GoGo Express -jäsenyyden jäsenehdot:

12 kk jäsenyys

 1. Jäsenyys vahvistetaan, kun liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu on suoritettu, ja kun jäsen on tehnyt e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan kuukausimaksun veloittamiseksi.
 2. Jäsenyyden voi irtisanoa ensimmäisen jäsenyyskuukauden aikana ilman irtisanoutumisaikaa. Maksettua liittymismaksua tai ensimmäisen kuukauden kuukausimaksua ei palauteta.
 3. Jäsenyys edellyttää, että kuukausimaksu suoritetaan vähintään kahtenatoista (12) peräkkäisenä kuukautena, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain tai sen voi irtisanoa yhden kalenterikuukauden (1kk) irtisanomisajalla. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti. Mikäli kyseessä on ennakkojäsenyys, sen hinta on voimassa ensimmäisen 12 kuukauden ajan.
 4. Jäsenen kuukausimaksu veloitetaan jäsenen ilmoittamalta tililtä joka kuukauden 4. päivä.
 5. Asiakas on itse velvollinen huolehtimaan siitä, että hän on tehnyt e-laskulaskusopimuksen ja että hän on vastaanottanut e-laskut verkkopankkiinsa. Mikäli e-laskua ei jostakin syystä tule verkkopankkiin, tulee asiakkaan viipymättä ilmoittaa asiasta oman GoGo Express -salin henkilökunnalle.
 6. 16 – vuotias voi liittyä GoGo Expressin jäseneksi. Alle 18 – vuotiaan jäsenen holhooja tai muu maksaja on aina ensisijaisesti vastuussa kaikista alaikäisen jäsenyyteen liittyvistä maksuista, mikäli holhooja tai muu maksaja on allekirjoittanut sopimuksen.
 7. Mikäli maksaja on joku muu kuin jäsen, sitoutuu jäsen allekirjoituksellaan olemaan vastuussa siitä, että harjoittelumaksut maksetaan. Laiminlyödyistä tai myöhästyneistä maksuista veloitetaan myöhästymiskorko, laskutuslisä sekä muut mahdolliset käsittely- ja perintäkulut.
 8. Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, siirrämme maksamattoman maksun perintään.

Vuosijäsenyys

 1. Jäsenyys hyväksytään, kun liittymismaksu ja vuosijäsenyys on kokonaisuudessaan maksettu.
 2. Kun vuosijäsenyys on maksettu kokonaisuudessaan, jäsenyys on voimassa yhden vuoden alkamispäivästä lukien, ilman irtisanoutumisaikaa tai purkumahdollisuutta.
 3. Vuosijäsenyyden päättyessä jäsenyyden voi uusia, lopettaa tai jäsenyystyyppiä muuttaa.

Yleiset GoGo Express jäsenehdot

 1. GoGo Express jäsenyyttä ei voi siirtää toiselle henkilölle.
 2. GoGo voi irtisanoa jäsenyys maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.
 3. Jäsenyydessä ei ole taukomahdollisuutta. Tauko raskauden, armeijan tai vakavan sairauden vuoksi on mahdollinen siten, että taukoaika hyvitetään jäsenyysaikana sen jälkeen kun ensimmäinen 12 kuukautta jäsenyyttä on maksettu.
 4. Liikunta GoGo:ssa tapahtuu omalla vastuulla. GoGo ei vastaa jäsenen omaisuudesta.
 5. GoGo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yleiset jäsenyysehdot

1.       Maksutavat

Jäsenyyden liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu tai vuosijäsenyyden maksu suoritetaan aina liittymisen yhteydessä joko verkossa tai vastaanotossa. Kuukausijäsenyyksissä maksu tapahtuu kuukausittain e-laskuna tai suoramaksuna ja tämä jäsensopimus toimii ennakkoilmoituksena maksusta. Jos jäsenen e-laskuosoitteeseen tai suoramaksutiliin tulee muutoksia, tulee ne ilmoittaa kirjallisesti GoGo:lle. Kuukausijäsenyyttä ei voida laskuttaa. Vuosijäsenyydessä koko vuosijäsenyyden maksu tulee suorittaa kerralla; jos jäsen haluaa, että vuosijäsenyyden summa laskutetaan, lisäämme laskuun laskutuslisän. Sekä kuukausijäsenyyttä, että vuosijäsenyyttä voi maksaa osaksi GoGo:n hyväksymillä liikuntaseteleillä; setelisuorituksen tulee kattaa aina koko jäsenmaksu eikä seteleillä suoritettuja maksuja palauteta rahana.

 1. Yritysetuisuudet

Jäsenen solmima jäsensopimus on henkilökohtainen ja mahdollisen yritystuen

peruuntuminen ei vaikuta jäsenen omaan henkilökohtaiseen jäsenyyteen. Jos jäsenen työnantajan tuki loppuu, veloitamme tämän osuuden jatkossa jäseneltä itseltään.

 1. GoGo voi irtisanoa jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai liikuntakeskuksen ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi.
 2. Liikunta GoGo:ssa tapahtuu omalla vastuulla. GoGo ei ole vastuussa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat liikuntakeskuksessa oleskelun aikana ja jäsen on itse vastuussa siitä, että on sellaisessa fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa, että voi käyttää GoGo:n palveluja.
 3. GoGo ei vastaa jäsenen henkilökohtaisesta omaisuudesta.
 4. GoGo pidättää oikeuden
 5.  hinnanmuutoksiin.
 6. Liittymistarjouksen voi hyödyntää vain kerran.
 7. Ensimmäinen sirukortti on jäsenille maksuton. Toisesta ja seuraavista veloitamme 5 euroa/kpl.

 

Ohjeet E-laskun tekoon:

GoGo:lla on käytössään e-lasku jäsenten kuukausittaisten harjoittelumaksujen veloittamiseen. Näin otat e-laskun käyttöön:

1.                 Kytke e-lasku omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta GoGo Express Oy

2.                 Katso ennakkomaksukuitistasi tai sirukortistasi jäsennumerosi (asiakaskoodi) ja syötä se kysyttyyn kohtaan

3.                 Valitse kohta ”maksu menee automaattisesti joka kuukausi tililtä”.  Mikäli automaattisen maksatuksen palvelua ei ole valittu tule asiakkaan vahvistaa e-lasku maksuun joka kuukausi laskun saapuessa. Valitessasi automaattisen kuukausittaisen veloituksen, saat joka kuukausi maksusta ilmoituksen hyvissä ajoin ennen maksupäivää nettipankkiisi.

Mikäli tililtäsi veloitetaan useamman kuin yhden henkilön harjoitusmaksu, tulee sama valtuutus tehdä toisen kerran ja syöttää toisen laskutettavan jäsennumero kysyttyyn kohtaan. Mikäli e-laskusopimusta ei tehdä tai maksua ei ole vahvistettu on GoGo oikeutettu siirtämään maksun perimisen toiselle taholle ja maksuun lisätään mahdolliset perintäkulut.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, GoGo Express Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

 1. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
 2. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Ohjelmakaari 10

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

 1. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.