Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20.

Tilannepäivitykset:

(26.4.)
GOGO Express Olari avataan to 29.4. klo 6.30. Tervetuloa treenaamaan!

(21.4.)
GOGO Express Laune ja Mukkula Lahdessa ovat avoinna normaalisti ke 21.4.alkaen. Tervetuloa treenaamaan!

(19.4.)
GOGO Express Skanssi ja Länsikeskus Turussa ovat avoinna normaalisti ma 19.4.alkaen. Tervetuloa treenaamaan!

 

GOGO Express salien sulku Espoossa ja Lahdessa jatkuu 15.4.-28.4.

(9.4.)

Odotimme kovasti, että pääsisimme avaamaan ovet suljetuissa keskuksissa 15.4. mutta aluehallintoviraston päätöksellä sulku jatkuu GOGO Express Olarissa, Launeella ja Mukkulassa 28.4. asti. Länsi-Suomen aluehallintovirasto tekee päätöksen Turun salien osalta tiistaina 13.4. jonka jälkeen tiedotamme asiakkaita.

Pirkanmaalla GOGO Express Lielahti, Partola ja Linnainmaa ja Jyväskylässä GOGO Express Savela ja Seppälä sekä GOGO Express Pori ovat avoinna normaalisti, turvavälejä ja hygieniaohjeita noudattaen.

GOGo Express -kuntosalit Espoossa, Turussa ja Lahdessa suljetaan 1.-14.4.

(31.3.)

Kaikista yhteisistä ponnisteluista huolimatta joudumme Aluehallintoviraston päätöksellä valitettavasti sulkemaan GOGO Express Olarin, Länsikeskuksen, Skanssin, Launeen ja Mukkulan salit to 1.4.21 alkaen. Ennakkotietojen mukaan sulku kestää kaksi viikkoa 1.-14.4.

Pirkanmaalla GOGO Express Lielahti, Partola ja Linnainmaa ja Jyväskylässä GOGO Express Savela ja Seppälä sekä GOGO Express Pori ovat avoinna normaalisti, turvavälejä ja hygieniaohjeita noudattaen.

 

GOGO EXPRESS PORI AVOINNA NORMAALISTI

(18.3.2021)

Rajoitukset ja ajanvaraus on poistunut käytöstä 18.3.2021. Porin GOGO Express kuntosalille voi siis tulla jälleen ilman ajanvarausta. Tervetuloa.

 

Toivomme jäsenten noudattavan seuraavia toimenpiteitä:

 • Tulethan treenaamaan vain täysin terveenä
 • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet tullessa ja lähtiessä.
 • Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sisätiloissa kuljettaessa. Käytäthän maskia tullessa ja lähtiessä. Treenatessa maskin käyttö on vapaaehtoista.
 • Treenipyyhkeen käyttö laitteen suojaksi ja laitteen kosketuspintojen desinfioiminen käytön jälkeen on pakollista.
 • Pidäthän vähintään kahden metrin turvavälin muihin ihmisiin koko käyntisi ajan.
 • Pyri välttämään pukuhuoneita.

Yhdessä näitä toimenpiteitä noudattamalla toivomme, että pystymme pitämään GOGO Express -kuntosalit auki.

 

GOGO Express

Skanssi, Länsikeskus Ja Pori avoinna AJANVARAUKSELLA

(5.3.2021)

Aluehallintoviraston uusien rajoitusten johdosta joudumme pienentämään GOGO Express Skanssin, Länsikeskuksen sekä Porin maksimiasiakasmäärää 10 henkilöön/tila ma 8.3.21 alkaen. Ennakkotietojen mukaan rajoitukset kestävät kaksi viikkoa 8.-21.3.

Tulemme jakamaan keskukset kahteen osaan. Toinen alue koostuu aerobisista laitteista, painopakkalaitteista ja keskuksesta riippuen toiminnallisesta alueesta. Toisella alueella on vapaapainot sekä vipuvarsilaitteet. Kahden eri tilan välillä ei voi kulkea.

Maanantaista 8.3. alkaen voit varata 55 minuutin treeniajan jommallekummalle puolelle. Maksimimäärä per tila on 10 henkeä. Ajanvarauksessa toinen tila alkaa tasatunnein ja toinen puolelta. Tällä järjestelyllä pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle halukkaalle tilaisuuden päästä treenaamaan turvallisesti!

Ajanvaraus

Ajanvaraukseen pääset tästä.

Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, jonka olet liittyessäsi antanut. Salasana on syntymävuotesi kaksi viimeistä numeroa + syntymäkuukautesi. Esimerkiksi syntymäajan ollessa 17.03.1987 on salasanasi 8703. Salasana tulee vaihtaa ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen.

Ajanvaraussäännöt:

* Varattavat ajat tulevat näkyviin varauskalenteriin 7 päivää aikaisemmin aamulla klo 8.
* Jäsenellä voi olla voimassa kolme varausta kerralla.
* Peruthan varauksesi, jos et pääsekään tulemaan, jotta mahdolliset jonottajat pääsevät mukaan.
* Kaksi lunastamatonta ja peruuttamatonta varausta johtaa varausoikeuden menettämiseen viikoksi --> varausoikeuden voit pyytää aktiiviseksi vastaanotosta.
* Varaus tulee peruuttaa ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään 3h ennen tunnin alkua.
* Tunnin ollessa täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saatuasi paikan jonosta, saat ilmoituksen sähköpostitse.

Suoritamme keskuksissamme jatkuvaa omavalvontaa, jotta turvallisuusmääräykset toteutuvat ja tulemme puuttumaan mahdollisiin epäkohtiin välittömästi.

Toivomme jäsenten noudattavan seuraavia toimenpiteitä:

 • Tulethan treenaamaan vain täysin terveenä
 • Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet tullessa ja lähtiessä.
 • Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sisätiloissa kuljettaessa. Käytäthän maskia tullessa ja lähtiessä. Treenatessa maskin käyttö on vapaaehtoista.
 • Treenipyyhkeen käyttö laitteen suojaksi ja laitteen kosketuspintojen desinfioiminen käytön jälkeen on pakollista.
 • Pidäthän vähintään kahden metrin turvavälin muihin ihmisiin koko käyntisi ajan.
 • Pyri välttämään pukuhuoneita.

Yhdessä näitä toimenpiteitä noudattamalla toivomme, että pystymme pitämään GOGO Express -kuntosalit auki.

Toivotaan, että rajoitukset kestävät vain kaksi viikkoa ja treenejä päästäisiin jatkamaan normaaliin tapaan taas 22.3.21. Tiedotamme jäseniä s-postitse heti, kun saamme uutta tietoa.

e

 

OLEMME AVOINNA

(Päivitetty 1.12.2020)

Pirkanmaalle on nyt tullut uusia korona-suosituksia (2.12.2020 alkaen) ja GOGO Express Olari sekä GOGO Express Laune ja Mukkula ovat tällä hetkellä leviämisvaiheen alueilla. Me GOGO Expressillä seuraamme epidemiatilannetta aktiivisesti, teemme tarvittaessa nopeitakin muutoksia epidemian hillitsemiseksi ja toimimme viranomaismääräysten mukaisesti. Olemme avoinna, ja haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden pitää hyvinvoinnistaan huolta turvallisesti. Olemme viimeaikoina tehneet lisää muutoksia turvataksemme asiakkaidemme terveyden omalta osaltamme:

Kiitos kun välität!

 • GOGOn henkilökunta käyttää maskia kaikissa asiakaspalvelutilanteissa 30.11. alkaen.
 • Pukutiloja suosittelemme välttämään, ja pukutiloissa on maskisuositus. Pienen kassin saa ottaa mukaan salille.
 • Oleskelutiloja suosittelemme välttämään.

GOGO Expressissä on aina laadukas ilmastointi, sekä isot tilat. Turvavälien pitäminen on mahdollista ja jokaisen tulee pitää hyvää huolta omasta käsihygieniasta. Peräänkuulutamme tässä yksilön omaa vastuuta. Lisää ohjeita asiakkaille sekä lisätietoa kuinka GOGO Express huolehtii hygieniasta löytyy alempaa, usein kysytyistä kysymyksistä. Edelleen tärkeintä on, että tulet treenaamaan vain täysin terveenä, ja että huolehdit hyvästä käsihygieniasta.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi liikkumaan ilmastoituihin ja isoihin tiloihimme turvallisesti! 

IN ENGLISH - SITUATION UPDATE ON CORONAVIRUS

(Updated 1.12.2020)

There are new regional recommendations considering the pandemic. Here at GOGO Express we are monitoring the situation closely, and are prepared to make rapid changes if necessary. We are following authority rules and do everything we can to offer our members a chance to take care of their well-being in the midst of this pandemic. We are open, and we have made some more changes to offer a safe place to train:

 • Our staff will wear a face mask in all customer service situations
 • We encourage everyone to wear a mask in the dressing rooms, and avoid the dressing rooms all together if possible. You can take a small bag with you to the gym.
 • We encourage to avoid the common lounge area, and wear a mask when in there

Thank you for caring!

GOGO Express has very carefully selected air conditioning and big gym floor area. There is a lot of room to keep a safe distance to other members. Strength equipment is spaced out as it is and every other cardio machine is out of use, if they cant be separated far enough to keep a safe distance between users. We want to emphasize the importance of everyone taking good care of hand hygiene and committing to the hygiene-rules we have in place for all customers. We are very thankful to have found that the pandemic has not spread in the gyms. We want to thank you for your co-operation and for caring. Thank you for choosing us. Please ask our staff if there is anything more that we can do for you.

We welcome you warmly to come workout safely, but please stay home of you have any corona-related symptoms.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

 • Kaikki kuntosalimme ovat auki normaalien aukioloaikojemme mukaisesti, ja henkilökuntamme on aina paikalla. Tervetuloa!
 • All our gyms are open normally and our staff is always present, welcome!
 • Henkilökuntamme käyttää maskia kaikissa asiakaspalvelutilanteissa
 • Pukuhuoneissa joka toinen kaappi on poissa käytöstä turvavälien parantamiseksi. Vältäthän pukuhuoneiden ja suihkutilojen käyttöä jos mahdollista.
 • Olemme tehostaneet jo ennestään tarkkaa siivoustamme kaikissa keskuksissa
 • Vastaanotossa asioidaan pleksin takaa. Suosittelemme käyttämään lähimaksua käteisen sijaan
 • Desinfioimme jatkuvasti usein kosketeltavia pintoja
 • Sisäänkirjautumiseen riittää kortin väläyttäminen tarpeeksi lähelle lukijaa. Kuntosalille tullessa ei siis tarvitse näpäyttää kosketusnäyttöä
 • Löydät joka keskuksestamme THL:n ohjeistuksia, käsidesiä ja laitteiden desinfiointiaineita. Muistutamme asiakkaitamme jatkuvasti noudattamaan ohjeistuksia ja myös valvomme toimenpiteiden tapahtumista ahkerasti, sillä meillä GOGOlla henkilökunta on aina paikalla
 • Kuntosalilla laitteita on tarvittaessa siirretty kauemmas toisistaan tai jokatoinen aerobinen laite on poissa käytöstä toistaiseksi niillä saleilla joilla mattoja ei saa riittävän kauas toisistaan, jotta turvavälit toteutuvat
 • Pukuhuoneita voi välttää ottamalla salikassin mukaan salille. Normaalisti salikasseja ei tule tuoda salin puolelle
 • Suosittelemme peseytymään mahdollisuuksien mukaan kotona. Kannustamme myös hanskojen käyttöön kuntosalilla treenatessa; puuvillahanskoja on myynnissä vastaanotossa 1,5€:lla. Kasvomaskin käyttö on vapaaehtoista.
 • Kasvomaskeja suositellaan käytettäväksi pukutiloissa, joissa turvavälit eivät kaikkina aikoina välttämättä toteudu. Kasvomaskeja on myynnissä 10€/kpl vastaanotossa.

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme pitämään huolta yhteisestä hyvinvoinnista ja hygieniasta näillä toimenpiteillä:

 Peset kätesi hyvin (20 sekuntia saippualla) ennen ja jälkeen treenin
• Käytät käsidesiä (jota tarjoalla useassa paikassa) treenin lomassa
• Desinfioit laitteet / laitteen kahvat suihkutettavalla desinfiointiaineella ennen ja jälkeen treenin
• Käytät pyyhettä itsesi ja laitteen / maton välissä
• Pyyhit kasvoiltasi hien paidan helmaan tai hikirannekkeeseen
• Aivastat tai yskäiset aina kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöliinaan
• Vältä pukuhuoneen käyttöä jos mahdollista
• Kasvomaskin tai gogo-tuubihuivin käyttö suun edessä on hyvä asia, muttei pakollinen
• Pidät turvavälin henkilökuntaan ja muihin treenaajiin
• Vältä käteisen käyttöä, suosi lähimaksua
• Tulet GOGOlle vain täysin terveenä

Varaathan hieman enemmän aikaa treeniisi em. toimenpiteitä varten.

KIITOS KUN VÄLITÄT ❤️

 • Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta. Tauko raskauden, armeijan tai vakavan sairauden vuoksi on mahdollinen siten, että taukoaika hyvitetään jäsenyysaikana sen jälkeen kun ensimmäinen 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu.
 • Koronan takia keväällä 2020 julistetun poikkeustilan aikana sallimme tauotukset ilman muuta syytä kuin korona. Poikkeusajan jälkeen riskiryhmien on ollut mahdollista jatkaa taukoa lääkärintodistuksella alustavasti 1kk kerrallaan.

GOGO Express saleilla olleita mahdollisia altistumistapauksia: ( Päivitetty 4.8.2021)

 • GOGO Express Länsikeskuksessa onti 27.7. klo 11-12  välillä ollut mahdollisuus altistua koronavirukselle. Paikalla olleita kehoitetaan hakeutumaan testiin, mikäli oireita ilmenee.
 • GOGO Express Länsikeskuksessa on to 22.7. klo 12-14 välillä ollut mahdollisuus altistua koronavirukselle. Paikalla olleita kehoitetaan hakeutumaan testiin, mikäli oireita ilmenee.
 • GOGO Express Partolassa on 16.7. klo 15-16 välillä ollut mahdollisuus altistua koronavirukselle. Paikalla olleita kehoitetaan hakeutumaan testiin, mikäli oireita ilmenee.