« Kaikki ajankohtaiset

GOGO EXPRESS AVAA KUNTOSALIN LOHJALLE VUODENVAIHTEESSA 2024–25

iloinen mies kuntosalilla tanko hartioillaan

Meillä on ilo ilmoittaa, että GOGO Express -ketju kasvaa 18. kuntosalillaan, joka avataan Lohjalle vuodenvaihteessa 2024–2025! Iso ja monipuolinen kuntosali rakennetaan täysin uusiin tiloihin Lohjan sairaalan naapuriin osoitteeseen Maksjoentie 11.

”Uskomme Lohjalla olevan kysyntää ja tarvetta edulliselle ja laadukkaalle kuntosalille, joka mahdollistaa treenimahdollisuudet kaikentasoisille liikkujille. GOGO Express Lohja rakennetaan täysin uusiin, avariin tiloihin kuntosaliemme konseptin mukaisesti, ja odotamme avaamista innolla”, kommentoi GOGO Expressin operatiivinen johtaja Harri Ilvonen.

Hyvien kulkuyhteyksien varrelle rakentuvasta GOGO Express Lohjasta tulee valoisa, viihtyisä ja kattava – aivan kuten muutkin konseptimme kuntosalit. Seuraamme salin rakentumisen edistymistä innolla ja kerromme etenemisestä sekä varustelusta lisää myöhemmin, pysy siis kuulolla!

 

PS: Huomasitko jo, että laajenemme syksyllä 2024 myös Kangasalle? Lue uutinen täältä.