GoGo Express kuntosaliohjaajat ja PT:t

GoGo Expressin kuntosaliohjaajat ja personal trainerit ovat sinua varten. Kuntosaliohjelman voit päivittää kuntosaliohjaajan kanssa vain 18€ :lla! Halutessasi ohjelman päivityksen, ota yhteyttä vastaanottoon tai laita haluamaasi keskukseen sähköpostia aikatoiveen kanssa.

Mikäli kaipaat yksilöllisempää ohjausta ja tukea treeniin, ota yhteyttä GoGo Express personal trainereihin. Voit tutustua heihin hiukan tarkemmin tällä sivulla. GoGon ulkopuoliselta PT:ltä veloitetaan 20€ kertamaksu GoGo Express-saleilla.

PERSONAL TRAINING –PALVELUT

Varmista pääsysi huipputuloksiin ja ota kaikki hyöty liikunnasta irti hankkimalla yksilöllistä ohjausta Personal Trainerilta. Personal Trainer on kuntoutustakin ymmärtävä ohjauksen ammattilainen, joka opastaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi ottaen huomioon yksilölliset tarpeesi.

HINNASTO:

Kuntosaliohjaus:

Kuntosaliohjaus 18€ sisältää yhden (55 min) tapaamisen kuntosaliohjaajan kanssa. Tapaamisessa tehdään/päivitetään asiakkaalle sopiva kuntosaliohjelma. Tapaamisen voi hyödyntää esimerkiksi laitteisiin tutustumiseen, jolloin ohjaaja opastaa laitteiden säädöissä ja oikeissa liikeradoissa. Suosittelemme ohjausta kaikille!

1 X PT

Yksittäinen treeni tai ravintoneuvonta valitsemasi valmentajan kanssa:
Hinta: 89€/hlö, parivalmennus 69€/hlö
Sisältää: Yhden tapaamiskerran (55 min) valitsemasi Personal trainerin kanssa.

1 KK KICK START!

Kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 310€/hlö, parivalmennus 250€/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), neljä tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 1 kk Kick startin ajalle 77,50€/hlö, parivalmennus 62,50€/hlö

3 KK ELÄMÄNTAPAREMONTTI

Kolmen kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 280€/kk/hlö, parivalmennus 240€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 12 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 3 kk Elämäntaparemontin ajalle 70€/hlö, parivalmennus 60€/hlö

6 KK PYSYVÄ MUUTOS

Kuuden kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 240€/kk/hlö, parivalmennus 225€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 24 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 6 kk Pysyvä muutos ajalle 60€/hlö, parivalmennus 56€/hlö


YHTEYSTIEDOT

GoGo Express Laune

PT ja kuntosaliohjaus: Santeri Ström ja Allyson Dias

laune@gogoexpress.fi

Allyson Dias (engl.)

Olen brasilialainen Personal Trainer Maltalta.

Kuntosi tavoitteiden saavuttaminen ei tarvitse olla kidutusta. Minulta saat asianmukaiset työkalut kehittymiseen niin, että voit kasvaa, paitsi fyysisesti myös henkisesti. Autan sinua elämään tasapainossa treenin ohella ja kaikki turha arvailu jätetään pois. Ohjelma suunnataan sinulle yksilöllisesti tavoitteisiisi sopivaksi.

Kielet: Englanti, Italia, Suomi (vähän toistaiseksi)

 • FAF Personal Trainer Level 3
 • FAF Fitness Instructor Level 2
 • GoGo Kuntosaliohjaaja
 • GoGo Personal Trainer
Santeri Ström
Jouluna herkutellaan, mutta kesäksi sitten rantakuntoon… Kesä meni grillatessa ja makoillessa auringossa, no kyllä minä sitten aloitan treenaamisen, kun arki taas alkaa. Niin se oravanpyörä pyörii etkä saa mitään aikaiseksi. Pitäisikö lopettaa tekosyiden keksiminen ja alkaa huolehtimaan itsestäsi, eikö kuitenkin olisi mukavampaa nauttia omassa kehossa olemisesta mahdollisimman pitkään?
Treenaat sitten tavoitteellisesti tai olet vasta aloittamassa kuntoilua, autan sinua eteenpäin kohti parempaa versiota itsestäsi. Jokaisella on oikeus tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossa, eikä siihen vaadita rakettitiedettä. Asennetta, itsekuria ja vähän aikaa, niillä pääsee jo todella pitkälle!
Itse olen liikuntaan hurahtanut jo pienestä pitäen ja harrastuksiin onkin kuulunut jalkapalloa, kilpauintia sekä kamppailulajeja. Koulutusta olen hankkinut Kisakallion urheiluopistossa, josta valmistuin liikuntaneuvojaksi ja hommasin Personal Trainerin sertifikaatin. Tällä hetkellä jatkan opintojani vielä lisää Vierumäellä liikunnanohjaajaksi. Valmennusfilosofiaani kuuluu monipuolisuus, vankka tekniikkapohja sekä asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen. Niillä harjoittelusta saadaan tehokasta, turvallista ja parhaassa tapauksessa teen itsestäni tarpeettoman.
 • Liikuntaneuvoja
 • Liikunnanohjaajaopiskelija AMK ( Kunto- ja terveysliikunnan suuntaavat opinnot)
 • GoGo Kuntosaliohjaaja
 • GoGo Personal Trainer

GoGo Express Lielahti

PT ja Kuntosaliohjaus: Iiro ja Lasse

lielahti@gogoexpress.fi

Lasse

Hei! Olen Lasse Liikunnanohjaaja. Koulutien päätyttyä olen kierrellyt Suomenniemeä ristiin rastiin ja päätynyt asustelemaan Ylöjärvelle. Arki-illat kuluvat yksilö- ja ryhmävalmennuksissa. Avustan, autan ja opastan ihmisiä tehokkaan ja turvallisen kuntosali- ja lihaskuntoharjoittelun pariin. Ota yhteyttä tai nykäise hihasta kun tarvitset lisäkipinää treeneihin. Salilla nähdään!

GoGo Express Linnainmaa

PT ja kuntosaliohjaus: Harri, Janette ja Lasse
Urheiluhieroja: Viinikka Tapio

linnainmaa@gogoexpress.fi

Harri Mäkelä:
Moi,olen se henkilö jota kehosi kaipaa!
Pystyn auttamaan ja motivoimaan sinua jos myös sinulta itseltä löytyy halua kehittää omaa kuntoa ja hyvinvoitiasi. Omaan liikuntaani kuuluu vahvoina kuntosaliharjoittelu ja triathlon. Valmennettaviltani tulen vaatimaan aina paljon, vastalahjaksi annan kuitenkin täyden tukeni ja osaamiseni, sekä lupaan kannustaa ja opastaa sinut tavoitettasi kohti. Oli se sitten painonpudotus, terveellisemmät elämäntavat, lihasten kasvatus tai vaikka jokin lajikohtainen tavoite.
Vahvuuksiani ovat:
Lihaskunnonkasvatus,kestävyysharjoittelu,yhdistelmä/toiminnallinen harjoittelu,voiman tai lihasmassankehitys. ”Pienin askelin kohti omaa tavoitettasi”

 • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
 • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

Lasse Räisänen:
Hei! Olen Lasse Liikunnanohjaaja. Koulutien päätyttyä olen kierrellyt Suomenniemeä ristiin rastiin ja päätynyt asustelemaan Ylöjärvelle. Arki-illat kuluvat yksilö- ja ryhmävalmennuksissa. Avustan, autan ja opastan ihmisiä tehokkaan ja turvallisen kuntosali- ja lihaskuntoharjoittelun pariin. Ota yhteyttä tai nykäise hihasta kun tarvitset lisäkipinää treeneihin. Salilla nähdään!

Janette Karvonen:
Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Löydetään Sinulle oikeanlaiset treenit sekä terveellinen ruokavalio, joka tukee arkeasi. Kun löydät tasapainon arkeesi, lepoa unohtamatta, tulokset puhuvat puolestaan. Jokainen osa-alue tukee toistaan ja kun ne kaikki ovat kunnossa, et voi muuta kuin onnistua!

Kanssani pääset haluamiisi tuloksiin, ylität itsesi ja löydät itsestäsi aivan uusia puolia!
Kokemusta löytyy kuntosalitreenistä yli 4 vuoden ajalta sekä Bikini Fitneksestä.

Erityisosaaminen:

 • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
 • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
 • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja
 • Taloushallinnon merkonomi

 Urheiluhieroja Tapio Viinikka
Olen laillistettu hieroja /urheiluhieroja. Urheilu on tärkeä osa arkeani. Erityisesti kestävyyslajit, joista maantiepyöräily on ykkönen. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon, jonka lisäksi on myös selkärangan mobilisointi sekä kuntosaliharjoittelusta apua niska – hartia vaivoihin koulutuksia.

Kun kaipaat asiantuntevaa lihashuoltoa ja palautumista kovasta treenistä oikea paikka on tulla hierontaan!

puh.:  0401313064

GoGo Express Länsikeskus

Kuntosaliohjaaja: Essi Koljonen, Hannu Kansanen, Annamari Kotka ja Essi Helppi

lansikeskus@gogoexpress.fi

Essi Koljonen:

Tuntuuko että elämä junnaa treenien suhteen paikoillaan ja lukuisista yrityksistä huolimatta homma menee pipariksi ja pettymykset kasvavat kerta toisensa jälkeen? Kaipaatko kenties tueksesi ihmistä joka tarpeen vaatiessa vie sinut äärirajoille? Täällä sanojen takana on nainen, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan ja tarpeen tulleen potkimaan perseelle tai on vain henkisenä tukena vierellä. Se joka tsemppaa vaikeinakin aikoina ja joka auttaa sinua saavuttamaan ne tavoitteet joista olet ennen vain unelmoinut!

Trainer4You:n hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Motivaatio on kaiken a ja o! Ja täältä sitä löytyy! Valmentaja joka tekee kaiken täydellä sydämellä ja intohimolla. Itse olen reilu 17v harrastanut ratsastusta ja kilpaillut menestyksekkäästi, mutta nyt kuntosalimaailma on vienyt sydämeni ja aika näyttää mitä kaikkea elämä tuokaan tullessaan!

 • Personal Trainer / EHFA-Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja / Trainer4You
 • Hyvinvointivalmentaja / Trainer4You

Annamari Kotka:

Tuntuuko, ettet saa treenistäsi mitään irti? Tuletko salille vain istumaan laitteisiin ja tuijottelemaan seiniin? Et enää! Tehdään yhdessä suunnitelma sinun tavoitteittesi mukaan. Autan sinua niin kunto-ohjelman kuin ruokavalionkin suhteen.

Olen energinen ja liikuntaa rakastava koulutettu kuntosaliohjaaja sekä personal trainer. Koulutukseni suoritin Trainer4You:n kautta. Harrastuksiini on aina kuulunut monipuolinen liikkuminen yleisurheilusta kuntosalimaailmaan. Tällä hetkellä intohimoni on kuntosalin lisäksi toiminnallinen treenaaminen sekä juoksuharrastus.

Personal trainerina minua on kuvailtu kannustavaksi ja helposti lähestyttäväksi. Vaadin asiakkailta paljon, mutta en mahdottomia.

Ota yhteyttä tai tule salilla rohkeasti vetämään hihasta, niin tehdään yhdessä unelmistasi totta!

 • Personal Trainer / Trainer4You
 • Kuntosalivalmentaja / Trainer4You

Vilma Suvanto:
Olen 21-vuotias liikunnanalan ammattilainen. Olen valmistunut keväällä 2016 Kuortaneen Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja sertifioiduksi Personal traineriksi. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä ensimmäistä vuotaa fysioterapeutiksi täällä Turussa, joten pian osaan antaa treenivinkkejä myös fysioterapian näkökulmasta.

Harrastustaustani on monipuolinen ja tietoa löytyy monesta lajista, muun muassa lentopallosta, jalkapallosta, tanssista ja voimistelusta sekä tietysti kuntosaliharjoittelusta. Liikuntaneuvojan opinnoissani erikoistuin terveysliikuntaan ja liikuntaneuvontaan. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntoja, vesijumppaa sekä kuntosaliharjoittelua niin nuorille, aikuisille kuin ikääntyvillekin.

Jos et tiedä mistä aloittaisit saapuessasi kuntosalille, varaa aika kuntosaliohjaukseen niin katsotaan yhdessä sopivat liikkeet, oikeat tekniikat sekä kuntosaliohjelma juuri sinun toiveidesi mukaan!

 • Liikuntaneuvoja / LPT Kuortaneen Urheiluopisto
 • Personal trainer / Urheiluopistojen Yhdistys Ry
 • Spinning ohjaaja / Kuortaneen Urheiluopisto
 • Vesitreeniohjaaja / SUH

GoGo Express Partola

partola@gogoexpress.fi

GoGo Express Savela

Personal Trainer Mari Rautamies

Personal trainer/ Trainer4you

savela@gogoexpress.fi

GoGo Express Seppälä

seppala@gogoexpress.fi

GoGo Express Skanssi

skanssi@gogoexpress.fi

Katso hinnasto »