« Kaikki ajankohtaiset

GOGO Express Porvooseen

TIEDOTE: KOTIMAINEN GOGO EXPRESS -KUNTOSALIT JATKAA KASVUAAN JA AVAA TOIMIPISTEEN PORVOOSEEN

Vahvasti kasvava suomalainen GOGO Express –kuntosaliketju saapuu Porvooseen vuodenvaihteessa 2021/2022. Ennestään GOGO-ketjulla on 11 GOGO Express -kuntosalia Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Porissa. Samoihin aikoihin Porvoon kuntosalin avauksen kanssa myös Nokialle avataan toimipiste. Edellisten lisäksi GOGOlla on kolme täyden palvelun GOGO Liikuntakeskusta Tampereella.

Suomen 13. GOGO Express tarjoaa 1200 neliötä laadukasta kuntoilutilaa keskeisellä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden yhteydessä, osoitteessa Werner Söderströmin katu 23. Porvoon uusi kuntosali sijaitsee samassa rakennuksessa Tarmola Padelin kanssa.

PIENI HINTA – KATTAVA KUNTOSALIKOKEMUS

GOGO Express-kuntosali mahdollistaa kattavan liikuntakokemuksen edulliseen 18 euron kuukausihintaan. Kaikki GOGO Express -kuntosalit ovat monipuolisesti varusteltuja ja niistä löytyy laadukkaat ja helppokäyttöiset kuntosalilaitteet,  runsaasti vapaita painoja ja aerobisia laitteita sekä isot toiminnallisen harjoittelun alueet.

GOGO Expressissä henkilökunta on aukioloaikoina aina paikalla asiakkaita varten, ja kuntosaliohjaajapalveluita tarjotaan treenin tueksi. Kuntosalin edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

ILON MAKU SUUSSA JO YLI 30 VUOTTA

GOGO-brändi on liikuttanut kuntoilijoita tänä vuonna 31 vuotta. GOGOn perustajat perheineen ovat edelleen vahvasti mukana pyörittämässä GOGO-hyvinvointiketjua tavoitteenaan liikuttaa suomalaisia päivittäin. Toimitusjohtaja ja toinen perustajista Taru Vähätalo on jättänyt kädenjälkensä ja toiminut liikunta-alan trendien etulinjassa 90-luvulta lähtien, jolloin täyden palvelun GOGO Liikuntakeskus aloitti toimintansa. Vuonna 2008 avattiin rinnalle GOGO Express – kuntosaliketju, joka tarjoaa laadukkaat kuntosalipalvelut edulliseen hintaan mahdollistaen liikkumisen ilon mahdollisimman monelle.

“Erotumme kilpailijoistamme tarjoamalla kuntosalipalveluita alkaen 18 euron kuukausihintaan sekä 18 euron henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Henkilökunta on aina paikalla ja olemme auki 363 päivää vuodessa. Olemme erittäin iloisia saadessamme kertoa Porvoon kuntosalin avaamisesta, ja odotamme innolla uusien asiakkaiden ja kumppanien tapaamista. Tulemme työllistämään kaksi kokoaikaista ja neljä osa-aikaista liikunta-alan työntekijää”, GOGO Expressin toimitusjohtaja Taru Vähätalo kertoo.

SÄÄSTÄ JA REKISTERÖIDY ENNAKKOON

Ensimmäiset 200 kiinnostunutta treenaajaa saavat mahtavan avajaistarjouksen. Rekisteröitymällä olet oikeutettu loistavaan etuun, lue lisää: www.gogoexpress.fi/porvoo.

LISÄTIETOJA

GOGO Express Oy

Toimitusjohtaja Taru Vähätalo, taru.vahatalo@gogo.fi, 050 560 8999

Myynti: Ennakkorekisteröityminen. Jäsenyyksien ennakkomyynti alkaa syksyn aikana.

Rekrytointi, lisätietoa: Jutta Rouvinen, jutta.rouvinen@gogo.fi

GOGO Liikuntakeskus ja GOGO Express -kuntosaliketju on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa Suomen laadukkaimmat treenimahdollisuudet. Täyden palvelun GOGO Liikuntakeskuksissa yhdistyvät korkean tason kuntosali ja maan monipuolisin kattaus ryhmäliikuntamuotoja, niin uusimmat trendilajit maailmalta kuin kestosuosikit. GOGO Express -kuntosalit ovat laadukkaita ja avaria kuntosaleja, joissa henkilökunta on aina paikalla. Kolme GOGO Liikuntakeskusta löytyvät Tampereelta ja 11 GOGO Express -kuntosalia sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Porissa (sekä Nokia vuodenvaihteessa 2021/2022).

Avainsanat: gogo express porvoo, gogo porvoo, kuntosali porvoo