Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20. Joulunaika: Pe 24.12. klo 6.30–13, La 25.12. (suljettu) Hyvää joulua! Su 26.12. klo 8–20, Pe 31.12. klo 6.30–20, La 1.1. klo 10-18. Ma 6.1. klo 8-20.

KUNTOSALIT

 

Kuinka SALILLA HUOLEHDITAAN HYGIENIASTA?

Kiva kun kysyit! Meille on tärkeää että salillamme on siistiä ja että kaikki noudattavat yhteisiä toimintatapoja sekä salietikettiä. Sekä henkilökuntamme että siivoojamme desinfioivat useinkosketeltavia pintoja nyt entistä useammin. Vesipisteiltä löytyy käsisaippuaa ja/tai käsidesiä, joita toivomme asiakkaidemme käyttävän aina ennen ja jälkeen treenin sekä treenin lomassa. Eri puolilta salia löytyy desinfiointiainesuihkeita laitteita ja laitteiden kahvoja varten. Suihkuta suoraan kahvaan ja kuivaa paperilla, tai suihkuta ensin paperiin jolla pyyhit laitteen. Salipyyhkeen käyttö on pakollista, ja niitä myydään vastaanotossa 5 € hintaan. Salipyyhkeen sijaan suosittelemme pyyhkimään kasvot hikinauhaan tai puhtaan paidan helmaan. Maskin käyttö on vapaaehtoista.

Aerobiset laitteet on toistaiseksi vedetty kauas toisistaan tai jokatoinen aerobinen laite on suljettu turvavälien ylläpitämiseksi. Kuntosalilaitteet sen sijaan ovat jo valmiiksi riittävän kaukana toisistaan.

Tärkeintä on, että kaikki tulevat salillemme vain täysin terveinä, ja huolehtivat riittävästä käsienpesusta.

Kiitos kun välität!

 

VOINKO KOKEILLA KUNTOSALIA KERTAMAKSULLA?

Kyllä! Kertamaksu on 9 €.

Onko tarjolla laiteopastusta?

Meiltä saat henkilökohtaisen opastuksen / kuntosaliohjelman hintaan 18 €. Käytössäsi ovat myös GOGOn Personal Trainer -palvelut. Katso hinnat täältä »
Lisäksi GOGOssa on aina henkilökunta paikalla, joka tarvittaessa auttaa laitteiden kanssa. Useimmissa laitteessa on myös hyvät ohjeet kyljessä.

Voinko tuoda oman trainerin tai fysioterapeutin salille kanssani?

Kyllä. GOGO Expressin jäsenenä voit tuoda oman PT:n mukaasi 20€ / kertamaksua vastaan.

Voinko tuoda lapsen kuntosalille?

Kuntosalimme ikäraja on 15v. Lapsia ei saa tuoda odottamaan aulaan.

Saako Salilla käyttää magnesiumia?

Ei. Haluamme pitää kuntosalin siistinä kaikkia kävijöitä ajatellen. Tutustu kuntosalietikettiimme tästä.


PUKUHUONEET

 

Onko pukuhuoneissa lukollisia säilytyskaappeja?

Kyllä, tarvitset oman lukon ja avaimen. Lukkoja on myynnissä GOGO Expressissä hintaan 5 € / kpl. Tavaroitasi voit säilyttää harjoittelusi ajan. Yöksi avaamme pukukaapit. GOGO Express Seppälässä pukuhuoneiden kaapit toimivat 50 sentin palauttavalla lukolla.

Onko pukuhuoneissa suihkutiloja? Entä saunatiloja?

Pukuhuoneissa on suihkut. Saunatiloja ei ole.


MUUT PALVELUT

 

Onko GOGO Expressissä ryhmäliikuntaa?

Ei. Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla Tampereella GOGO Liikuntakeskus Cityssä, Parkissa ja Hermiassa.

Onko GOGO Expressissä lastenhoitoa?

Ei. Lapsia ei voi tuoda kuntosalille harjoittelusi ajaksi; ikärajamme on 15 vuotta.

Mitä oheistuotteita GOGO Expressissä on myynnissä?

Myymme harjoitteluasi tukevia tarvikkeita, kuten juomapulloja, pikkupyyhkeitä, treenikasseja ja -paitoja sekä vetoremmejä ym. Lisäksi myynnissä on kahviotuotteita, energia- ja proteiinipatukoita sekä lisäravinnejuomia.

Onko GOGO Expressissä solariumeja?

Ei. Tampereella voit käyttää GOGO Liikuntakeskus Parkin, Cityn tai Hermian solariumia. Jäsenhinnat koskevat kuitenkin vain Cityn, Parkin ja Hermian jäseniä.


JÄSENYYS JA TUTUSTUMINEN

 

Onko jäsenyydessä minimijäsenyysaika?

Kaikki 18 € hintaiset GOGO Expressin jäsenyydet ovat minimissään 12 kk. Lyhyemmän jakson voit ostaa hintaan 27€ liittyminen ja 27 € / kk. Kertamaksu on 9 €.

Miten jäsenyys jatkuu ensimmäisen 12 kk jälkeen?

Jäsenyys jatkuu kuukausittain toistaiseksi niin kauan kunnes jäsenyys irtisanotaan kirjallisesti. Sopimusajan jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla; mikäli jäsenyys irtisanotaan esim. joulukuun aikana, tulee tammikuu vielä maksaa normaalisti, jolloin kaikki palvelut ovat normaaliin tapaan käytössäsi tammikuun loppuun saakka.

Miten voin purkaa jäsenyyteni?

Voit irtisanoutua ensimmäisen jäsenyyskuukautesi aikana, mutta maksamiasi liittymis- tai kk-maksuja ei palauteta. Ensimmäisen kuukautesi jälkeen jäsenyytesi on voimassa vähintään minimiajan 12 kk, jonka jälkeen jäsenyyden voi irtisanoa kirjallisesti. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti paikan päällä ja irtisanoutumisaika on yksi kalenterikuukausi. Kerralla maksettava vuosijäsenyys on määräaikainen, eikä sitä voi purkaa kesken sopimuskauden.

Mikä on GOGO Expressin ikäraja?

15 vuotta. Jäsensopimusta varten tarvitsemme alle 18-vuotiaalta huoltajan suostumuksen.

Voiko jäsenyyden siirtää toiselle henkilölle?

Ei. Jäsenyyden siirto on mahdollista vain GOGO Liikuntakeskus Cityn, Parkin ja Hermian jäsenyyksissä.

Voinko jäädyttää jäsenyyteni?

Kyllä. Hyväksyttävät jäädytykset ovat armeija, raskaus tai vakava sairaus (lääkärintodistuksella). Kuukausimaksu veloitetaan jäädytysajalta normaalisti minimijäsenyysajan verran (tavallisemmin ensimmäiset 12 kk) ; jäädytysaika lisätään jäsenyyteen tämän jälkeen.

Voiko GOGO Expressissä käydä ilmaisella tutustumiskäynnillä?

Ilmaista tutustumiskäyntiä ei ole tarjolla GoGo Expressissä. GoGo Expressin kertamaksu on 9 €, joka hyvitetään liittyessä jäseneksi viikon sisään.

Olen GOGO Liikuntakeskus Cityn, Parkin ja Hermian jäsen, miten voin hyödyntää GOGO Expressin palveluja?

GOGO Expressin käyttö on sinulle maksutonta, saat käyttää kuntosalia niin paljon kuin haluat.