« Kaikki ajankohtaiset

COVID-19 AJANKOHTAISTA

Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista GOGO-saleihin

Koronapäivitykset ja usein kysytyt kysymykset löytyvät nyt omalta sivultaan: gogoexpress.fi/korona

Päivitys 22.4. (12:20) GOGO Express Porin aukioloaikoihin on tullut muutoksia 14.4. alkaen. Katso aukiolot täältä

Päivitys 1.4. (14:30) GOGO Express Olarin aukioloaikoihin on tullut muutoksia poikkeusajalle 1.4. alkaen. Katso aukiolot täältä. Jäädytykset ovat mahdollisia, ja pyydämme ottamaan yhteyttä oman keskuksen sähköpostiin. GOGO toimii linjassa muiden alan etujärjestöön Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistykseen (SKY) kuuluvien kanssa. Suomen hallitus on jatkanut rajoitustoimia 13.5. asti, mutta kuntosalien aukioloon ei ole tullut rajoituksia. Edelleen muistutamme hygieniaohjeiden ja turvavälin noudattamisesta.

Päivitys 24.3. (14:30) Tällä hetkellä mm. AVI:n kanta on, että liikuntakeskukset ja kuntosalit voivat olla avoinna normaalisti. GOGO Express -saleilla on riittävät mahdollisuudet väljyyteen ja lähikontaktin välttämiseen.  Jokaisen tulee käyttää omaa harkintakykyä treeniensä suhteen ja noudattaa yleisiä ohjeistuksia. Riskiryhmään kuuluvat ja heidän kanssaan tekemisissä olevat henkilöt saavat jäädyttää jäsenyytensä. Olethan yhteydessä omaan keskukseesi asiasta.

Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme viranomaisten, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), sosiaali- ja terveysministeriön (STM) sekä aluehallintoviraston (AVI) ohjeistuksia ja suosituksia asiaan liittyen. Tarvittaessa teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten terveysviranomaisten kanssa. Suomessa ei toistaiseksi ole rajoituksia koskien kuntosalitoimintaa tartuntatautiepidemian johdosta. Tällä hetkellä GOGO -konsernilla ei ole syytä sulkea keskuksia, vaan olemme avoinna normaalisti. Tilannetta seurataan päivittäin ja tarvittaessa linjausta muutetaan, ja tiedotamme muutoksista ensi tilassa. GOGO Express tiedottaa ja ohjeistaa asiakkaitaan erikseen mikäli tilanteessa tapahtuu olennaisia muutoksia.

Meidän kaikkien vastuulla on nyt noudattaa viranomaisten ohjeita ja huolehtia siitä, että kuntosalille ei tulla kipeänä tai koronavirusta epäiltäessä. Suomen hallituksen tiedotustilaisuuden pohjalta ohjeemme asiakkaillemme on, että koronaviruksen epidemia-alueelta palattaessa ei ole sopivaa tulla kuntosalille kahden viikon aikana paluusta. Ethän siis tule kuntosalille jos sinulla on kuumetta, yskää tai muita oireita, tai jos olet matkustanut hiljattain epidemia-alueella. 

Lue lisää:
valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta
thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19


Lisäksi olemme tehostaneet siivousta GOGO-keskuksissa entisestään ja kannustamme kaikkia ihmisiä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään treenipyyhettä ja pysymään kotona kipeänä. Keskuksissamme on esillä useammassa paikassa THL:n antama yskimis- ja käsienpesuohje, sekä käsidesejä ja laitteiden desinfiointiaineita jäsenten käyttöön. 

Kuntosaleilla liikkuu terveitä ihmisiä ja hyvä kunto parantaa vastustuskykyä.  Mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon ja noudata heidän antamia ohjeita. Jokaisen tulee käyttää omaa harkintaa treeniensä suhteen ja kaikkia yleisiä määräyksiä ja säännöksiä tulee noudattaa tarkasti. Peräänkuulutamme yksilön omaa harkintakykyä ja vastuuta.