Avoinna ma–pe 6.30–22. La-su 8–20. (Keljo ja Hyvinkää 5–24)

KUNTOSALIT

VOINKO KOKEILLA KUNTOSALIA KERTAMAKSULLA?

Kyllä! Kertamaksu on 10 €. Kertamaksu hyviteään kuittia vastaan 100 %, mikäli liityt jäseneksi viikon sisällä tutustumisestasi.

Kuinka SALILLA HUOLEHDITAAN HYGIENIASTA?

Kiva kun kysyit! Meille on tärkeää, että salillamme on siistiä ja että kaikki noudattavat yhteisiä toimintatapoja sekä salietikettiä. Sekä henkilökuntamme että siivoojamme desinfioivat useinkosketeltavia pintoja useasti. Salipyyhkeen käyttö on pakollista, ja niitä myydään vastaanotossa 5 € hintaan. Salipyyhkeen sijaan suosittelemme pyyhkimään kasvot hikinauhaan tai puhtaan paidan helmaan. Tärkeintä on, että kaikki tulevat salillemme vain täysin terveinä, ja huolehtivat riittävästä käsienpesusta. Kiitos kun välität!

Mitkä Maksuvälineet kuntosalilla käyvät?

GOGO Expressillä maksuvälineenä käyvät kaikki pankkikortit sekä kaikki käytössä olevat liikunta- ja virike-edut. Valitettavasti emme enää ota vastaan käteistä.

Onko tarjolla laiteopastusta?

Meiltä saat henkilökohtaisen opastuksen / kuntosaliohjelman hintaan 19,90 €. Käytössäsi ovat myös GOGOn Personal Trainer -palvelut. Katso hinnat täältä »
Lisäksi GOGOssa on aina henkilökunta paikalla, joka tarvittaessa auttaa laitteiden kanssa. Useimmissa laitteessa on myös hyvät ohjeet kyljessä.

Voinko tuoda oman trainerin tai fysioterapeutin salille kanssani?

Kyllä. GOGO Expressin jäsenenä voit tuoda oman PT:n mukaasi 20€ / kertamaksua vastaan.

Voinko tuoda lapsen kuntosalille?

Kuntosalimme ikäraja on 14 v. Lapsia ei saa tuoda odottamaan aulaan.

Saako Salilla käyttää magnesiumia?

Ei. Haluamme pitää kuntosalin siistinä kaikkia kävijöitä ajatellen. Tutustu kuntosalietikettiimme tästä.


PUKUHUONEET

 

Onko pukuhuoneissa lukollisia säilytyskaappeja?

Kyllä, tarvitset oman lukon ja avaimen. Lukkoja on myynnissä GOGO Expressissä hintaan 6 € / kpl. Tavaroitasi voit säilyttää harjoittelusi ajan. Yöksi avaamme pukukaapit.

Onko pukuhuoneissa suihkutiloja? Entä saunatiloja?

Pukuhuoneissa on suihkut. Saunatiloja ei ole.


MUUT PALVELUT

 

Onko GOGO Expressissä ryhmäliikuntaa?

Ei. Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla Tampereella GOGO Liikuntakeskus Cityssä, Parkissa ja Hervannassa

Onko GOGO Expressissä lastenhoitoa?

Ei. Lapsia ei voi tuoda kuntosalille harjoittelusi ajaksi; ikärajamme on 14 vuotta.

Mitä oheistuotteita GOGO Expressissä on myynnissä?

Myymme harjoitteluasi tukevia tarvikkeita, kuten juomapulloja, pikkupyyhkeitä, treenikasseja ja -paitoja sekä vetoremmejä ym. Lisäksi myynnissä on kahviotuotteita, energia- ja proteiinipatukoita sekä lisäravinnejuomia.

Onko GOGO Expressissä solariumeja?

Ei. Tampereella voit käyttää GOGO Liikuntakeskus Parkin tai Cityn solariumia. Jäsenhinnat koskevat kuitenkin vain Cityn, Parkin ja Hervannan jäseniä.

MITEN SAAN KÄYTTÖÖNI GYM ANYTIMEN?

Tampereen Hervantaan avautui tammikuussa 2023 24/7 avoinna oleva, GOGOn 3. konsepti GYM Anytime. GOGO Express "kaikki salit" -jäsenyydellä saat GYM Anytimen maksutta käyttöösi.

1. Ilmoita GOGO Express vastaanottoon, että haluat GYM Anytimen käyttöösi.

2. Saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi kutsun GYM Anytimen käyttäjäksi. Kirjaudu sähköpostin kautta sisään ja täytä pyydetyt tiedot.

3. Lataa GYM Anytimen puhelinsovellus. Voit ladata sovelluksen Applen laitteellesi tästä tai Androidin laitteellesi täs​​​​​​​tä.

3. Kirjaudu puhelinsovellukseen tunnuksilla, jotka olet luonut. GYM Anytimen kulkuoikeus on nyt aktivoitu.

4. Saat sovelluksen kautta avattua kuntosalin ovet milloin tahansa!

 

GYM Anytime tuo kuntosalipalvelut saatavillesi kellonaikaan katsomatta. Itsepalveluun perustuvalla salilla on henkilökuntaa paikalla vain satunnaisesti. Kulku salille tapahtuu puhelinsovelluksen kautta, jolla ovet ja kulkuportti avautuvat.


JÄSENYYS JA TUTUSTUMINEN

 

Onko jäsenyydessä minimijäsenyysaika?

Kaikki 18 € / 21,90 € hintaiset GOGO Expressin jäsenyydet ovat minimissään 12 kk. Lyhyemmän jakson voit ostaa hintaan 29,90 € liittyminen ja 29,90 € / kk. Kertamaksu on 10 €.

Miten jäsenyys jatkuu ensimmäisen 12 kk jälkeen?

Jäsenyys jatkuu kuukausittain toistaiseksi niin kauan kunnes jäsenyys irtisanotaan kirjallisesti. Sopimusajan jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla; mikäli jäsenyys irtisanotaan esim. joulukuun aikana, tulee tammikuu vielä maksaa normaalisti, jolloin kaikki palvelut ovat normaaliin tapaan käytössäsi tammikuun loppuun saakka.

Miten voin purkaa jäsenyyteni?

Voit irtisanoutua ensimmäisen jäsenyyskuukautesi aikana, mutta maksamiasi liittymis- tai kk-maksuja ei palauteta. Ensimmäisen kuukautesi jälkeen jäsenyytesi on voimassa vähintään minimiajan 12 kk, jonka jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa kirjallisesti. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti paikan päällä ja irtisanoutumisaika on yksi kalenterikuukausi. Kerralla maksettava vuosijäsenyys on määräaikainen, eikä sitä voi purkaa kesken sopimuskauden.

Mikä on GOGO Expressin ikäraja?

14 vuotta. Jäsensopimusta varten tarvitsemme alle 18-vuotiaalta huoltajan suostumuksen.

Voiko jäsenyyden siirtää toiselle henkilölle?

Ei. Jäsenyyden siirto on mahdollista vain GOGO Liikuntakeskus Cityn, Parkin ja Hervannan jäsenyyksissä.

Voinko jäädyttää jäsenyyteni?

Kyllä. Hyväksyttävät jäädytykset ovat armeija, raskaus tai vakava sairaus (lääkärintodistuksella). Kuukausimaksu veloitetaan jäädytysajalta normaalisti minimijäsenyysajan verran (tavallisemmin ensimmäiset 12 kk) ; jäädytysaika lisätään jäsenyyteen tämän jälkeen. Jäädyttämiseen oikeuttavista esteistä (esim. sairasloma) on ilmoitettava etukäteen tai viimeistään sen aikana – hyvityksiä ei anneta takautuvasti ilman ilmoitusta.

Voiko GOGO Expressissä käydä ilmaisella tutustumiskäynnillä?

Ilmaista tutustumiskäyntiä ei ole tarjolla GOGO Expressissä. GOGO Expressin kertamaksu on 10 €, joka hyvitetään takaisin liityttäessä jäseneksi viikon sisällä käynnistä.

Olen GOGO Liikuntakeskus Cityn, Parkin ja HerVANNAN jäsen, miten voin hyödyntää GOGO Expressin palveluja?

GOGO Expressin käyttö on sinulle maksutonta, saat käyttää kuntosalia niin paljon kuin haluat.