« Kaikki ajankohtaiset

GOGO EXPRESS VIHDOINKIN NOKIALLE!

mies kuntosalilla

TIEDOTE: KOTIMAINEN GOGO EXPRESS -KUNTOSALI JATKAA VAHVAA KASVUAAN JA RANTAUTUU NOKIALLE

Vauhdikkaasti kasvava suomalainen GOGO Express –kuntosaliketju saapuu Nokialle vuodenvaihteessa 2021/2022. Ennestään GOGO-ketjulla on 11 GOGO Express kuntosalia Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Porissa sekä kolme täyden palvelun GOGO Liikuntakeskusta Tampereella.

Suomen 12. GOGO Express tulee tarjoamaan 1200 neliön verran laadukasta treenitilaa keskeisellä sijainnilla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden yhteydessä, osoitteessa Yrittäjäkatu 16. Rakennuksen saneeraus kuntosalikäyttöön on jo käynnistynyt.

PIENI HINTA – KATTAVA KUNTOSALIKOKEMUS

GOGO Express-kuntosali mahdollistaa kattavan liikuntakokemuksen edulliseen 18 euron kuukausihintaan. Kaikki GOGO Expressit ovat monipuolisesti varusteltuja kuntosaleja, joista löytyy laadukkaat ja helppokäyttöiset kuntosalilaitteet, runsaasti vapaita painoja ja aerobisia laitteita sekä isot toiminnallisen harjoittelun alueet. 

GOGO Expressissä henkilökunta on aina paikalla asiakkaita varten, ja kuntosaliohjaajapalvelut tarjoavat apua treenin tueksi. Uuden kuntosalin edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

ILON MAKU SUUSSA JO YLI 30 VUOTTA

GOGO-brändi on liikuttanut kuntoilijoita tänä vuonna 31 vuotta. GOGOn perustajat perheineen ovat edelleen vahvasti mukana pyörittämässä GOGO-hyvinvointiketjua tavoitteenaan liikuttaa suomalaisia päivittäin. Toimitusjohtaja ja toinen perustajista Taru Vähätalo on jättänyt kädenjälkensä ja toiminut liikunta-alan trendien etulinjassa 90-luvulta lähtien, jolloin täyden palvelun GOGO Liikuntakeskus aloitti toimintansa. Vuonna 2008 avattiin rinnalle GOGO Express – kuntosaliketju, joka tarjoaa laadukkaat kuntosalipalvelut edulliseen hintaan mahdollistaen liikkumisen ilon mahdollisimman monelle. 

“Erotumme kilpailijoistamme tarjoamalla kuntosalipalveluita alkaen 18 euron kuukausihintaan sekä 18 euron henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Henkilökunta on aina paikalla ja olemme auki 363 päivää vuodessa. Olemme erittäin iloisia saadessamme pitkän odotuksen jälkeen kertoa Nokian kuntosalin avaamisesta, ja odotamme innolla uusien asiakkaiden ja kumppanien tapaamista. Tulemme työllistämään kaksi kokoaikaista ja neljä osa-aikaista liikunta-alan työntekijää”, GOGO Expressin toimitusjohtaja Taru Vähätalo kertoo.

SÄÄSTÄ JA REKISTERÖIDY ENNAKKOON

Ensimmäiset 200 kiinnostunutta treenaajaa saavat mahtavan avajaistarjouksen. Rekisteröitymällä olet oikeutettu loistavaan etuun, lue lisää: www.gogoexpress.fi/ nokia

LISÄTIETOJA

GOGO Express Oy

Toimitusjohtaja Taru Vähätalo, taru.vahatalo@gogo.fi, 050 560 8999

Myynti: Ennakkorekisteröityminen. Ennakkomyynti alkaa syksyn aikana.

Rekrytointi, lisätietoa: Jutta Rouvinen, jutta.rouvinen@gogo.fi 

GOGO Liikuntakeskus ja GOGO Express -kuntosaliketju on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa Suomen laadukkaimmat treenimahdollisuudet. Täyden palvelun GOGO Liikuntakeskuksissa yhdistyvät korkean tason kuntosali ja maan monipuolisin kattaus ryhmäliikuntamuotoja, niin uusimmat trendilajit maailmalta kuin kestosuosikit. GOGO Express -kuntosalit ovat laadukkaita ja avaria kuntosaleja, joissa henkilökunta on aina paikalla. Kolme GOGO Liikuntakeskusta löytyvät Tampereelta ja 11 GOGO Express -kuntosalia sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Porissa.