GoGo Express Länsikeskuksen syksyn pienryhmät

gogo express länsikeskus pienryhmät

 

STARTTIRYHMÄ

GoGo Express Länsikeskuksessa Starttiryhmä alkaen to 19.10. Hannun Tehokas Starttiryhmä.  Käydään yhdessä läpi perusliikkeitä ja tekniikoita, sopii niin vasta-alkajille kuin jo pidemmällekin ehtineille jumppaajille.

Torstaisin, alkaen 19.10.2017 klo 19, yht. 8 kert. Mukaan mahtuu 6-8 hlöä.

Hinta jäsenille 79e. Ei sisällä ravinto-ohjausta tai kehonkoostumusmittausta tai henkilökohtaista kuntosaliohjelmaa.

 

TOIMINNALLINEN TREENI

Ti 24.10.2017 alkaa Annamari Kotkan vetämä toiminnallinen pienryhmä. Luvassa on koko kehoa kuormittavaa toiminnallista treeniä, jossa kunto varmasti kehittyy ja hiki virtaa! Treenissä tehdään kehonpaino- sekä lihaskuntoharjoitteita eri apuvälineitä käyttäen. Tunnilla pääset haastamaan itsesi fyysisesti oman kuntotasosi mukaan.

Tiistaisin, alkaen 24.10.2017 klo 19, yht. 8 krt. Mukaan mahtuu 6 hlöä.

Hinta jäsenille 79e. Ei sisällä ravinto-ohjausta tai kehonkoostumusmittausta tai henkilökohtaista kuntosaliohjelmaa.

 


GoGo Express Skanssiin uudet käsipainot

wrange _käsipainot_gogo_express_skanssiin

UUTTA TULOSSA:

GoGo Express Skanssiin on tilattu uudet käsipainot, kahvakuulia, hyppybokseja ja kuntopalloja. Uudet käsipainot ja muut välineet saapuvat pian!

Tarvitsetko mökille, autotalliin tai ulkokuntosalille käsipainoja? Myymme vanhat käsipainot halukkaille. Skanssin vanhoja käsipainoja voi tiedustella Club Managerilta Essi Koljoselta: essi.koljonen@gogoexpress.fi

 

GOGO EXPRESS SKANSSI

Biolinja 20, 20750 Turku
puh: 010-2871 493
skanssi@gogoexpress.fi

GoGo Express Savela 3 vuotta sunnuntaina 1.10.2017

savela_3_vuotta_Kuntosali_jyväskyläGoGo Express Savela täyttää 3 vuotta sunnuntaina 1.10.2017. Koko GoGon henkilökunta ja asiakkaat onnittelevat!

GoGo Express Savelan Kuntosali Jyväskylässä juhlii 3 -vuotis synttäreitään su 1.10.2017! Kakkukahvit klo 12:00 asiakkaille, kahvi ilmainen koko päivän ja uusille asiakkkaille liittyminen 0€ (norm. 18€) koko päivän. Tervetuloa!

Tässä muisteluja kolmen vuoden takaa, toimitusjohtaja Taru Vähätalo leikkasi punaisen nauhan ja ensimmäiset treenaajat pääsivät uuteen keskukseen. <3

”GoGo Express Savela Jyväskylässä on avattu! Avajaiset keskiviikkona 1.10.2014 menivät hienosti ja treenaajia riitti upouusissa tiloissa! Kiitos kaikille paikalla olleille! Savelan treenisyksy 2014 on alkanut! Nyt voimassa normaalit GoGo Expressin aukioloajat, tervetuloa kuntoilemaan! :D”

savela_kuntosali_avajaiset
Kesän etu jatkuu!

Kaikki on kivempaa kaverin kanssa! GoGo Expressin kesäetu oli niin suosittu, että päätimme jatkaa sitä vielä syksylle. Saat siis tuoda kaverin mukaan treenaamaan 2 kertaa kuukaudessa. Voit joko tuoda saman kaverin kaksi kertaa, tai kaksi eri kaveria.

Kampanja on voimassa toistaiseksi kaikilla GoGo Express -saleilla ympäri Suomen. Ikäraja 16 vuotta. 1 kaveri/kerta.GoGo Express Skanssi hakee kokoaikaista työntekijää vastaanottoon

GoGO Express rekry

GoGo Express on menestynyt ja nopeasti kasvava suomalainen kuntosaliketju, joka tarjoaa korkeatasoiset, tasalaatuiset ja nykyaikaiset puitteet kuntosaliharjoitteluun uskomattoman edullisesti (alk. 18€/kk). GoGo Express -kuntosaleja on tällä hetkellä Suomessa kahdeksan.

Haemme nyt Turun Skanssin toimipisteeseen ulospäinsuuntautunutta ja luotettavaa henkilöä kuntosalin vastaanottoon. Työnkuvaan kuuluu asiakasneuvonta asiakkaille, sopimusten tekeminen, kahviotuotteiden myynti ja salin yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työ on kaksivuorotyötä ja työaika on 40 h/vko.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset 16.8. mennessä s-postilla: camilla.nasman@gogoexpress.fi

GOGO EXPRESS SKANSSI

Biolinja 20, 20750 Turku
puh: 010-2871 493
skanssi@gogoexpress.fi


ILOUUTISIA! Aukioloaikoja laajennetaan

Ilouutisia asiakkaillemme! Olemme kuunnelleen palautettanne ja GoGo Express -ketju laajentaa lauantain aukioloaikoja kahdella tunnilla. 1.9.2017 alkaen avaamme lauantaisin jo klo 8, joten jatkossa lauantaisin pääsee treenaamaan 8-18.


Tapahtumapäivä GoGo Express Seppälässä 6.8.!

GoGo Express Seppälä on kesän 2017 aikana uudistunut täysin! Seppälään on saatu uusi maali, upea toiminnallinen alue sekä paljon uusia laitteita. Uudistetun salin avajaisia vietetään sunnuntaina 6.8. ilmaisen tapahtumapäivän merkeissä. Tule tutustumaan Seppälään, menossa mukana ainakin kisoja ja ohjattuja treenejä sekä tuote-esittelyä ja tarjouksia!