käytössäsi kaikki salit. Kk-hintasi vain 27 €/ kk. Ei sitoutumista.

2. 12 kk sopimus: Liittyminen 0 € + treenit helmikuun loppuun 0 €. Kk-hintasi vain 18 €/ kk (norm. 27 €/kk). Käytössäsi kaikki salit. Maksat littyessäsi helmikuun lopun + maaliskuun treenimaksun. Kk-hintasi vain 18 €/ kk (norm. 27 €/kk) Sop. alkaa 1.3.2022.

3. Vuosijäsenyys: Liittyminen 0 € + treenit helmikuun loppuun 0 €. Maksa kertamaksuna 198 € (norm. 252 €): saat 13 kuukautta 11 kuukauden hinnalla!

Aukioloajat:
ma–pe 6.30–22
la-su 8–20

HENKILÖKUNTA

CLUB MANAGER

Iida Vanhanen
iida.vanhanen@gogoexpress.fi

VASTAANOTTO

Bea, Roope, Severi
porvoo@gogoexpress.fi

KUNTOSALIOHJAAJAT JA PT:t

Joni Saalasti
joni.i.saalasti@gmail.com
p. 044 3056564

 

HEI!

 Tervetuloa GOGO Express Porvooseen liikkumaan ja viihtymään!
- Club Manager Iida

HEI!

Olen Joni, auktorisoitu personal trainer ja kuntosali valmentaja Mikkelistä. Vahvuuksiini kuuluu painonpudotus, lihasmassan hankita sekä kehonmuokkaus. Minulta löytyy myös tietoa kuntoutus- ja virheasentojen korjaamisharjoittelusta. Olen itse harrastanut jääkiekkoa 8 vuotta, joten kykenen myös auttamaan lajin tavoitteellisia harrastajia.

Jos sinulla on liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviä tavoitteita tai edes kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä. Nähdään Porvoon Expressillä!

 

29,90 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen

Liittymismaksu 29,90 €

Kuukausimaksu 29,90 €/kk

Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Saat treenata kaikilla GOGO Express -kuntosaleilla

 

LIITY NYT ➔

 

Etkö halua sitoutua?

Meiltä löytyy myös kuukausi kerrallaan oleva jäsenyys!

gogo_express

Kotimainen GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun markkinoiden parhailla laitteilla – uskomattoman edullisesti. Tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei kuntosaliharjoittelu voi tulla!

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeilytila Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

 • Kotimainen
 • Laadukas
 • Markkinoiden parhaat laitteet
 • Voittamaton hinta-laatusuhde
 • Aina kätevä sijainti