Olemme avoinna: MA–PE 6.30–22, LA–SU 8–20. GOGO Express Skanssi ja Länsikeskus suljettu 1.-18.4. GOGO Express Olari, Laune ja Mukkula suljettu 1.-28.4.

JÄSENYYS ILMAN

sitoutumista, TREENIT 18 €/kk

 

Ei sitoutumista Liittyminen 0 € (norm. 18 €) Kuukausimaksu 18 € (norm. 27 €) Käytössäsi valitsemasi sali

LIIKU

HELPOMMIN

GOGO EXPRESS LYHYESTI

 

Ilmainen pysäköinti Aerobiset laitteet Painopakkalaitteet ISO vapaapaino- harjoittelualue Kuntonyrkkeilytila Venyttelytila TRX-köysiharjoittelu Henkilökunta aina paikalla Viihtyisät pukuhuoneet Lukittavat kaapit Suihkut Lisäravinteet, kahvit ja hedelmät

 

  • Kotimainen
  • Laadukas
  • Markkinoiden parhaat laitteet
  • Voittamaton hinta-laatusuhde
  • Aina kätevä sijainti

ISO SALI, PIENI HINTA

 

GOGO Express takaa sinulle laadukkaat, turvalliset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun. Me tarjoamme vastinetta rahoillesi ja parhaan hinta-laatusuhteen. Isolta, 1000 m²:n kuntosalilta löydät reilusti avaraa ja siistiä treenitilaa, jossa happi riittää hyvin. Pihassamme on myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Kaupan päälle saat aina vielä tsemppaavan GOGO -ilmapiirin!

Olemme avoinna MA-PE klo 6:30–22 ja LA-SU klo 8-20. Henkilökuntaa on aina paikalla aukioloaikoinamme. Jäsenkorttisi saat nimelläsi kuntosalin vastaanotosta tullessasi ensimmäisen kerran treenaamaan. Pukukaappia varten tarvitset oman pikkulukon. Voit myös lainata tai ostaa sellaisen vastaanotosta. Muistathan myös treenipyyhkeen. 

 

NÄIN LIITYT JÄSENEKSI JA HYÖDYNNÄT BLACK FRIDAY WEEKEND -KAMPANJAn

 

GOGO Expressissä sopimusaika on normaalisti 12 kk, mutta kampanjan ajan saat jäsenyytesi ilman sitoutumisaikaa huippuedullisesti, siis vain 18 €:lla/ kk! Kampanja-aika pe-su 27.-30.11.2020. Jäsenyyden voit hankkia verkkokaupastamme tai tulemalla lähimpään GOGO Express -kuntosaliin.

TEE JÄSENYYS VERKKOKAUPASSA

Maksuvälineinä käyvät myös:

 

Jäsenyyttä voi maksaa kerrallaan vaikka vuodeksi eteenpäin.

gogo_express_kuntosali

Jäikö kysyttävää?

  Ehkä pohdit, miten GOGOssa toimitaan epidemia-aikana? GOGO Express -kuntosalit ovat avoinna normaalisti, viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia noudattaen. Olemme tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, jotta sinä voit huolehtia liikkumisestasi turvallisesti. Lue GOGO Expressin COVID-19 -käytännöistä täältä. Jos jokin jäi vielä mietityttämään, niin ota yhteyttä lähimpään GOGO Express -kuntosaliin, niin autamme mielellämme! Nähdään salilla!

LIITY TÄSTÄ