« Kaikki ajankohtaiset

GOGO Express Olari rekrytoi

gogo_express_kuntosali
GOGO Express- saleja on Suomessa pian 10 kpl, kun myös pääkaupunkiseutu saa ensimmäisen oman GOGOnsa GOGO Express Olarin avatessa ovensa espoolaisille kuntoilijoille helmikuussa 2019!

Etsimme nyt GOGO Express Olariin Club manageria, kokoaikaista vastaanottotyöntekijää, osa-aikaisia vastaanottotyöntekijöitä sekä kuntosaliohjaajaa pitämään huolta asiakkaista parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakijoilta odotamme luotettavuutta, positiivista ja omatoimista otetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Club managerin työhön kuuluu vastaanottotehtävien lisäksi kuntosalin toiminnan kokonaisvaltainen ja päivittäinen johtaminen sekä asiakkaista huolehtiminen.

Vastaanottohenkilökunnan tehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, uusien ja olemassa olevien jäsenyyksien hoito ja salin viihtyisyydestä huolehtiminen.

Kuntosaliohjaajan työnkuvaan kuuluu kuntosaliopastukset ja Personal training -asiakkuuksista huolehtiminen sekä neuvonta kuntosalilla.

Kaikki työtehtävät ovat kaksivuorotyötä.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi viimeistään 20.1.2019 mennessä. Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Kirjoitathan hakemuksen otsikkoon mitä tehtävää haet.

Lisätiedot ja hakemukset: jutta.rouvinen@gogo.fi

GOGO Express on kotimainen, menestynyt ja kasvava kuntosaliketju, joka tarjoaa korkeatasoiset, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun uskomattoman edullisesti, vain 18 €/kk. GOGO Expressissä on kuntosalin aukioloaikoina aina henkilökuntaa paikalla.