Aukioloajat ma-pe 6.30 - 22.00, la-su 8.00 - 20.00.

12 DAYS OF FITNESS – LIIKU HYVÄN PUOLESTA!

 

Anna 12 päivän treenikortti GOGO Expressille itsellesi tai läheisillesi joululahjaksi! 12 peräkkäisen päivän treenikortin saat ostettua 12 € hinnalla,  ja voit aloittaa treenijakson heti. Kortin avulla tutustut vaivattomasti GOGO Expressin palveluihin sekä saat käyttöösi kaikki GOGO Express -salit ympäri Suomen. Treenikortti ei sido mihinkään.

Kaikki treenikorttien tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Pirkanmaan ruoka-apuun - liikkumisellasi teet myös hyvää!

Osta 12 päivän kokeilukortti GOGO Expressin vastaanotosta. Treenijakso tulee aloittaa viimeistään 31.12.222 mennessä. 12 päivän treenijakso (perättäiset päivät) on tarkoitettu ei-jäsenille ja yksi henkilö voi käyttää vain yhden kortin. Treenikortin ikäraja 15 vuotta.

 

PSST! Osta 12 Days of Fitness -treenikortit vaikka koko kaveriporukallesi ja anna hyvää tekevä lahja!

 

 

JATKA TREENEJÄ LOPPUVUODEKsI 0€

 

Kaikki 12 päivän treenijakson ostaneet saavat loistavan tilaisuuden jatkaa treenejä GOGO Expressillä! Kun liityt jaksosi aikana jäseneksemme, saat loppuvuoden treenit hintaan 0 €! 

Tarjous on voimassa vain 12 kuukauden sopimuksiin, ja se koskee vain uusia GOGO Express -jäsenyyksiä. 12 kuukauden jakso alkaa tammikuusta 2023.

TUOTOT LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ RUOKA-APUUN

 

Kaikki treenikorttien tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen seurakunnan ruoka-apuun, jossa Viinikan kirkon vapaaehtoiset keräävät joulutervehdyksiä alueen yksin asuville. Hikoile siis hyvän puolesta!

TUTUSTU KOHTEESEEN

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeily Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

Kotimainen GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun markkinoiden parhailla laitteilla. Me uskomme iloa tuottavien tapojen toistamiseen – hyvinvoiva elämä ei ole sprintti vaan maraton. Siksi tarjoamme jäsenyyden uskomattoman edullisesti: jotta jokaisella meistä olisi mahdollisuus hyvinvoivaan arkeen.

Voit käyttää joko kaikkia salejamme tai vain sitä yhtä kotisi tai vaikka työpaikkasi lähellä olevaa. Tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei kuntosaliharjoittelu voi tulla.