« Kaikki ajankohtaiset

GOGO-perheen kolmas konsepti GYM Anytime näkee päivänvalon

Meillä on ilo ilmoittaa, että täyden palvelun GOGO Liikuntakeskusten ja edullisten GOGO Express –kuntosalien rinnalle avataan kolmas brändi, joka kantaa nimeä GYM Anytime! Ensimmäinen uuden konseptin kuntosali avataan tammikuussa 2023 Hervantaan osoitteeseen Vaajakatu 11.

GYM Anytime -konseptin myötä halusimme tuoda kuntosalipalvelut saataville hervantalaisille helposti, ennennäkemättömän halvalla ja modernisti. GYM Anytime on avoinna ympäri vuorokauden ja henkilökuntaa on paikalla vain satunnaisesti. Kulku salille tapahtuu puhelinsovelluksen kautta, jolla ovet ja kulkuportti avautuvat.

GYM Anytimen käyttöoikeus kuuluu myös GOGO Express -jäsenille, joilla on ”kaikki Express-salit” -jäsenyys. Koska kulku tapahtuu sovelluksen kautta eri tapaan kuin GOGO Liikuntakeskuksiin ja GOGO Express -kuntosaleille, tiedotamme GYM Anytimen käytännöistä ja apin lataamiseen liittyvistä asioista vielä erikseen ennen avajaisia.

Tarkemmin GYM Anytimeen pääset tutustumaan osoitteessa www.gymanytime.fi