« Kaikki ajankohtaiset

GOGO Express -kuntosaleja pian kymmenen

gpgp_express_kuntosaleja_pian_kymmenen
Tamperelainen perheyritys GOGO on reippaassa kasvussa

Tamperelaisen perheyrityksen GOGO Liikuntakeskuksen 30. toimintavuosi käynnistyy kahden GOGO Express -kuntosalin avauksella. Uudet toimipisteet avataan Espoon Olariin ja Lahden Mukkulaan kevään aikana. Ennestään ketjulla on kolme täyden palvelun liikuntakeskusta Tampereella sekä kahdeksan kuntosalia Tampereella, Pirkkalassa, Turussa, Jyväskylässä ja Lahdessa.

“Olemme iloisia, että 30. toimintavuotemme käynnistyessä voimme avata kaksi uutta toimipistettä. Pidemmän aikavälin tavoitteemme on viedä GOGO Express -kuntosalit kaikkiin Suomen suurimpiin ja keskisuuriin kaupunkeihin. Se on kova tavoite, mutta uskomme, että tapamme yhdistää laatu ja edullinen hinta houkuttelee asiakkaita”, sanoo GOGO Expressin toimitusjohtaja Taru Vähätalo.

GOGO Express -kuntosalien menestysresepti: laatua huokealla hinnalla

Uudet kuntosalit ovat muiden GOGO Expressien tapaan isoja ja monipuolisesti varusteltuja kuntosaleja, joista löytyy helppokäyttöiset kuntosalilaitteet, runsaasti vapaita painoja ja aerobisia laitteita sekä isot toiminnallisen harjoittelun alueet. Lisäksi saleilta löytyy kahvio sekä myyntipiste lisäravinteille ja välineille. Pihassa on ilmaista pysäköintitilaa asiakkaiden käyttöön.

GOGO Expressissä kuntoilu on turvallista, sillä paikalla on aina henkilökuntaa kuntosalin aukioloaikoina. Edullinen 18 euron kuukausihinta mahdollistaa treenaamisen kaikille. Asiakkaat voivat käyttää kaikkia ketjun kymmentä kuntosalia ilman lisämaksua.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Taru Vähätalo

Toimitusjohtaja, GOGO Express Oy

p. 050 560 8999