Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20. Helatorstaina 13.5. olemme avoinna klo 8-20

MAHTAVIA UUTISIA:

(19.4.)

GOGO Express Länsikeskus on taas avoinna ma 19.4. klo 6.30 alkaen. Palvelemme taas normaalisti ilman ajanvarausta ja 10 hengen rajoitusta. Muistutamme kuitenkin edelleen noudattamaan hygieniaohjeistuksiamme, eli saavuthan treenaamaan vain täysin terveenä, pidät turvavälin kanssatreenaajiin, desinfioit laitteet käytön jälkeen ja peset kädet huolellisesti tullessa ja lähtiessä. Näin treeniympäristö säilyy turvallisena ja viihtyisänä.

Olemme lähettäneet jäsenille sähköpostia sulkuajan hyvityksiin liittyen. Mikäli et ole saanut asiasta sähköpostia, eikä viestiä löydy roskaposteista, ota yhteyttä omaan keskukseesi korjataksesi yhteystietosi.

Lisätietoa ja kaikki uusimmat koronaan liittyvät päivitykset löytyvät sivulta: https://gogoexpress.fi/korona/

Tilannepäivitys:

(31.3.)

Kaikista yhteisistä ponnisteluista huolimatta joudumme Aluehallintoviraston päätöksellä valitettavasti sulkemaan GOGO Express Olarin, Länsikeskuksen, Skanssin, Launeen ja Mukkulan salit to 1.4.21 alkaen. Ennakkotietojen mukaan sulku kestää kaksi viikkoa 1.-14.4.

Mikäli et ole saanut asiasta sähköpostia, eikä viestiä löydy roskaposteista, ota yhteyttä omaan keskukseesi korjataksesi yhteystietosi.

Lisätietoa ja kaikki uusimmat koronaan liittyvät päivitykset löytyvät sivulta: https://gogoexpress.fi/korona/

 

 

VALOISA JA MODERNI

 

GOGO Express Länsikeskus tarjoaa upeat harjoittelumahdollisuudet moderneissa tiloissa. Suuri, yli 1 200 m2, ja nykyaikaisesti varusteltu sali tarjoaa käyttöösi markkinoiden parhaat laitteet, yli 150 erilaista harjoituspistettä ja ison vapaapainoharjoittelualueen.

Kuntosalilla on aina paikalla liikuntakeskustyöntekijä, joten tarvittaessa saat apua ja neuvoja heti paikan päällä. Länsikeskukseen on matkaa Turun torilta vain 4 km eli meille on helppo tulla. Pääset paikalle kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla ja pihassamme on reilusti ilmaista parkkitilaa omalla autolla saapuville.

ma–pe 6.30–22
la-su 8–20

Viilarinkatu 5,
20320 Turku

GOGO EXPRESS LÄNSIKESKUS TARJOAA:

 • Avoinna 363 päivää vuodessa
 • Yli 150 harjoituspistettä
 • ISO vapaapainoharjoittelualue
 • Juoksumatot, kuntopyörät, stepperit, crosstrainerit, soutulaitteet
 • Laadukkaat painopakkalaitteet
 • Kuntonyrkkeily- ja venyttelytilaa
 • Viihtyisät pukuhuoneet
 • Lukolliset kaapit
 • Suihkut
 • Kahvio ja lisäravinnemyynti
 • Ilmainen pysäköinti

HENKILÖKUNTA

CLUB MANAGER

Iina Kajander
iina.kajander@gogoexpress.fi

VASTAANOTTO

Niklas,
Oona,
Mira,
Ville,
Matilda,
Toni
lansikeskus@gogoexpress.fi

KUNTOSALIOHJAAJA

Hannu Kansanen
lansikeskus@gogoexpress.fi

 

KUNTOSALIOHJAAJA

Veera Kartano
lansikeskus@gogoexpress.fi

HEI!

 Tervetuloa GOGO Express Länsikeskukseen! Avarat tilat ja monipuoliset laitteet antavat parhaat salikokemukset. Meillä sinua palvellaan aina ilolla ja ammattitaidolla!

iina kajander club manager gogo express lansikeskus