« Kaikki ajankohtaiset

GOGO Express Hyvinkää avataan loppusyksystä 2023

kuntosalilla oleva mies näyttää tyytyväiseltä

On jälleen syytä juhlaan, sillä GOGO Express -ketju jatkaa kasvuaan! Meillä on ilo ilmoittaa, että 16. GOGO Express -kuntosali avataan Hyvinkäälle loppusyksystä 2023. GOGO Express Hyvinkää avautuu vanhan S-Marketin tiloihin osoitteeseen Uudenmaankatu 3.

– Haluamme avata kuntosalin Hyvinkäälle, joka on kasvava kaupunki sijaiten erinomaisessa paikassa Suomen kasvukäytävän keskellä. Uuden salimme sijainti on loistava aivan Hyvinkään keskustassa rautatieaseman läheisyydessä. Jäsenillämme on käytössään maksuton pysäköinti rakennuksen samassa talossa sijaitsevassa parkkihallissa, josta treenaamaan on kätevä tulla. Innostuneena odotamme, että saamme tarjota monipuoliset ja laadukkaat treenipuitteet kaupungin kaikille asukkaille ja kuntosaliharrastajille, iloitsee GOGO Expressin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo.

Yli 1100 neliön GOGO Express Hyvinkää tulee noudattamaan GOGO Expressin konseptia ollen valoisa, monipuolinen ja laadukas. Sali avautuu loppusyksystä tänä vuonna: tarkka avausajankohta selviää vasta kesän jälkeen rakennusprojektin edetessä, ja tästä ilmoitamme myöhemmin. Myös salin ennakkomyynti aloitetaan elokuussa – pysy siis kuulolla!