« Kaikki ajankohtaiset

Espoon ennakkomyynti on nyt käynnissä

ennakkotarjous_gogo_olari

AVAJAISET LÄHESTYVÄT. Hyödynnä ennakkoliittyjän tarjous ja säästä!

Uuden kuntosalin, GOGO Express Olarin ennakkomyynti on käynnissä vielä muutaman viikon! Jäseneksi kannattaa ehdottomasti liittyä ennen kuin kuntosali avaa ovensa, sillä ennakkoliittyjä saa ylivoimaisesti parhaat edut ja mikä parasta, myös kutsun avajaisiin suoraan omaan s-postiinsa – eli ennakkojäsen pääsee korkkaamaan upouuden kuntosalin ensimmäisten joukossa!

Kannattaa huomioida, että ennakkotarjous päättyy ennen avajaisia eli salin avauduttua tarjous ei ole enää niin hyvä kuin nyt! Varmistaaksesi, että saat tämän huipputarjouksen, liity su 17.3.2019 mennessä! Katso ennakkotarjous täältä.

ENNAKKOLIITTYJÄ SÄÄSTÄÄ ENITEN

Liity ennakkoon edullisesti. Liittyminen 0 € (norm. 18 €), avajaiskuukauden loppu ja kaksi kokonaista treenikuukautta yht. 0 €. Tämän jälkeen treenaat vain 18 €/kk! Maksat nyt verkkokaupassa vain yhden treenikuukauden sisään eli 18 €. Ilmainen treeniaika alkaa heti kun kuntosali aukeaa. Liity tästä!

30 PÄIVÄN TYYTYVÄISYYSTAKUU

Arveluttaako liittyminen jäseneksi ilman salin näkemistä? Ymärrämme, ja siksi annammekin salijäsenyydellesi 30 päivän tyytyväisyystakuun! 30 päivän tyytyväisyystakuu alkaa heti uuden kuntosalin avajaispäivänä. Voit siis huoletta liittyä jäseneksi ennakkotarjouksella ja aloittaa treenit uudella salilla. Jos et jostakin syystä haluakaan jatkaa, voit lopettaa jäsenyytesi ensimmäisten 30 päivän sisällä. Ks. lisää: sopimusehdot.

ISO LAADUKAS KUNTOSALI VAIN 18€/ KK

GOGO Express Olari avataan osoitteeseen Kuitinmäentie 26, 02240 Espoo (ISKU:n rakennus Friisilässä, 2. krs). Tähän tyylikkäseen tilaan rakentuvalle isolle kuntosalille pääset treenaamaan arkisin klo 6.30-22 ja viikonloppuisin klo 8-20. Sisäänkäynti on samasta ovesta Iskun kanssa. GOGO Expressissä on aukioloaikoina aina henkilökuntaa paikalla ja pysäköinti kuuluu hintaan!

1250 m²:n kuntosalilla käytössäsi on yli 150 kpl harjoituspistettä, monipuolinen valikoima painopakka- ja vipuvarsilaitteita sekä reilun 300m²:n kokoinen vapaapainoalue. Lue lisää Espoon GOGO Express -kuntosalista täältä.