« Kaikki ajankohtaiset

GOGO Express Mukkula rekrytoi

gogo express
GOGO Express- saleja on Suomessa pian 10 kpl! Lahti saa toisen GOGO Express -kuntosalinsa, kun GOGO Express Mukkula avaa ovensa helmikuussa 2019!

Etsimme nyt GOGO Express Mukkulaan Club manageria, kokoaikaista vastaanottotyöntekijää, osa-aikaisia vastaanottotyöntekijöitä sekä kuntosaliohjaajaa pitämään huolta asiakkaista parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakijoilta odotamme luotettavuutta, positiivista ja omatoimista otetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Club managerin työhön kuuluu vastaanottotehtävien lisäksi kuntosalin toiminnan kokonaisvaltainen ja päivittäinen johtaminen sekä asiakkaista huolehtiminen.

Vastaanottohenkilökunnan tehtäviin kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, uusien ja olemassa olevien jäsenyyksien hoito ja salin viihtyisyydestä huolehtiminen.

Kuntosaliohjaajan työnkuvaan kuuluu kuntosaliopastukset ja Personal training -asiakkuuksista huolehtiminen sekä neuvonta kuntosalilla.

Kaikki työtehtävät ovat kaksivuorotyötä. Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi nopeasti, mutta viimeistään 31.1.2019 mennessä. Kirjoita hakemuksen otsikkoon mitä tehtävää haet.

Lisätiedot ja hakemukset: jutta.rouvinen@gogo.fi

GOGO Express on kotimainen, menestynyt ja kasvava kuntosaliketju, joka tarjoaa korkeatasoiset, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun uskomattoman edullisesti, vain 18 €/kk. GOGO Expressissä on kuntosalin aukioloaikoina aina henkilökuntaa paikalla.