« Kaikki ajankohtaiset

KESÄN JÄSENKIRJE

”Jo joutui armas aika..” ja treeni-into parhain! Kesä on vihdoin täällä, ja niin on GOGO Expressin kesän jäsenkirjekin. Olemme juuri lähettäneet jäsenillemme kirjeen sähköpostiin, ja infopaketti piti sisällään ajankohtaista asiaa GOGO Express -saleilta!

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY JA JÄSENKAMPANJA

teksti Olethan jo vastannut GOGOn asiakastyytyväisyyskyselyyn? Haluamme kehittää toimintaamme ja sitä varten tarvitsemme apuasi! Aikaa vastata on vielä 7. kesäkuuta saakka, ja kaikkien vastanneiden kesken arvontaan PT-valmennuksia ja GOGO-treenireppuja. Voit vastata kyselyyn täällä. Muistutimme kirjeessä myös vielä hetken voimassa olevasta jäsenkampanjasta, jossa saat jopa 2kk ilmaista treeniaikaa maksamalla koko seuraavan vuoden treenit kerralla!

JUHANNUKSEN AUKIOLOT

Keskikesän juhla vaikuttaa kuntosaliemme aukioloihin. Juhannusaattona pe 21.6. GOGO Expressit avoinna klo 6.30–14 (Keljo + Hyvinkää normaalisti 5–24, henkilökunta paikalla 8–14). Juhannuspäivänä la 22.6. GOGO Expressit -salit suljettuna
(Keljo + Hyvinkää normaalisti 5–24, ei henkilökuntaa paikalla).

TREENIVINKIT LOMA-AIKAAN

Kesälomien kolkutellessa moni pohtii, miten mahdolliset treenitauot vaikuttavat lihasmassaan tai voimatasoihin. Lue personal trainer ja fysioterapeutti Tatun blogi kesäajan treenaamiseen liittyen!

Jos kirje ei tavoittanut sinua, tarkista omat yhteystietosi vastaanotostamme! Voit lukea jäsenkirjeen kokonaisuudessaan myös täältä.