« Kaikki ajankohtaiset

Muutoksia GOGO Express -jäsenhintoihin maaliskuusta alkaen

Osa GOGO Expressin jäsenhinnoista nousee maaliskuusta 2023 alkaen. Haluamme vastedeskin tarjota erinomaiset puitteet treeneihin ja kehittää GOGO Expressin toimintaa yleisten elinkustannusten noususta huolimatta, ja siksi joudumme nostamaan jäsenyyksiemme hintaa. Hinnankorotus koskee 18 € ja 19,90 €/kk hintaisia kokoaikajäsenyyksiä sekä kerralla maksettuja vuosijäsenyyksiä. Uudet hinnat tulevat maaliskuusta 2023 alkaen olemaan kuukausilaskutuksella 21,90 €/kk ja vuosijäsenyys kerralla maksettuna 239 €.


Miksi joudumme nostamaan hintoja?

Meille on tärkeää tarjota jäsenillemme laadukkaat ja monipuoliset tilat liikkumiseen ja kuntosaliharjoitteluun sekä pitää henkilökuntamme palvelemassa asiakkaitamme salien aukioloaikoina. Kustannusten nousun vuoksi meidän on välttämätöntä nostaa jäsentemme kuukausimaksuja.

Ketä hinnannousu koskee?

Hintojenkorotus koskee kaikkia GOGO Expressin 12 kuukauden sopimuksella olevia yhden salin jäsenyyksiä, joiden kuukausihinta on tähän asti ollut 18 € tai 19,90 € kuukaudessa, pois lukien yritysjäsenyydet sekä päiväjäsenyydet. Toistaiseksi voimassa olevat sekä ”kaikki salit käytössä” olevat GOGO Express -jäsenyydet ovat jatkossakin hinnaltaan 29,90 €/kk. Myös GOGO Express Keljon avajaistarjouksella liittyneiden jäsenten hinta pysyy ennallaan (19,90 €/kk) seuraavan 12 kuukauden ajan.


Miten nykyisen jäsenen tulisi toimia?

Muutos ei vaadi jäseneltä toimenpiteitä, sillä uusi hinta astuu voimaan automaattisesti maaliskuun alusta alkaen. Jos jäsenyyden 12 kk sopimuskausi on vielä kesken, uusi hinta astuu voimaan vasta tämän kauden päätyttyä. Nykyisellä sekä uudella, nyt liittyvällä jäsenellä on mahdollisuus säästää ja pitää nykyinen hinta vielä vuoden eteenpäin maksamalla vuosijäsenyyden 219 € ennakkoon 20.2.2023 mennessä vastaanotossa. 

Liikuntaedut

Jos jäsen on ladannut saldoa jäsenyyteen ennakkoon liikuntaeduilla tai korttimaksuna, on huomioitava, että myös saldosta veloitettava kuukausihinta nousee edellä kuvatun mukaisesti maaliskuun alusta alkaen.


Henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin hinnanmuutoksesta johtuviin kysymyksiin.