Avoinna ma–pe 6.30–22. La-su 8–20. (Keljo ja Hyvinkää 5–24)

HUIPPUVARUSTELTU GOGO EXPRESS PORVOO

Isolla ja avaralla yli 1200m2 kuntosalillamme on kattava laitevalikoima, iso vapaapainotila ja maastavetopaikkoja. Sijaitsemme ent. Bookwellin talossa, Tarmola Padelin seinänaapurissa. Olemme paikalla ma–pe klo 6.30–22 ja la–su klo 8–20. Tule katsomaan upeita tilojamme, tekemään onnistunut treeni ja liittymään jäseneksi!  

AVAJAISTARJOUKSELLA SÄÄSTÄT ENITEN!

 

Liittyminen ja ensimmäinen kk 0 €!

Ei sitoutumista

Vain 18 €/kk

Käytössäsi kaikki salit

Avajaistarjouksella saat ilmaista treeniaikaa ja käyttöösi kaikki Suomen GOGO Express -salit.

Valitse sinulle sopivin:

1. Kuukausijäsenyys- ei sitoutumista: Liittyminen 0 € (norm. 27 €). Pääset alkuun maksamalla verkkokaupassa helmikuun lopun + maaliskuun treenimaksun. Käytössäsi kaikki salit. Kk-hintasi vain 27 €/ kk. Ei sitoutumista.

2. 12 kk sopimus: Liittyminen 0 € + treenit helmikuun loppuun 0 €. Kk-hintasi vain 18 €/ kk (norm. 27 €/kk). Käytössäsi kaikki salit. Maksat littyessäsi helmikuun lopun + maaliskuun treenimaksun. Kk-hintasi vain 18 €/ kk (norm. 27 €/kk) Sop. alkaa 1.3.2022.

3. Vuosijäsenyys: Liittyminen 0 € + treenit helmikuun loppuun 0 €. Maksa kertamaksuna 198 € (norm. 252 €): saat 13 kuukautta 11 kuukauden hinnalla!

Aukioloajat:
ma–pe 6.30–22
la–su 8–20

3D-esittelyn tehnyt Careerian opiskelija Lorik Budeci.

HENKILÖKUNTA

CLUB MANAGER

Sini Nurkkala
sini.nurkkala@gogoexpress.fi

VASTAANOTTO

Bea, Roope, Severi
porvoo@gogoexpress.fi

KUNTOSALIOHJAAJAT JA PT:t

Joni Saalasti
joni.i.saalasti@gmail.com
p. 044 3056564

 

HEI!

 Tervetuloa nauttimaan kuntoilun ilosta GOGO Express Porvooseen – mukavaa, että valitsit juuri meidän salimme.! Meidän salimme on sinun salisi! - CM Sini

HEI!

Olen Joni, auktorisoitu personal trainer ja kuntosali valmentaja Mikkelistä. Vahvuuksiini kuuluu painonpudotus, lihasmassan hankita sekä kehonmuokkaus. Minulta löytyy myös tietoa kuntoutus- ja virheasentojen korjaamisharjoittelusta. Olen itse harrastanut jääkiekkoa 8 vuotta, joten kykenen myös auttamaan lajin tavoitteellisia harrastajia.

Jos sinulla on liikuntaan tai hyvinvointiin liittyviä tavoitteita tai edes kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä. Nähdään Porvoon Expressillä!

 

21,90 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen

Liittymismaksu 19,90 €

Kuukausimaksu 21,90 €/kk

Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Saat treenata yhdellä GOGO Express -kuntosalilla

 

LIITY NYT ➔

 

 

29,90 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen

Liittymismaksu 29,90 €

Kuukausimaksu 29,90 €/kk

Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Saat treenata kaikilla GOGO Express -kuntosaleilla

 

LIITY NYT ➔

 

Etkö halua sitoutua?

Meiltä löytyy myös kuukausi kerrallaan oleva jäsenyys!

gogo_express

Kotimainen GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun markkinoiden parhailla laitteilla – uskomattoman edullisesti. Tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei kuntosaliharjoittelu voi tulla!

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeilytila Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

  • Kotimainen
  • Laadukas
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Voittamaton hinta-laatusuhde
  • Aina kätevä sijainti