Aukioloajat: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20 (Pääsiäinen: pe 19.4. klo 10-18, ma 22.4. klo 8-20. Vappu 1.5. klo 12-20.)

GOGO Express kasvaa - kokeile KUUKAUSI KYMPILLÄ!

 

Nyt on syytä juhlaan! GOGO Express -kuntosaleja on pian 10 Espoon Olarin ja Lahden Mukkulan toimipisteiden avatessa ovensa keväällä 2019! Ketjun kasvamisen kunniaksi kokeilukuukausi (1 kk) ilman sitoutumista vain 10 €!

Kokeilu koskee uusia asiakkuuksia. 1 kk kokeilu on voimassa 30 peräkkäistä päivää ostopäivästä. Kun jatkat treenejä suoraan kokeilukuukauden päätteeksi, saat liittymisen 0€ (norm. 18 / 27 €) kaikkiin jäsenyystyyppeihin (ks. hinnasto).

Huom: Liittyessäsi jäseneksi tämän kampanjan yhteydessä, saat ensimmäisen treenikuukauden huippuedullisesti ja liityt ilman liittymismaksua! Ikäraja 16 vuotta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Sisältää käyttöoikeuden kaikkin Suomen GOGO Express -kuntosaleihin. Jäsenkorttisi saat ensimmäisellä treenikerralla valitsemasi kuntosalin vastaanotosta.Tarjous on voim. ja kokeilu aloitettava viimeistään 1.4.2019, joten toimi nopeasti!

 

VERTAILE HINTOJA JA PALVELUITA - VALITSE YKKÖNEN!

  • Iso ja hyvinvarusteltu kuntosali 1200m²
  • Markkinoiden paras hinta-laatusuhde vain 18€ / kk
  • Käytössäsi 10 GOGO Express -kuntosalia samalla huippuedullisella kk-hinnalla
  • Henkilökuntaa aina paikalla
  • Ilmainen pysäköinti

 

1 KK KOKEILU VAIN 10 €

 

Ei sitoutumista 10 € Ei muita maksuja Voimassa 30 peräkkäistä päivää

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeily Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

Kotimainen GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun markkinoiden parhailla laitteilla. Me uskomme iloa tuottavien tapojen toistamiseen – hyvinvoiva elämä ei ole sprintti vaan maraton. Siksi tarjoamme jäsenyyden uskomattoman edullisesti: jotta jokaisella meistä olisi mahdollisuus hyvinvoivaan arkeen.

Voit käyttää joko kaikkia salejamme tai vain sitä yhtä kotisi tai vaikka työpaikkasi lähellä olevaa. Tämän helpommaksi ja edullisemmaksi ei kuntosaliharjoittelu voi tulla.

älä odota, vaan aloita!

Ensimmäinen askel on otettava joskus, miksi se ei olisi nyt? Mieti omaa ja läheistesi hyvinvointia: arjen jaksamista, vahvaa vartaloa ja iloista olemusta. Sinun ei tarvitse alkuun tehdä mitään muuta kuin päättää, että pystyt siihen. Me autamme sinua pysymään päätöksessäsi.

Vain GOGO Express tarjoaa monipuoliset puitteet kotimaisella kokemuksella, uskomattoman edullisesti. Meille on helppo ja mukava tulla: täällä ei kytätä toisia, vaan keskitytään omaan onnistumiseen. Ota hyvinvointi omiin käsiisi ja aloita nyt!

 

1 KK KOKEILU VAIN 10 €

 

Ei sitoutumista 10 € Ei muita maksuja Voimassa 30 peräkkäistä päivää

Maksuvälineinä käyvät myös:

 

Jäsenyyttä voi maksaa kerrallaan vaikka vuodeksi eteenpäin.