« Kaikki ajankohtaiset

Pienryhmä aloittaa Länsikeksuksessa 20.10.20

gogo_express

GOGO Express Länsikeskuksessa aloittaa harjoittelun kolmannen vuoden liikuntaneuvoja opiskelija Alina, joka opiskelen Turun ammatti instituutissa, Suomen Urheiluopiston alaisena. Alina on yleisesti aktiivinen liikkumaan itse, päälajina lentopallo.

Pienryhmä liittyy opintojen terveyttä edistävän liikunnan osioon. Ryhmän kanssa on 8 tapaamiskertaa syksyn 2020 aikana ja alkaa viikolla 43 (20.10.2020).  Ryhmä tapaa kaksi kertaa viikossa joka tiistai ja torstai kello 17-18.30. Tapaamispaikkana on GOGO Express Länsikeskuksessa.
Ryhmään osallistujat saavat tietoa omasta terveyskunnostasi, ohjattua liikuntaa sekä henkilökohtaista liikuntaneuvontaa, ravitsemusneuvontaa ja jokaiselle ryhmän jäsenelle laaditaan oma liikuntasuunnitelma.

Ilmoittautuminen
Ryhmään voit ilmoittautua, jos olet 20-40-vuotias ja haluat lisää ohjattua liikuntaa arkeen. Ryhmään ilmoittaudutaan minulle sähköpostilla (allunmeili2001@gmail.com). Kerro ilmoittautumisessa hieman itsestäsi, liikuntatottumuksistasi ja terveydentilastasi. Ryhmään ilmoittautuminen on asiakkaille täysin ilmaista. Ryhmään ilmoittautuminen on sitovaa, koska ryhmä on niin pieni.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!