« Kaikki ajankohtaiset

Syyskarnevaalit GOGO Express Linnainmaalla 2.–8.9.

GOGO Express Linnainmaa on mukana menossa Koillisen syyskarnevaaleissa koko viikon ajan 2.–8.9. Tunnit ovat kaikille avoimia – pääset mukaan ilmoittautumalla ja varmistamalla paikkasi vastaanotossa.

Syyskarnevaaliviikolla voit myös tuoda ystäväsi kerran ilmaiseksi treenaamaan ja tutustumaan GOGO Express Linnainmaan liikuntapalveluihin. Liittyminen kuntosalin jäseneksi karnevaalien aikana on sinulle ilmaista. Nähdään treenien merkeissä, tervetuloa!

Tunnit joihin vapaa pääsy:

Ke 4.9. klo 10 ja 11 SENIORIITAT JA SENIORIT: Senioreille, jotka haluavat pitää kuntoansa yllä hauskassa porukassa!

Pe 6.9. klo 16 WORKOUT CHALLENGE with Louis
Pe 6.9. klo 16.30 HIIT Circuit training. Ohjaajana Louis

La 7.9. klo 11 TOIMINNALLINEN TREENI: Yhdistetty lihaskunto ja syketreeni erilaisia vapaapainopuolen välineitä käyttäen.

La 7.9. klo 12 KYYKKYTEKNIIKKA: Kyykyt ovat yksi parhaista jalkatreeneistä. Mutta tiedätkö oikean tekniikan? Puolen tunnin jälkeen voit olla varma omasta suorittamisestasi!
La 7.9. klo 12.30 KÄSIPAINOTREENIT: Sinulle opetetaan tehokas ja nopea käsipainotreeni, jonka osaat tehdä itsenäisesti ohjauksen jälkeen.

Ps. Mahdollisuus tutustua uuteen laadukkaaseen unisex lifestyle -mallistoon (IG: @louisfitnessclothing) ja saada alennusta vaatteista 15-20%. Malliston esittelyä pe 6.9. klo 16-20 ja la 7.9. klo 10-14. Tervetuloa!