Avoinna ma–pe 6.30–22. La-su 8–20. (Keljo ja Hyvinkää 5–24)

TIETOSUOJA

Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) astuessa voimaan 25.5.18 teemme entistä helpommaksi ymmärtää mihin tietojasi kerätään ja kuinka sitä käytetään. Olemme sitoutuneet kunnioittamaan oikeuksiasi, jotka kattavat myös hallintasi markkinointiviestiemme suhteen. Asetus vahvistaa yksityisyyden suojaasi. Tässä lyhyt yhteenveto käytännöistämme, joista tarkemmin rekisteri– ja tietosuojaselosteessa.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme vain sinun itse antamiasi tietoja itsestäsi. Emme jaa tietojasi mainostajille tai mainosverkostoille. Keräämme vain sellaista tietoa, jolla on merkitystä sinun asiakaskokemukseesi, ja säilytämme tietojasi tietoturvallisesti vain sen aikaa kuin on tarpeellista.

Yksityisyytesi on turvattu, emmekä koskaan luovuta tietojasi ulkopuolisille tahoille, eli muille kuin valtuutetuille alihankkijoille. Valtuutettuja alihankkijoita käytetään tietoselosteen mukaiseen toimintaan ja GOGO vastaa alihankkijoiden toimista kuin omistaan.

Viestintää sinun ehdoillasi

GOGO Expressillä on oikeus tiedottaa asiakkaitaan heidän jäsenyyteensä sekä GOGO Expressiin liittyvistä asioista. Voit koska tahansa perua suostumuksesi markkinointiviestintään painamalla sähköpostiviestin lopussa olevaa ”peruuta tilaus” –linkkiä. Peruuttamisen jälkeen emme lähetä sinulle enää markkinointiviestejä lainkaan.

Käytämme yleisesti hyväksyttyjä suojauskeinoja tietoturvasi varmistamiseen. Analysoimme dataa tavalla, joka turvaa yksityisyytesi.

GOGO Express on päivittänyt jäsensopimuksen sopimusehdot viimeksi 26.9.2023.

Oma kokemuksesi

Tietosuojakäytännöistämme kerrotaan avoimesti ja saat helposti selville oikeutesi nähdä, muuttaa ja poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Rekisteri– ja tietosuojaseloste löytävät tämän artikkelin lisäksi nettisivuiltamme sivujen alareunasta. Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, ole meihin yhteydessä!

Kiitos luottamuksestasi GOGOhun. Kehitämme ja ylläpidämme palveluitamme voidaksemme palvella sinua entistä paremmin.