Aukioloajat ma-pe 6.30 - 22.00, la-su 8.00 - 20.00.

TIETOSUOJA

Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) astuessa voimaan 25.5.18 teemme entistä helpommaksi ymmärtää mihin tietojasi kerätään ja kuinka sitä käytetään. Olemme sitoutuneet kunnioittamaan oikeuksiasi, jotka kattavat myös hallintasi markkinointiviestiemme suhteen. Asetus vahvistaa yksityisyyden suojaasi. Tässä lyhyt yhteenveto käytännöistämme, joista tarkemmin rekisteri– ja tietosuojaselosteessa.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme vain sinun itse antamiasi tietoja itsestäsi. Emme jaa tietojasi mainostajille tai mainosverkostoille. Keräämme vain sellaista tietoa, jolla on merkitystä sinun asiakaskokemukseesi, ja säilytämme tietojasi tietoturvallisesti vain sen aikaa kuin on tarpeellista.

Yksityisyytesi on turvattu, emmekä koskaan luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille, eli muille kuin valtuutetuille alihankkijoille. Valtuutettuja alihankkijoita käytetään tietoselosteen mukaiseen toimintaan ja GOGO vastaa alihankkijoiden toimista kuin omistaan.

Viestintää sinun ehdoillasi

GOGOlla on oikeus tiedottaa jäseniään heidän jäsenyyteensä littyvistä asioista. Voit koska tahansa perua suostumuksesi markkinointiviestintään painamalla viestin lopussa olevaa ”peruuta tilaus” –linkkiä. Peruuttamisen jälkeen emme lähetä sinulle enää markkinointiviestejä lainkaan.

Olemme aloittaneet tietojärjestelmän siivouksen, jossa poistamme järjestelmästämme sellaiset henkilöt jotka eivät enää halua vastaanottaa meiltä hänelle tarjottuja alennuksia tai muita etuisuuksia.

Käytämme yleisesti hyväksyttyjä suojauskeinoja tietoturvasi varmistamiseen. Analysoimme dataa tavalla, joka turvaa yksityisyytesi.

GOGO Express on päivittänyt jäsensopimuksen sopimusehdot viimeksi 29.1.2020.

Oma kokemuksesi

Tietosuojakäytännöistämme kerrotaan avoimesti ja saat helposti selville oikeutesi nähdä, muuttaa ja poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Rekisteri– ja tietosuojaseloste löytävät tämän artikkelin lisäksi nettisivuiltamme sivujen alareunasta. Tietosuojaan liittyviä kysymyksiä ja tietopyyntöjä voit lähettää osoitteeseen privacy@gogo.fi.

Kiitos luottamuksestasi GOGOhun. Kehitämme ja ylläpidämme palveluitamme voidaksemme palvella sinua entistä paremmin.