« Kaikki ajankohtaiset

Kesähaaste 2019

Ota vastaan GOGOn kesähaaste! Kunnon ylläpitäminen kesäkuukausina on paljon helpompaa kuin alusta aloittaminen syksyllä. Pitääksesi kuntoa yllä tulee Sinun treenata vähintään kaksi kertaa viikossa 30 minuutin ajan.

GOGOn kesähaasteessa voit voittaa huikeita palkintoja kun treenaat 10 kertaa kuukauden aikana. Pienet tavoitteet tukevat isoa tavoitetta. Kun treenaat kaikkina kolmena (kesä-elokuu) kesäkuukautena 10 kertaa per kuukausi eli yhteensä 30 kertaa kesän aikana, osallistut vielä suurempien palkintojen arvontaan!

Toimi näin:

1. Lunasta vastaanotosta itsellesi GOGOn kesähaastekortti vastaanotosta.
2. Aina kun tulet salille, muista näyttää kesähaastekorttiasi vastaanotolle saadaksesi korttiin leiman.
3. Käy vähintään 10 kertaa kuukauden aikana kuntosalilla.
4. Kuukauden lopussa kortin ollessa täysi tiputa se kesähaastekulhoon.
5. Toista sama seuraavassa kuussa.

Luvassa huiput palkinnot jotka löytyvät täältä