« Kaikki ajankohtaiset

Mukkulan ennakkomyynti on käynnissä

gogo_mukkula_tarjous

AVAUSPÄIVÄ LÄHESTYY! Hyödynnä ennakkoliittyjän tarjous, SÄÄSTÄT!

Lahden toisen salin, GOGO Express Mukkulan ennakkomyynti on käynnissä vielä muutaman viikon! GOGO Express Mukkulan jäseneksi kannattaa liittyä ennen kuin kuntosali avaa ovensa, sillä ennakkoliittyjä saa huikean liittymistarjouksen ja kutsun avajaisiin suoraan omaan s-postiinsa – eli ennakkojäsen pääsee korkkaamaan upouuden kuntosalin ensimmäisten joukossa! Uuden salin avajaisiin saakka ennakkoliittyjä treenaa myös maksutta GOGO Express Launeella!

Kannattaa huomioida, että ennakkotarjous päättyy ennen avajaisia eli salin avauduttua tarjous ei ole enää niin hyvä kuin nyt! Varmistaaksesi, että saat tämän huipputarjouksen, liity su 17.3.2019 mennessä! Katso ennakkotarjous täältä.

ENNAKKOLIITTYJÄ SÄÄSTÄÄ ENITEN

Liity ennakkoon edullisesti. Liittyminen 0 e, avajaiskuukauden loppu 0 e + ensimmäinen kokonainen treenikuukausi 0 e. Tämän jälkeen treenaat vain 18 e/kk heti avajaisista alkaen! Maksat nyt verkkokaupassa huhtikuusta 18 e, jolloin myös 12 kk sopimuskautesi alkaa. Voit mysö maksaa koko vuoden kerralla. Liity jäseneksi täältä.

30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Arveluttaako liittyminen jäseneksi ilman salin näkemistä? Ymärrämme, ja siksi annammekin salijäsenyydellesi 30 päivän tyytyväisyystakuun! 30 päivän tyytyväisyystakuu alkaa heti uuden kuntosalin avajaispäivänä. Voit siis huoletta liittyä jäseneksi ennakkotarjouksella ja aloittaa treenit uudella salilla. Jos et jostakin syystä haluakaan jatkaa, voit lopettaa jäsenyytesi ensimmäisten 30 päivän sisällä. Ks. lisää: sopimusehdot.

ISO LAADUKAS KUNTOSALI VAIN 18€/ KK

GOGO Express Mukkula sijaitsee upeassa ISKU Centerin ja LAMK:in kiinteistössä osoitteessa: Mukkulankatu 19, 15210 Lahti. Katutasossa sijaitsevissa tyylikkäissä 1050m² tiloissamme käytössäsi ovat korkeatasoiset kuntosalilaitteet ja loistavat tilat vapaaharjoitteluun sekä venyttelyyn.

1250 m²:n kuntosalilla käytössäsi on yli 150 kpl harjoituspistettä, monipuolinen valikoima painopakka- ja vipuvarsilaitteita sekä reilun 300m²:n kokoinen vapaapainoalue. Lue lisää GOGO Express Mukkulan kuntosalista täältä.