« Kaikki ajankohtaiset

UUSI GOGO EXPRESS -KUNTOSALI KANGASALLE SYKSYLLÄ 2024

Meillä on huippu-uutisia pirkanmaalaisille kuntoilijoille, sillä kotimainen GOGO Express -perhe kasvaa ensi syksynä uudella Kangasalan kuntosalilla! Uusi GOGO Express Kangasala on ketjun 17. ja Pirkanmaan 5. kuntosali Linnainmaan, Lielahden, Nokia ja Partolan ohella. Iso, laadukas kuntosali avautuu uuteen Kangasalan liikunta- ja hyvinvointikeskukseen, joka sijoittuu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Pikkolan kaupunginosaan koulukampuksen viereen.

Kangasala saa syksyllä 2024 oman GOGO Express -kuntosalinsa, joka on jo viides Pirkanmaalla. Tavoitteenamme on jälleen tarjota kaikille huippuluokan kuntosalilaitteita ja monipuolisia treenimahdollisuuksia edulliseen hintaan. ”GOGO Express Kangasala on tarkoitus varustaa kaikenikäisille sopivaksi – niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin kävijöille. Hinnoittelulla pyritään madaltamaan kynnystä aloittaa kuntosaliharjoittelu. Tiloista on tarkoitus saada viihtyisiä ja valoisia. Uuteen kuntosaliin tulee iso ikkunaseinä, jolla pyritään lisäämään viihtyisyyttä”, kertoo GOGO Expressin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Kangasalan Kaupungin liikuntapalvelut odottaa innolla uuden keskuksen avaamista ja korostaa sen merkitystä kaupungin liikuntatarjonnan kehittämisessä. ”Kangasalan liikunta- ja hyvinvointikeskus on merkittävä lisäys kaupungin sisäliikuntamahdollisuuksiin. Isoista sisäliikuntatiloista on ollut Kangasalla puute. Yhdessä vasta valmistuneen Lamminrahkan yhtenäiskoulun liikuntasalin ja tulevan Ruutanan uuden koulun liikuntasalin kanssa sisäliikunnan olosuhteet paranevat huomattavasti Kangasalla”, kertoo liikunnan palvelukoordinaattori Jarno Schutskoff. ”Liikkuva ja harrastava Kangasala ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien mahdollistaminen kuuluvat myös uuden kaupunkistrategian tavoitteisiin”, vapaa-aikajohtaja Marke Vornanen lisää.

Kangasalan liikunta- ja hyvinvointikeskuksen rakennustyöt ovat alkaneet, ja seuraamme innolla niiden etenemistä! Jää kuulolle – kerromme edistymisestä ja salin tulevasta varustelusta myöhemmin.

 

Lisätiedot:
Hannu Vähätalo
GOGO Express Oy
050 0620 806
hannu.vahatalo@gogo.fi