Aukioloajat ma-pe 6.30 - 22.00, la-su 8.00 - 20.00.

GOGO Expressin kuntosaliohjaajat ja personal trainerit ovat sinua varten. Kuntosaliohjelman voit päivittää kuntosaliohjaajan kanssa vain 19,90 €:lla! Halutessasi ohjelman päivityksen, ota yhteyttä vastaanottoon tai laita haluamaasi keskukseen sähköpostia aikatoiveen kanssa.

Mikäli kaipaat yksilöllisempää ohjausta ja tukea treeniin, ota yhteyttä GOGO Express personal trainereihin. Voit tutustua heihin hiukan tarkemmin tällä sivulla. GOGOn ulkopuoliselta PT:ltä veloitetaan 20€ kertamaksu GOGO Express-saleilla.

saliohjaaja

KUNTOSALIOHJAUS

 

Kuntosaliohjaus 19,90 € sisältää yhden (55 min) tapaamisen kuntosaliohjaajan kanssa. Tapaamisessa tehdään/päivitetään asiakkaalle sopiva peruskuntosaliohjelma. Tapaamisen voi hyödyntää esimerkiksi laitteisiin tutustumiseen, jolloin ohjaaja opastaa laitteiden säädöissä ja oikeissa liikeradoissa. Suosittelemme ohjausta kaikille!

PIENRYHMÄT

 

GOGO Expressin hauskoissa pienryhmissä treenaat tehokkaasti valmentajan opastuksella. Pienryhmiin voivat osallistua niin GOGO Expressin jäsenet kuin muutkin! Hinta jäsenille 79 €, muille 106 €. Pienryhmät sisältävät 4 viikon ajan 2 treeniä viikossa. Ilmoitamme tulevista pienryhmistä ajankohtaista-sivulla!

PERSONAL TRAINING

 

Varmista pääsysi huipputuloksiin ja ota kaikki hyöty liikunnasta irti hankkimalla yksilöllistä ohjausta Personal Trainerilta. Personal Trainer on kuntoutustakin ymmärtävä ohjauksen ammattilainen, joka opastaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi ottaen huomioon yksilölliset tarpeesi.

"Halusin pysyvämpää muutosta elämääni, joten palkkasi itselleni Personal Trainerin GoGo Express Linnainmaalta. Tavoitteenani oli pudottaa painoa 20kg kolmessa kuukaudessa. Pääsin painotavoitteeseeni ja lisäksi olen huomannut, että lihaskuntoni ja yleiskuntoni parantunut selvästi. Elämänasenteeni muuttunut positiiviseen suuntaan ja itsetuntoni parantunut. Lopussa tehtiin uudelleen Kehonkoostumusmittaukset ja kuntotesti. Kehon rasvaprosentti oli pudonnut 28,9 yksikköä. Olen tyytyväinen siihen, että aloin tähän elämänmuutokseen ja tästä eteenpäin jatkan myös itseni kehittämistä edelleen. Tuskin olisin tähän pystynyt yksin."

 

- Miija, GOGO Express Linnainmaan asiakas