Aukioloajat: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20

SAVELA JA SEPPÄLÄ

 

GOGO Expressin kuntosaleilla Jyväskylässä harjoittelet markkinoiden parhailla laitteilla ilmastoiduissa tiloissa! Yli 1 200m²  kuntosaleilla käytössäsi ovat mm. huippumerkkien aerobiset- ja pakkalaitteet, harjoituspisteitä löytyy yhteensä yli 150 kpl. Lisäksi voit treenata laajalla vapaapainoalueella ja tutustua mm. toiminnalliseen TRX-köysiharjoitteluun. Kuntosalilla on myös aina henkilökuntaa paikalla. GOGO Express Seppälästä löytyy myös hierojan palvelut.

Vuoden 2017 aikana GOGO Express Seppälän kuntosali uudistui: ensimmäisenä tuli tekonurmialustalla varustettu toiminnallinen alue, jossa pääsee mm. työntämään kelkkaa! Lisäksi laitteita uusittiin laajasti; mm. uudet Davidin vipuvarsilaitteet, Eleikon käsipainot, Hammer Strengthin painopaikkalaitteet sekä Hack-kyykky.

Savelan kuntosali Jyväskylässä on perustettu vuonna 2014 ja sai uuden ilmeen ja kodikkaat värit tänä vuonna. Kuntosalilla on laadukas varustelu myös vaativampaan kuntosalitreeniin sekä erittäin hyvä ilmastointi. Tule tutustumaan paikan päälle monipuoliseen kuntosaliimme!

Edullisella 18 €/kk saat käyttöösi sekä GOGO Express Seppälän että Savelan palvelut.

Ei sitovat kk-sopimukset 27€/kk.

GOGO EXPRESS SAVELA

Onkapannu 1, 40700 Jyväskylä

  • Hyvien kulkuyhteyksien varrella
  • Laitteita ja välineitä vaativallekin treenaajalle
  • Aurinkoinen henkilökunta
  • Kuntonyrkkeily- ja venyttelytilaa

GOGO EXPRESS SEPPÄLÄ

Vasarakatu 27, 40320 Jyväskylä

  • Kätevä sijainti palvelujen äärellä
  • Iso tila ja laaja valikoima laitteita
  • Hyvät mahdollisuudet toiminnalliselle treenille
  • Vasta uusitut laitteet ja tilat

VALITSE JÄSENYYTESI

 

18 €/kk jäsenyys

 

12 kk sitoutuminen Liittymismaksu 18€ Kuukausimaksu 18 €/kk Maksa koko vuosi kerralla: saat 1kk ilmaiseksi!

Säännöllinen liikunta on elämäntapa, siksi kannustamme sitoutumaan omiin päämääriin ja salijäsenyyteen! Edullinen 18 € /kk -jäsenyytemme sisältää oikeuden harjoitella vapaasti kaikilla Suomen GOGO Express -saleilla. 12 kk sopimusjakson jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jos haluat säästää: maksa koko vuosi kerralla, saat 12 kk 11 kk hinnalla!

27 €/kk jäsenyys

 

Ei sitoutumista Liittymismaksu 27€ Kuukausimaksu 27 €/kk 1kk irtisanomisaika

Elämäntilanteet vaihtelevat, joten meiltä löytyy vaihtoehto myös Sinulle, joka et halua sitoutua. Tässä jäsenyydessä maksat kuukausi kerrallaan ja voit irtisanoutua yhden kalenterikuukauden varoitusajalla. Käytössäsi ovat kaikki Suomen GOGO Express -salit.