Aukioloajat: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20 (Pääsiäinen: pe 19.4. klo 10-18, ma 22.4. klo 8-20. Vappu 1.5. klo 12-20.)

AVAAMME PIAN. JATKOIMME ENNAKKOTARJOUSTA 31.3.2019 SAAKKA!

 

ISO LAADUKAS KUNTOSALI VAIN 18€/ KK

GOGO Express Olari avataan osoitteeseen Kuitinmäentie 26, 02240 Espoo (ISKU:n rakennus Friisilässä, 2. krs). Tähän tyylikkäseen tilaan rakentuvalle isolle kuntosalille pääset treenaamaan arkisin klo 6.30-22 ja viikonloppuisin klo 8-20. GOGO Expressissä on aukioloaikoina aina henkilökuntaa paikalla eli saat aina apua ja vastauksia kysymyksiisi!

1250 m²:n kuntosalilla käytössäsi on yli 150 kpl harjoituspistettä, monipuolinen valikoima painopakka- ja vipuvarsilaitteita sekä reilun 300m²:n kokoinen vapaapainoalue. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa ja maksuton pysäköinti kuuluu hintaan

 

Hyödynnä UPEA ENNAKKOTARJOUS JA SÄÄSTÄ:

liittyminen 0 €, AVAJAISKUUKAUDEN LOPPU ja kaksi KOKONAISTA treenikuukautta 0 €!

Kannattaa huomioida, että ennakkotarjous päättyy ennen avajaisia eli salin avauduttua tarjous ei ole enää niin hyvä kuin nyt! Jatkoimme tarjousta asiakkaiden pyynnöstä maaliskuun loppuun saakka! Varmistaaksesi, että saat tämän huipputarjouksen, liity su 31.3.2019 mennessä!

Ilmoitamme avajaispäivästä näillä sivuilla ja ennakkoliittyjille myös sähköpostilla.

 

TREENAA VAIN 18 €/KK

Liity ennakkoon edullisesti tässä. Liittyminen 0 € (norm. 18 €) ja kaksi kokonaista treenikuukautta 0 €. Tämän jälkeen treenaat vain 18 €/kk! Maksat nyt verkkokaupassa yhden treenikuukauden 18 €. Ilmainen treeniaika alkaa kun kuntosali aukeaa.

12 kk sitoutuminen Liittymismaksu 0€ (norm. 18€) Kuukausimaksu 18 €/kk

Kuntosalilla tehokasta ja turvallista harjoittelua

Kuntosalin varustelusta on tehty mahdollisimman monipuolinen, jotta se palvelee erilaisia kuntoilijoita ja tarjoaa innostavat puitteet pitkäjänteiseen harjoitteluun. Meillä pääset harjoittelemaan maailman tunnetuimpien kuntosalilaitevalmistajien, kuten Life Fitness, Hammer Strength ja Octanen uusimmilla laitteilla. Valitsemme salillemme vain helppokäyttöisiä, kestäviä ja turvallisia laitteita.

Laitteidemme helppokäyttöisyyden ansiosta aloittelija pääsee nopeasti kunnon kohotuksen makuun. Jos tarvitset laitteiden käytössä apua, asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua mielellään. Henkilökuntamme avulla varmistat, että kuntosaliharjoittelu on alusta asti turvallista ja tehokasta.

 

huikea hinta-laatusuhde!

Vain 18 euron hinnalla kuussa saat uskomattoman määrän tilaa, laitteita, painoja ja palvelua! Takaamme sinulle laadukkaat, nykyaikaiset ja turvalliset puitteet erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tutustu hinnastoomme ja löydä itsellesi sopiva kuntoilutapa.

GOGO Express sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneille konkareille. Olarin uuden kuntosalin laadukkaat treenimahdollisuudet parantavat onnistumisen edellytyksiä, olitpa aloittelija tai ammattilainen. Kuntosalilta löytyy aloittelevien kuntosalikävijöiden Express Lane, jolla pääset varmasti kuntosaliharjoittelussa alkuun!

GOGO Express Olarista löydät sekä perinteiset painopakka- ja vipuvarsilaitteet sekä runsaasti vapaita painoja. Toiminnallisen harjoittelun alueeseen on panostettu myös paljon!

 

30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Annamme salijäsenyydellesi tyytyväisyystakuun! 30 päivän tyytyväisyystakuu alkaa heti uuden kuntosalin avautuessa. Voit siis huoletta liittyä jäseneksi ennakkotarjouksella ja aloittaa treenit uudella salilla. Jos et jostakin syystä haluakaan jatkaa, voit lopettaa jäsenyytesi ensimmäisten 30 päivän sisällä. Ks. sopimusehdot.

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeilytila Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

Kotimainen GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun markkinoiden parhailla laitteilla. Me uskomme iloa tuottavien tapojen toistamiseen – hyvinvoiva elämä ei ole sprintti vaan maraton. Siksi tarjoamme jäsenyyden uskomattoman edullisesti: jotta jokaisella meistä olisi mahdollisuus hyvinvoivaan arkeen. Tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei kuntosaliharjoittelu voi tulla.

MIKSI

GOGO

EXPRESS?

Vain 18 euron hinnalla saat uskomattoman määrän tilaa, laitteita, painoja ja palvelua! Me takaamme sinulle laadukkaat, nykyaikaiset ja turvalliset puitteet - parhaalla hinta-laatusuhteella. Jäsenyyden ostaminen on meillä aina turvallista! Voit aina purkaa jäsenyytesi ensimmäisen kuukauden aikana ilman irtisanomisaikaa.

Kotimaisuus takaa ketjun luotettavuuden, laadukkaan kehittämisen ja lähellä pysymisen. Jo 30-vuotiaaseen GOGO-perheeseen kuuluu myös kolme täyden palvelun GOGO Liikuntakeskusta Tampereella. Meillä on aukioloaikana aina työntekijä paikalla, jotta treenaaminen on turvallista ja saat apua tarvittaessa. Kysy vastaanotosta mitä vain jäsenyyteesi tai laitteisiin liittyen - me autamme!

Google -arvostelu 17.10.2018 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5: ”Erinomainen hinta-laatusuhde. Monipuoliset ja toimivat laitteet ja painot. Lisäksi siistit pukuhuoneet, wc:t ja suihkut. Pihalla riittävästi parkkitilaa. Mukava henkilökunta. Helppo asioida.”

 

- Tero, GOGO Expressin asiakas

gogo_express

PARASTA VASTINETTA RAHOILLESI

Jäsenyysvaihtoehtomme ovat edulliset, jotta kaikilla on varaa kohottaa kuntoaan. Nyt kannattaa siis unohtaa tekosyyt ja tehdä ratkaisu energisemmän arjen puolesta!

Liity netissä helposti tai tule lähimpään GOGO Express -kuntosaliin! Jäsenkorttisi saat nimelläsi kuntosalin vastaanotosta, kun tulet ensimmäisen kerran treenaamaan. Mikäli haluat ensin kokeilla GOGO Express -salia, kertamaksumme on 9 €. Ikäraja 16 vuotta.

TEE JÄSENYYS VERKKOKAUPASSA

Maksuvälineinä käyvät myös:

 

Jäsenyyttä voi maksaa kerrallaan vaikka vuodeksi eteenpäin.